Libnet.ro
UNICEF

05:45

USR-PLUS sustine ca persoana care candideaza din partea Aliantei la Primaria Ovidiu a fost sechestrata in timpul campaniei electorale

Adevărul Adevărul,
USR-PLUS sustine ca persoana care candideaza din partea Aliantei la Primaria Ovidiu a fost sechestrata in timpul campaniei electorale

Reprezentantii Aliantei USR-PLUS sustin, intr-un comunicat de presa, ca oamenii PNL din teritoriu incearca sa ii intimideze candidatii USR-PLUS, dupa modelul patentat de PSD. Cel mai recent incident s-a consumat in orasul Ovidiu, judetul Constanta, unde un apropiat al primarului in functie a incercat sa-i sechestreze pe candidatii Aliantei, precizeaza sursa citata. USR-PLUS a depus o plangere penala in acest sens. continuă pe Adevărul

Unul dintre viceprimarii Galatiului candideaza din partea altui partid politic decat cel pe listele caruia a fost ales, dar nu si-a pierdut functia

Picu Apostol Roman a fost ales consilier local pe listele Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei UNPR), iar in prezent candideaza pentru functia de primar al Galatiului din partea Partidului Puterii Umaniste Social-Liberal).

Concurenta noua la Ferma 2020. Ce surpriza au primit vedetele din partea producatorilor PRO TV

Tot ce s-a rescris anul asta este mai greu, a devoalat Mihaela Radulescu, una dintre gazdele show-ului Ferma de la PRO TV. Asadar, se anunta aventura, tensiuni, momente emotionante, foamete, dar si concurenti pe masura care vor transforma aceste stari si atribuite in ceva cu totul surprinzator. De exemplu, noua concurenta, cunoscuta pentru umorul sau, .

Vesti bune din partea OMS. Ce se intampla cu cazurile de reinfectare

Vine o declaratie asteptata de oamenii din lumea intreaga din partea Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Directoarea Departamentului Tehnic de Combatere a pandemiei de COVID-19 din cadrul OMS a precizat ca, pana acum, cazurile de reinfectare cu noul coronavirus sunt irelevante din punct de vedere statistic, avand in vedere ca numarul lor este foarte mic raportat la numarul total de cazuri.

Primaria Sectorului 6 va asigura tablete tuturor copiilor care provin din familii defavorizate

Primaria Sectorului 6 va asigura tablete tuturor copiilor care provin din familii defavorizate, a anuntat, astazi, primarul Gabriel Mutu.

Acest concert va dura 639 de ani si totul fara vreo interventie din partea oamenilor

Interpretarea lunga si lenta a unei piese a compozitorului american John Cage este programata sa ruleze pana in anul 2640. Sambata, publicul din Germania a auzit o schimbare de sunet,.

Marturia temurului interlop Costel Raiciu, inainte de a se preda autoritatilor. Reactie acida din partea lui Dumitru Coarna: Probele sa vorbeasca

Inainte de a se preda autoritatilor romane, celebrul interlop din Chiajna,Costel Raiciu, a facut un live pe retelele de socializare. Presedintele SNPPC, Dumitru Coarna, a reactionat urma gestului.

Avertisment ingrijorator din partea OMS: Aceasta nu va fi ultima pandemie

Seful Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat ca oamenii din intreaga lumea ar trebui sa se pregateasca mai bine pentru o viitoare pandemie, pentru a putea depasim.

Coronavirus-ul lung, forma de boala care afecteaza din ce in ce mai multi pacienti. Simptomele sunt multe si grave

Sute de mii de pacienti infectati cu coronavirus raman cu simptome pe perioade lungi de timp, in ciuda faptului ca sunt declarati vindecati. Expertii sunt de parere ca acestia sufera de covid-ul lung, o forma a bolii care prelungeste simptomele luni intregi.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )