Libnet.ro
UNICEF

11:15

Val de scumpiri pentru romani: Rata anuala a inflatiei a urcat la 2,99% in luna ianuarie a acestui an. Pretul energiei a crescut cu peste 18%

B1 B1,
Val de scumpiri pentru romani: Rata anuala a inflatiei a urcat la 2,99% in luna ianuarie a acestui an. Pretul energiei a crescut cu peste 18%

Anul 2021 a debutat cu scumpiri in lant pentru romani. Cel mai mult a urcat in luna ianuarie pretul la energia electrica, transportul aerian si uleiul comestibil. Rata anuala a inflatiei a urcat la 2,99% in. continuă pe B1

INS: Pretul energiei electrice s-a majorat cu peste 18% in ianuarie fata de decembrie. Rata anuala a inflatiei a urcat la 2,99%

Pretul energiei electrice a crescut cu 18,38% in ianuarie fata de luna anterioara si cu 17,40% fata de aceeasi luna a a anului trecut, arata datele publicate de Institutul National de Statistica INS).

IN LUNA IANUARIE Rata anuala a inflatiei a urcat la 2,99%

Rata anuala a inflatiei a urcat la 2,99% in luna ianuarie a acestui an, de la 2,1% in decembrie, in conditiile in care marfurile nealimentare s-au scumpit cu 3,25%, marfurile alimentare cu 2,88% iar serviciile cu 2,51%, potrivit datelor publicate astazi de Institutul National de Statistica INS).

Diana Sosoaca, mesaj halucinant pentru romani dupa ce a incalcat legea: Lumea trebuie sa se distreze

In urma materialului video pe care l-a transmis de la o petrecere cu lautari, Diana Sosoaca a ajuns iar in atentia publica. in acel loc, petrecaretii se purtau ca inainte de pandemie, fara distantare sociala si fara masti de protectie. in ciuda criticilor care s-au atintit asupra ei, senatoarea AUR a aratat ca nu este .

Institutul Cantacuzino vine cu vesti bune pentru romani. Medicamentul-minune e deja pe piata

Institutul Cantacuzino vine cu vesti bune pentru romani. Medicamentul-minune e deja pe piata. Despre ce este vorba, cititi in articolul de mai jos. Vesti bune de la Institutul Cantacuzino. Medicamentul asteptat de totii romanii ajunge in farmacii Institutul Cantacuzino vine cu vesti bune pentru toti romanii si anunta ca medicamentul-minune este deja pe piata, scrie .

Se dau 1.500 de lei pentru romani. Cine aloca banii si in ce conditii ii obtii

Vesti bune pentru romanii care au copii: Pot obtine pana la 1. 500 de lei de la firma la care sunt angajati. Banii sunt oferiti ca sprijin pentru ca micutii sa mearga la cresa sau.

Cea mai buna veste a diminetii pentru romani. Este oficial si vor primi 50% reducere, dar nu vor mai avea gratuitate

Guvernul a decis sa elimine gratuitatea pentru studenti cand vine vorba de calatoriile cu trenul. Aduce insa ceva suplimentar. in urma anuntului guvernului ca elimina gratuitatea pentru.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )