Libnet.ro
UNICEF

23:45

Unul dintre cei mai mari angajatori din tara: cate magazine va deschide Lidl in Romania in 2018

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Unul dintre cei mai mari angajatori din tara: cate magazine va deschide Lidl in Romania in 2018

Cele mai recente deschideri de magazine Lidl au avut loc pe 21 decembrie 2017, la Tulcea si Constanta. Numarul total de magazine Lidl a ajuns, in Romania, la 220, cu 15 unitati comerciale inaugurate pe parcursul intregului an 2017. In plus, in ultimul. continuă pe Wall-Street Ro

Unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din Romania, condamnat pentru evaziune fiscala. Averea omului de afaceri Serghei Bunescu, sub sechestru

Omul de afaceri Serghei Bunescu din Husi, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata viticola din Romania, a fost condamnat joi, 28 decembrie, de Tribunalul Vaslui intr-un dosar de evaziune fiscala. Pentru recuperarea prejudiciului, judecatorii au instituit sechestru pe aproape 300 de hectare de cultura de vita de vie, 75 de hectare teren arabil si doua apartamente din Husi.

O noua TRAGEDIE loveste comunitatea academica: A MURIT unul dintre cei mai STRALUCITI profesori(FOTO)

Cu doar cateva ore inainte de drama familiei profesorului Bogdan Petru Maleon duminica, 24 decembrie), o alta veste groaznica a zguduit mediul academic! Lect. univ. dr. Puiu Ionita, de.

Cei mai bogati oameni din lume si-au majorat averile cu 1.000 de miliarde de dolari, anul acesta

Cei mai instariti oameni din lume au devenit cu aproximativ 1. 000 de miliarde de dolari mai bogati in 2017, de peste patru ori mai mult fata de castigul din 2016, pe fondul cresterii record a pietei bursiere, care a compensat turbulentele economice si politice, conform indicelui Bloomberg Billionaires.

Cei mai bogati oameni din lume si-au majorat averile cu 1.000 de miliarde de dolari, in 2017

Cei mai instariti oameni din lume au devenit cu aproximativ 1. 000 de miliarde de dolari mai bogati in 2017, de peste patru ori mai mult fata de castigul din 2016, pe fondul cresterii record a.

Softbank cumpara 15 din actiunile Uber

Softbank, unul dintre cei mai mari investitori in tehnologie, a parafat cu Uber o intelegere despre care se vorbeste de mult timp si va cumpara cel putin 15% din actiunile companiei, scrie Wall Street Journal.

Grupul nipon Softbank a cumparat cel putin 15% din Uber, scrie Wall Street Journal

Softbank, unul dintre cei mai mari investitori in tehnologie, a parafat cu Uber o intelegere despre care se vorbeste de mult timp si va cumpara cel putin 15% din actiunile companiei, scrie Wall Street Journal. Tranzactia arata ca Uber este evaluata la 48 miliarde dolari, cu 30% sub evaluarea din iunie 2016, mai scrie WSJ. Softbank este o forta pe piata media si telecom, avand o valoare de piata de 68 miliarde dolari. In 2016 japonezii au cumparat cu 32 miliarde dolari creatorul britanic de procesoare ARM.

Bloomberg: Cei mai bogati oameni din lume si-au marit averile cu 1.000 de miliarde de dolari in 2017

Cei mai bogati oameni din lume si-au marit averile cu 1. 000 de miliarde de dolari in 2017, cresterea fiind de patru ori mai mare comparativ cu cea din 2016, datorita recordurilor inregistrate in acest an de bursele de valori, relateaza Bloomberg .

Top cei mai rai soferi din Romania pe judete

Prin Bucuresti s-au adunat romani din toate colturile tarii. Si la fiecare masina cu numar de Bucuresti, cu siguranta mai vezi parcata langa ea si una din alt judet. Capitala nu mai este ca pe vremuri, numai a.

Bitcoin nu ar avea nicio valoare: De ce crede acest lucru una dintre cele mai mari banci de investitii din lume

James Faucette, analist Morgan Stanley, a trimis catre clientii bancii un raport al carui continut sugereaza faptul ca valoarea reala a monedei digitale Bitcoin, ce s-a tranzactionat in luna decembrie a acestui an si cu peste 19. 000 de dolari pe.

Cu cat au crescut averile celor mai bogati oameni din lume in 2017

Cei mai instariti oameni din lume au devenit cu aproximativ 1. 000 de miliarde de dolari mai bogati in 2017, de peste patru ori mai mult fata de castigul din 2016, pe fondul cresterii record a pietei bursiere, care a compensat turbulentele economice si.

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )