Libnet.ro
UNICEF

14:45

Utile: Care este cel mai puternic antibiotic natural si la ce te ajuta; O femeie demonstreaza cat de simplu este sa renunti la mancare procesata; Cat de eficiente sunt tratamentele impotriva obezitatii?

Hotnews Hotnews,
 Utile: Care este cel mai puternic antibiotic natural si la ce te ajuta; O femeie demonstreaza cat de simplu este sa renunti la mancare procesata; Cat de eficiente sunt tratamentele impotriva obezitatii?

Motivul pentru care femeile traiesc mai mult decat barbatii. Se cunoaste ca femeile traiesc mai mult decat barbatii in general, insa care este explicatia logica. Cinci metode sa te trezesti repede dimineata fara cafea. Trezirea de dimineata, pare pentru unii oameni, cea mai dificila sarcina a zilei. Cand alarma ceasului suna. continuă pe Hotnews

Tara in care se fumeaza cel mai putin din lume

Turkmenistanul, fosta republica sovietica din Asia Centrala, este tara in care se fumeaza cel mai putin din lume, a anuntat marti directoarea generala a Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Margaret.

Europarlamentar social democrat: Alegerea lui Liviu Dragnea in fruntea PSD inseamna un partid mult mai puternic in Transilvania

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu a declarat ca alegerea lui Liviu Dragnea in fruntea partidului inseamna un PSD unit si mult mai puternic in Transilvania. Motivul pentru care a ales Transilvania pentru.

Cel mai medaliat olimpic roman, Rares Buhai, va studia la MIT. Sistemul romanesc de invatamant incurajeaza performanta, dar este axat pe memorare

Rares Buhai 18 ani), cel mai medaliat elev roman, se pregateste sa studieze la una dintre cele mai bune universitati americane, care i-a acordat si o bursa de peste 50. 000 de dolari pe an. Tanarul se arata increzator si in sistemul romanesc de invatamant pentru ca sustine performanta, dar il critica pentru ca este bazat pe memorare.

Cel mai mare salariu din Romania, de 186.000 de lei lunar, obtinut de o dactilografa

Cel mai mare salariu din Romania, inregistrat cu contract individual de munca, la Inspectia Muncii, depaseste 180. 000 de lei brut pe luna. Venitul este obtinut de o secretara-dactilografa, care isi.

XBMC Kodi, cel mai bun player de filme, ajunge pe Android

Desi putea fi instalat si in trecut prin intermediul unor artificii, de acum inainteKodi XBMC este disponibil pe Google Play. Anul trecut, populara platforma software cross-platform pentru HTPC-uri si-a schimbat numele din XBMC in Kodi. Terminologia folosita este insa mai putin importanta, relevanteste ca nu mai trebuie sa depuneti vreun efort suplimentar pentru a folosi [] XBMC Kodi, cel mai bun player de filme, ajunge pe Android Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Clasamentul ATP: Horia Tecau, locul 5 la dublu; Marius Copil, cel mai bine clasat roman la simplu - locul 180

Horia Tecau se mentine pe locul 5 in clasamentul ATP de dublu, cu 7130 de puncte. Florin Mergea a coborat o pozitie, pana pe opt, in timp ce romanul cel mai bine clasat in ierarhia de simplu este Marius Copil - locul 180.

Harghita: Un barbat a fost muscat de un SARPE. Care este starea victimei

Un barbat a fost internat, luni, la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta Harghita din Miercurea Ciuc, dupa ce a fost muscat de un sarpe, cel mai probabil o vipera.

Pretul aurului, la minimul ultimilor cinci ani. Care este motivul

Pretul aurului a coborat, luni, pe piata asiatica, la cel mai redus nivel din peste cinci ani, continuand declinul inregistrat vineri in SUA, pe fondul asteptarilor de crestere a dobanzilor in Statele Unite.

Pretul aurului, la MINIMUL ultimilor cinci ani. Care este motivul

Pretul aurului a coborat, luni, pe piata asiatica, la cel mai redus nivel din peste cinci ani, continuand declinul inregistrat vineri in SUA, pe fondul asteptarilor de crestere a dobanzilor in Statele Unite.

Raport: Canabisul ramane cel mai consumat drog din Europa

Consumul de heroina a scazut, insa canabisul ramane drogul cel mai consumat in Europa, fiind aproximativ 19,3 milioane de adulti care spun ca au luat acest stupefiant in ultimul an, potrivit unui raport lansat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )