Libnet.ro
UNICEF

11:00

Utilizatorii Facebook din Romnia vor vedea de acum mai putine titluri de tip clickbait

Hotnews Hotnews,
 Utilizatorii Facebook din Romnia vor vedea de acum mai putine titluri de tip clickbait

Incepand de miercuri, utilizatorii Facebook din Romania vor vedea mai putine titluri de tip clickbait, dupa ce reteaua de socializare a extins politica de diminuare a acestora si in tara noastra. Pe langa postarile in limba romana, noile practici vor fi valabile pentru continutul in alte cinci limbi, respectiv turca, rusa, bulgara, greaca si hindi, anunta compania. Despre cum vrea Facebook sa lupte cu stirile false puteti citi pe larg aici. continuă pe Hotnews

Utilizatorii Facebook din Romania vor vedea mai putine titluri de tip clickbait, incepand de astazi

Incepand de astazi, utilizatorii Facebook din Romania vor vedea mai putine titluri de tip clickbait, dupa ce reteaua de socializare a extins politica de diminuare a acestora si in tara noastra. Pe langa post.

Cata cu titlurile clickbait pe Facebook. Reteaua sociala a luat masuri impotriva publicatiilor online romanesti care fac abuz de senzational

Incepand de astazi, utilizatorii Facebook din Romania vor vedea mai putine titluri de tip clickbait, dupa ce reteaua de socializare a extins politica de diminuare a acestora si in tara noastra.

Gata cu titlurile clickbait pe Facebook. Reteaua sociala a luat masuri impotriva publicatiilor online romanesti care fac abuz de senzational

Incepand de astazi, utilizatorii Facebook din Romania vor vedea mai putine titluri de tip clickbait, dupa ce reteaua de socializare a extins politica de diminuare a acestora si in tara noastra.

Stoltenberg: Sapte tari europene din NATO vor aloca 2% din PIB pentru Aparare n 2018 / Printre acestea e si Romnia

Sapte tari europene din NATO, printre care si Romania, vor consacra 2% din PIB pentru Aparare in 2018, a anuntat marti secretarul general al Aliantei, o cifra care, cel mai probabil, nu-l va multumi pe presedintele american Donald Trump, cu o zi inainte de summitul organizatiei nord-atlantice, scrie AFP.

Subiectele zilei:Condamnat la o decizie matura; Programul Primul ghiozdan va da rechizite la 675 de copii; Pentru pacientii din Romnia sansa la viata este un mare noroc.

Digitaliada, proiectul care digitalizeaza mediul rural din Romania. Digitalizarea orelor de curs imbunatateste concentrarea elevilor si amplifica puterea lor de a. Artist scolit la Cluj expune in manastire din patrimoniul UNESCO, cu jumatate de milion de vizitatori anual. E vorba de Mircea Roman, artistul ce deschide.

Ultimii cinci captivi n pestera din Thailanda vor fi scosi n acelasi timp (seful misiunii de salvare)

A treia faza a operatiunii de salvare a celor patru baieti ramasi in pestera thailandeza alaturi de antrenorul lor a inceput marti dimineata, informeaza Reuters. Cei opt baieti salvati se afla intr-o stare fizica si psihica buna, insa vor ramane sub observatie medicala cel putin o saptamana. Patru dintre baietii blocati in pestera din Thailanda au fost salvatiPrimii baieti captivi in pestera din Thailanda au fost salvati de echipele de interventie.

Banii din obligatiuni vor fi folositi pentru creditarea companiilor

Resursele atrase prin vanzarea obligatiunilor in valoare de 285 milioane de euro, emise de Banca Transilvania BT) si care au intrat la tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti BVB), la finalul saptamanii trecute, vor fi folosite pentru acordarea de credite de investitii pentru companii, cu maturitati cuprinse intre 5 si 7 ani, a precizat, vineri, Omer Tetik, CEO al societatii bancare din Cluj.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2567 seconds )