Libnet.ro
UNICEF

01:05

USR PLUS, UDMR si Pro Romania sustin alegerile la termen

România Liberă România Liberă,
USR PLUS, UDMR si Pro Romania sustin alegerile la termen

Mai multi lideri politici s-au exprimat miercuri pentru organizarea alegerilor parlamentare la terme. continuă pe România Liberă

Surse: PLUS si-a stabilit candidatii pe Bucuresti pentru alegerile parlamentare. Simona Spataru, candidata USR-PLUS la Primaria Sectorului 4, este pe lista

Partidul condus de Dacian Ciolos a definitivat lista candidatilor pe Bucuresti pentru alegerile parlamentare si include 40 de persoane, au declarat surse din partid pentru News. ro. Primele locuri sunt ocupate de Oana Toiu, Diana Buzoianu, Stefan Palarie, Catalin Tenita si Simona Spataru. Dupa ce USR Bucuresti va valida propria lista de candidati, va fi o decizie comuna a USR-PLUS asupra listei finale, au adaugat sursele citate.

Alianta USR-PLUS a inceput astazi strangerea de semnaturi pentru alegerile parlamentare

Alianta USR PLUS a inceput luni campania de strangere de semnaturi pentru sustinerea candidatilor sai la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Sub sloganul O Romanie fara hotie, Alianta va strange semnaturile atat online, cat si in strada, conform news. ro.

Tensiuni in USR-PLUS pe tema desemnarii delegatilor care vor decide listele de candidati pentru alegerile parlamentare

Membri USR din Bucuresti si Iasi se declara nemultumiti in legatura cu desemnarea delegatilor USR PLUS care vor decide listele de candidati pentru alegerile parlamentare, precum si de perspectiva ca parlamentari cu o activitate buna sa nu se regaseasca pe aceste liste, potrivit News. ro.

USR si PLUS stabilesc delegatii care decid listele pentru alegerile parlamentare. in ambele partide sunt voci care critica desfasurarea negocierilor si a votului

Filialele Bucuresti ale USR si PLUS stabilesc in aceste zile listele delegatilor care vor decide candidatii aliantei la alegerile parlamentare, in conditiile in care in ambele partide sunt voci care critica desfasurarea negocierilor si lipsa de transparenta.

Echipa Barna, sunteti penibili! Demisionez Nou scandal in USR, dupa ce candidatul sustinut de USR-PLUS Diaspora a fost invalidat de Biroul National

Candidatura lui Vlad Teohari la alegerile parlamentare, sustinuta de USR-PLUS Diaspora, a fost invalidata de Biroul National, dupa un aviz negativ de integritate dat de Comisia de arbitraj a partidului. Voci din.

Radu Mihail si Iulian Stefan Lorincz deschid lista candidatilor USR-PLUS Diaspora la parlamentare

USR-PLUS a depus miercuri Biroul Electoral Central lista candidatilorpentru alegerile parlamentare in Diaspora impreuna cu 6. 000 de semnaturi necesare inscrierii in cursa electorala. Lista Aliantei pentru Diaspora este deschisa la Senat de Radu Mihail, iar la Camera Deputatilor de Iulian Stefan Lorincz. in total, Alianta propune un numar de 10 candidati.

Barna: Nicusor Dan e oricand binevenit in USR, in USR-PLUS

Co-presedintele USR Dan Barna afirma ca partidul i-a adresat de mai multe ori lui Nicusor Dan invitatia de a reveni in USR. Eu insa cred, daca imi dau o parere personala, ca va ramane primar independent tocmai pentru ca aceasta sustinere a celor doi poli de forta de pe dreapta din Bucuresti, USR-PLUS si PNL, este exact de natura sa-i asigure sustinerea pentru proiectele mari care le are pentru Bucuresti, spune Dan Barna.

Raluca Turcan: incercam sa obtinem majoritati functionale in consiliile locale cu USR-PLUS si PMP. Daca nu au echipe, viata primarilor va fi dificila, foarte dificila (VIDEO)

Raluca Turcan, prim-vicepresedinte al PNL, a declarat marti seara, pentru B1 TV, ca liberalii intentioneaza sa colaboreze in teritoriu cu USR-PLUS si PMP, pentru a avea majoritati in consiliile.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti va fi format din PSD, USR-PLUS, PNL si PMP. Lista consilierilor

PSD, USR-PLUS, PNL si PMP sunt singurele partide care au reusit sa treaga pragul electoral pentru a intra in Consiliul General al Municipiului Bucuresti, arata datele finale publicate luni de catre Biroul.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti va fi format din PSD, USR-PLUS, PNL si PMP. Lista consilierilor

PSD, USR-PLUS, PNL si PMP sunt singurele partide care au reusit sa treaga pragul electoral pentru a intra in Consiliul General al Municipiului Bucuresti, arata datele finale publicate luni de catre Biroul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )