Libnet.ro
UNICEF

00:07

Unul din cele mai mari grupuri de pirati din lume a abandonat meseria

Playtech Playtech,
Unul din cele mai mari grupuri de pirati din lume a abandonat meseria

Jocurile piratate devin pe zi ce trece o raritate. Dezvoltarea unor sisteme noi de DRM Digital Rights Management), aproape invincibile, a facut ca una din cele mai mari grupari de crackeri din lume sa se lase de meserie. Gruparea de crackeri chinezi 3DM, una din cele mai mari din lume, au anuntat pe forumul lor []. continuă pe Playtech

Maroc are una dintre cele mai mari centrale alimentate cu energie solara

Soarele continua sa fie una dintre cele mai bune surse de energie, dar prea putin folosita. in Maroc, insa, a fost creata o centrala speciala.

O simulare privind evolutia afacerilor din cele mai importante sectoare arata ca furnizarea de energie, constructiile si distributia apei au inceput sa piarda teren (analiza)

Statisticile pot fi inselatoare, uneori. Performantele economice generale pot ascunde o dezvoltare inegala a economiei, cu un puternic accent pe comert si cu un declin in sectorul de productie, dublatade o polarizare tot mai accentuata la nivel geografic, arata o analiza a KeysFin, realizata pe baza datelor de la Ministerul Finantelor si Registrul Comertului. O simulare privind evolutia cifrei de afaceri pe cele mai importante sectoare de activitate arata ca, fata de 2009, constructiile, furnizarea de energie electrica si gaze si distributia apei au inceput sa piarda teren, marcand un minus intre 1 si 4 procente, trend care a inceput intre 2012-2013 si s-a accentuat in ultimii ani.

Care au fost domeniile unde angajatii s-au bucurat de cele mai mari cresteri salariale in 2015

Anul trecut, pe fondul scaderii preturilor si al majorarii salariale in sectorul de stat, puterea de cumparare a crescut pentru angajatii din aproape toate domeniile. in aviatie, sanatate, invatamant si administratia publica salariul mediu real a crescut cu peste 20%.

Cele mai mari tragedii rutiere care au indoliat Romania in ultimele decenii. Catastrofa din 1980, cand 48 de oameni au murit in chinuri groaznice la Botosani

Pe soselele din Romania au avut loc in ultimele decenii tragedii teribile de circulatie provocate de soferi inconstienti care s-au aventurat in trafic.

in Maroc a fost inaugurata una dintre cele mai mari centrale solare din lume

Noor 1 este prima partea a uneiadintre cele mai mari centrale solare din lume, urmand a fi extinsa in viitorul apropiat. Printre numeroasele constructii pe care le puteti vedea din spatiu se numara si Noor 1, centrala solara construita de marocani la Ourrzazate, care este capabila de a produce nu mai putin de 160 de [].

Frying Pan Tower, unul dintre cele mai periculoase hoteluri din lume VIDEO

Un fost far al Garzii de Coasta americane a fost transformat intr-un hotel destinat celor care vor cu adevarat sa traiasca experiente dincolo reguli si conventii.

Cele mai rapide trenuri din lume

Cele mai rapide trenuri din lume. Trenurile transporta oameni de aproape doua secole, insa in ultimii ani acestea au ajuns sa atinga viteze care rivalizeaza cu cele ale avioanelor moderne.

UE Boom 2 si UE Roll poate cele mai destepte boxe Bluetooth

Interactionez deja de cativa ani cu boxe Bluetooth mai mici sau mai mari, mai impozante sau impresionante, dar UE Boom 2 si UE Roll sunt mai destepte decat toate. in mare parte, boxele Bluetooth, ca functionalitate, sunt la fel. Le conectezi la telefon, tableta sau orice alt player audio cu conectivitate Bluetooth si asculti muzica [].

Cele mai bune ponturi contra insomniei. Cum se induce somnul prin intentia paradoxala, metoda studiata si folosita in psihoterapie

Oamenii care n-au probleme mai mari de sanatate, diagnosticate sau care trebuie cercetate, dar sunt surprinsi de dimineata incercand sa adoarma, pot incerca sfaturile psihologilor de pacalire a sistemului.

Angajatii de la Automobile Dacia vor avea salarii brute mai mari cu 5%

Angajatii de la Automobile Dacia vor avea salarii brute mai mari cu 5% conform negocierilor purtate de Administratia Automobile Dacia si Sindicatul Autoturisme Dacia pentru un nou contract colectiv de munca, informeaza vineri constructorul de automobile, citat de Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )