Libnet.ro
UNICEF

22:30

USR, avertisment pentru Ludovic Orban: Aceste masuri sunt nenegociabile

Antena3 Antena3,
USR, avertisment pentru Ludovic Orban: Aceste masuri sunt nenegociabile

DNA-ul Padurilor si celelalte masuri si angajamente de mediu reprezinta conditii ne-negociabile pentru orice coalitie de guvernare din care USR PLUS va face parte, a spus senatorul USR Mihai Gotiu. Conform acestuia, in Romania, 25. 000 de persoane isi pierd viata in fiecare an din cauza bolilor provocate de poluare. continuă pe Antena3

Firea, mesaj dur pentru Ludovic Orban: Ludovice, uite-asa un obraz gros avem! Dar sa nu mai zici cuiva! Sa ramana intre noi!

Gabriela Firea a postat, luni seara, un mesaj dur la adresa lui Ludovic Orban, dupa ce impreuna cu primarul Capitalei Nicusor Dan, a efectuat controale in spitalele din subordinea Primariei Capitalei.

Noi masuri pentru tratarea pacientilor cu COVID-19. Ludovic Orban anunta suplimentarea cu 200 de locuri la sectiile de ATI

Ludovic Orban, premierul Romaniei, a anuntat marti, 17 noiembrie, majorarea capacitatii locurilor pentru sectiile ATI din tara. Informatii despre cum vor fi mai exact distribuite aceste locuri, vor fi oferite i.

Noi masuri pentru tratarea pacientilor cu COVID-19. Ludovic Orban anunta suplimentarea cu 200 de locuri la sectiile de ATI

Ludovic Orban, premierul Romaniei, a anuntat marti, 17 noiembrie, majorarea capacitatii locurilor pentru sectiile ATI din tara. Informatii despre cum vor fi mai exact distribuite aceste locuri, vor fi oferite i.

Ludovic Orban: Avem aproape 50 de localitati in carantina. in Bucuresti a fost un ritm de crestere liniar si cred ca este posibil, fara sa dispunem astfel de masuri, sa oprim cresterea numarului de cazuri (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca in acest moment, aproximativ 50 de localitati din Romania se afla in carantina, precizand ca in orasele din Salaj care au fost carantinate la inceputul lunii.

LUDOVIC ORBAN: Crestem capacitatea de tratare, inclusiv prin includerea de noi spitale suport COVID

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca a luat masuri pentru cresterea capacitatii de tratare a pacientilor infectati cu coronavirus, inclusiv prin includerea a noi spitale care vor deveni spitale de suport COVID, mentionand ca in aceasta saptamana va fi o crestere de cel putin 200 de paturi.

Ludovic Orban: Eu imi doresc sa petrecem Craciunul linistiti, dar depinde de fiecare dintre noi. Daca avem grija de noi si de ceilalti, vom ajunge mai repede la normalitate (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a fost intrebat, marti, care ar fi numarul de cazuri noi ce trebuie atins pentru ca autoritatile sa implementeze masuri de relaxare. in replica, premierul a explicat ca, daca av.

Ludovic Orban: Nu exista nicio discutie legata de starea de urgenta Am utilizat toate masurile prevazute de starea de alerta

Premierul Ludovic Orban a explicat ca in Romania nu se pune porblema revenirii la starea de urgenta in Romania. Primul-ministru a reamintit ca Executivul a dispus o serie de noi masuri, fie implementate la.

Ludovic Orban, intrebat de ce nu scade numarul cazurilor de COVID-19: Anumite grupuri sociale nu respecta regulile. Asta e! incercam sa mobilizam toate fortele de ordine (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni seara, ca numarul cazurilor zilnice de coronavirus in Romania nu scade nici dupa implementarea noilor masuri si restrictii, din cauza unor romani care nu respecta.

Presa internationala, despre Ludovic Orban: Premierul roman s-a distantat de omologul sau maghiar, Viktor Orban, dupa ce Ungaria si Polonia au blocat bugetul UE si planul european de relansare

Reactia premierului Ludovic Orban, in contextul blocarii de catre Ungaria si Polonia a planului european de relansare, face inconjurul presei internationale. Cele doua state din centrul Europei nu sunt de acord.

Ludovic Orban, despre decesul lui Ionut Anghel: Regret profund. in privinta transplantului sunt niste proceduri legale si trebuie sa existe si organul de transplantat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a avut, marti, o prima reactie in cazul decesului lui Ionut Anghel, tanarul de 35de ani care a astepta de trei ani sa fie supus unui transplant de plamani. Premierul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )