Libnet.ro
UNICEF

22:15

Noptile Pianistice ii aduc la Chisinau pe unii dintre cei mai buni pianisti din lume

Adevărul Adevărul,
Noptile Pianistice ii aduc la Chisinau pe unii dintre cei mai buni pianisti din lume

Festivalul International Noptile Pianistice revine la Chisinau in perioada 24-30 iunie. Cea de-a 13-a editie aduce patru concerte de exceptie sustinute de maestri ai pianului din intreaga lume care vor interpreta compozitii de Mozart, Bach, Haydn, Rahmaninov. continuă pe Adevărul

Nicolae Maniu, unul dintre cei mai vanduti pictori romani: La liceu nu-mi placea sculptura. Fugeam de la orele de modelaj

Nicolae Maniu 71 de ani), unul dintre cei mai bine cotati si mai bine vanduti pictori romani in viata, cum l-au numit Ziarul Financiar si Forbes, povesteste, intr-un interviu acordat, in septembrie 1996, ca ii datoreaza tatalui sau cariera pe care o are azi, dar si ca nu este bine sa-ti faci planuri nici chiar pentru ziua de maine deoarece nu stim ce ne poate astepta maine.

Real Madrid ar putea ramane fara unul dintre cei mai IMPORTANTI jucatori. A cerut sa fie lasat sa plece

Manchester United au facut o oferta de 50 de milioane de euro pentru Sergio Ramos. Fundasul lui Real Madrid s-a declarat nemultumit si ar putea parasi clubul in aceasta vara, desi conducatorii Realului sunt.

AC Milan viseaza la unul dintre cei mai buni tineri fundasi din Europa

Adriano Galliani, presedintele lui AC Milan, si-a indreptat atentia catre Aymeric Laporte, pentru a intari defensiva formatiei antrenate de Sinisa Mijailovic. Jucatorul francez, de origine basca, este unul.

Cei mai mari exploratori romani - Conchistadorul Tarii de Foc si exploratorul Antarcticii

Zeci de romani au explorat Terra de-a lungul timpului, unii dintre ei fiind printre cei care au descoperit animale in Antarctica sau aurul in Tara de Foc.

Evaluare Nationala 2015 Arad. Cei mai multi dintre elevii se arata optimisti, dupa proba la romana: Subiectele nu au fost grele

Prima proba a Evaluarii Nationale pentru elevii din clasele a VIII-a s-a incheiat astazi. La Arad, cei mai multi dintre cei care au iesit din examen se aratau multumiti de subiectele pe care le-au avut de rezolvat.

De ce unii oameni sunt mai frigurosi decat altii

De ce unii oameni pot sta in pantaloni scurti atunci cand altii se plang de frig chiar si cu o geaca groasa? Aceasta e o intrebare la care stiinta incearca sa raspunda de mult timp. Charles Darwin a remarcat capacitatea locuitorilor Tierra del Fuego de a rezista la frig inca din timpul celui de-al doilea [] De ce unii oameni sunt mai frigurosi decat altii Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cei mai eleganti barbati din lume! Topul GQ!

Cei mai eleganti barbati din lume, din randul celor celebri, au fost desemati de revista GQ, cu ocazia numarului aniversar ce a iesit pe piata luna aceasta. Iata cine figureaza printre cei mai apreciati la acest capitol.

Constanta: Una dintre cele mai mari nave de croaziera a ajuns in portul romanesc

Una dintre cele mai mari nave de croaziera din lume la bordul careia se afla 3. 000 de turisti din toata lumea a ajuns in Romania. Turistii vor vizita Capitala, vor merge in centrul vechi al Constantei si la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )