Libnet.ro
UNICEF

06:30

Unul dintre cei mai indragiti artisti si-a injurat un fan in timpul unui concert (VIDEO)

B1 B1,
Unul dintre cei mai indragiti artisti si-a injurat un fan in timpul unui concert (VIDEO)

Unul dintre cei mai indragiti si respectati artisti si-a injurat un fan, suparat ca acesta se apropie prea mult de el. Momentul, bineinteles, a fost surprins de camere, iar clipul a ajuns viral pe. continuă pe B1

Unul dintre cei mai controversati milionari din Romania se pregateste sa fie tata

Victoras Micula, unicul fiu al milionarului bihorean Viorel Micula, isi pune pirostriile in aceasta primavara, casatorindu-se religios cu iubita lui, Ozana, o tanara oradeanca. Potrivit Cancan, motivul.

Doi dintre cei mai mari actori contemporani se reunesc sub bagheta lui Quentin Tarantino

Leonardo DiCaprio si Brad Pitt, doua dintre cele mai mari staruri de la Hollywood, vor face echipa p.

Mircea Radu, marturisire dureroasa: Toata acea perioada a fost o nenorocire. Putina lume stie asta despre vedeta TV

Este unul dintre cei mai indragiti prezentatori din Romania, dar Mircea Radu recunoaste ca nu intotdeauna viata sa a fost roz. Dimpotriva. Prezentatorul TV isi aminteste si lucruri .

Horia Brenciu, marturisire emotionanta: A lasat un mare gol in viata mea

Este unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania, dar Horia Brenciu recunoaste ca de doi ani traieste cu un mare gol in suflet. Atunci si-a pierdut tatal, omul care i-a fost alaturi toata.

Lectia de vointa a unui elev de 13 ani. Se trezeste in fiecare dimineata la 5.30 ca sa invete. Cel mai mare adversar al nostru suntem chiar noi insine

Munca - Stefan Voica, de 13 ani, elev in clasa a VII-a la Scoala Gimnaziala Take Ionescu din Ramnicu Valcea este unul dintre cei mai promitatori tineri ai generatiei sale. Autodidact si ambitios, Stefan crede ca informatia cea mai trainica este obtinuta prin depunerea unui efort constant si ca un raspuns, laorice intrebare, obtinut cu usurinta se uita la fel de repede.

DOLIU in lumea sportului! Unul dintre romanii care au urcat Romania pe podiumul OLIMPIC s-a stins din viata

Doliu in sportul romanesc. Un mare campion roman a murit la doar 65 de ani. Halterofilul Stefan Tasnadi a fost unul dintre sportivii care au dus Clujul pana pe podiumul Olimpic, obtinand medalia de argint l.

Topul Forbes al celor mai bogati artisti hip-hop din lume:cine l-a detronat pe rapper-ul Sean Diddy Combs FOTO

Revista Forbes a intocmit topul celor mai bogati cantareti hip-hop de anul acesta. Astfel, pentru prima data in ultmii ani, raperul Sean Diddy Combs a fost devansat de un alt artist.

Locuitorii din Alexandria, Focsani si Braila, cei mai nefericiti din Romania. Cel mai avantajos oras din tara ar fi Brasov

Cel mai avantajos oras din Romania ar fi Brasov, urmat de Oradea si Cluj-Napoca, potrivit unei analize realizate de platforma de imobiliare Storia. ro in colaborare cu agentia de cercetare DD Research, in timp ce locuitorii din orasul Alexandria ar.

Cum a reusit o tanara din America sa devina, peste noapte, una dintre cele mai bogate femei din tara

Lynsi Snyder a primit drept cadou afacerea de miliarde a familiei sale, fapt care a propulsat-o in topul celor mai bogati tineri din tara sa. Lantul de fast-food In-N-Out a fost fondat de familia lui.

Temperaturile au scazut pana la -24 de grade joi dimineata, intr-una dintre cele mai reci zile de martie

Temperaturile au scazut joi dimineata pana la -24 de grade la Targu Logresti, in Gorj, in timp ce la Bucuresti Baneasa au fost -21 de grade, arata datele INMH. In multe locuri s-au stabilit noi recorduri de frig pentru martie, iar la ora 7. 00 nu erau nicaieri mai mult de -9 grade.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )