Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cum s-a transformat in tortionar unul dintre cei mai aprigi contestatari ai Experimentului Pitesti

Adevărul Adevărul,
Cum s-a transformat in tortionar unul dintre cei mai aprigi contestatari ai Experimentului Pitesti

Unul dintre cei mai mari contestatari ai Experimentului Pitesti, a ajuns, in urma torturilor teribile suferite, sa treaca de partea tortionarilor. A fost condamnat initial la moarte alaturi de Eugen Turcanu, insa pedeapsa i-a fost comutata in 1957 in inchisoare. continuă pe Adevărul

O misterioasa firma, infiintata in urma cu doi ani, a ajuns unul dintre cei mai mari importatori de gaze din Romania

Actorii de pe piata gazelor urmaresc cu interes, de cateva luni, ascensiunea spectaculoasa a unui SRL cu doi angajati, care in foarte scurt timp a ajuns sa fie unul dintre cei mai mari importatori. in luna aprilie 2019 chiar a fost cel mai mare importator de gaze, cu o pondere de peste 50%. Cine se afla in spatele acestei firme? Cum a ajuns sa domine importurile de gaze? Multe voci de pe piata energiei, de la reprezentanti ai furnizorilor si pana la cei ai autoritatilor, spun ca firele ar duce pana la Moscova.

Adevarul.ro transmite, de la 20.00, concertul Orchestrei Romane de Tineret. Solist va fi Noboyuki Tsujii, nevazator, unul dintre cei mai mari pianisti ai lumii

Astazi, de la ora 20. 00, la Sala Palatului, Orchestra Romana de Tineret, dirijata de Michael Sanderling, va avea in program lucrari de Gyorgy Ligeti, Serghei Rahmaninov si Johannes BrahmsArnold Schonberg. Solist va fi pianistul japonez Nobuyuki Tsujii, nevazator, de o inalta virtuozitate, care va concerta si la Sibiu, si la Cluj in cadrul Festivalului Enescu. Adevarul. ro va trasmite, asta-seara, concertul de la Sala Palatului.

VIDEO Japonia: Tokyo, lovit de taifunul Faxai, unul dintre cele mai puternice care a lovit vreodata regiunea

Un taifun puternic, cu rafale de vant la viteze record si ploaie torentiala, a lovit regiunea orasului Tokyo, cauzand intreruperi de curent si intreruperea traficului. Au fost emise avertismente de evacuare pentru zeci de mii de oameni, scrie The Guardian.

O noua idila, in casa Puterea Dragostei. Jador, tradat de cel mai bun prieten. I-a suflat-o pe Andra

Puterea Dragostei aduce in prim-plan o idila la inceput de drum. Jador, unul dintre cei mai controversati concurenti din ambele sezone, fiind prezent de la inceput, a parasit competitia, timp in care altcineva s-a ocupat de inima Andrei. Unul dintre cei mai buni prieteni a fost cel care a facut-o pe frumoasa bruneta sa-l uite .

Liceul, perioada preferata din scoala de jumatate dintre romani. Cei mai iubiti profesori, cei de romana

Jumatate 50%) dintre romanii din mediul urban care au absolvit cel putin liceul declara caaceasta este perioada care le-a placut cel mai mult din scoala, arata un nou studiu iSense Solutions. Datele au fost culese in septembrie 2019 si sunt reprezentative la nivel urban. Facultatea a fost desemnata perioada preferata din scoala de catre 38% dintre romanii care au absolvit cel putin aceasta forma de invatamant, pe cand 15% dintre cei care au absolvit cel putin gimnaziul au nominalizat ciclul gimnazial ca fiind cea mai frumoasa perioada din scoala.

Liceul, perioada preferata din scoala de jumatate dintre romani. Cei mai iubiti profesori, cei de romana

Jumatate 50%) dintre romanii din mediul urban care au absolvit cel putin liceul declara ca aceasta este perioada care le-a placut cel mai mult din scoala, arata un nou studiu iSense Solutions. Datele au fost culese in septembrie 2019 si sunt reprezentative la nivel urban. Facultatea a fost desemnata perioada preferata din scoala de catre 38% dintre romanii care au absolvit cel putin aceasta forma de invatamant, pe cand 15% dintre cei care au absolvit cel putin gimnaziul au nominalizat ciclul gimnazial ca fiind cea mai frumoasa perioada din scoala.

Drogurile i-au schimbat radical viata! S-a aflat cine era unul dintre tinerii pe care politistii i-au urmarit 60 de kilometri

Dezvaluire neasteptata despre unul dintre tinerii pe care politistii i-au urmarit 60 de kilometri. Tanarul de 18 ani esteelev la Colegiul National Vasile Lucaciu din Baia Mare si olimpic.

Romania, tara cu cei mai multi proprietari de locuinte din Europa, dar la coada clasamentului cand e vorba de platitul facturilor

Romania este tara cu cei mai multi proprietari de locuinte din Europa, dar suntem la coada clasamentului atunci cand trebuie sa achitam facturile la apa, gaze sau caldura. Din cele sapte milioane de.

Stirile ProTV: Tara din Europa care va fi lovita de una dintre cele mai dure ierni din ultimii 30 de ani

Meteorologii britanici anunta una dintre cele mai severe ierni din ultimii 30 de ani, avertizand ca tara va fi lovita din nou de fenomenul asa-numit Bestia din Est.

Deficitul de colectare a TVA este una dintre cele mai importante probleme cu care se confrunta ANAF

Romania nu se mai regaseste printre tarile care inregistreaza o crestere a decalajului fiscal, susti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )