Libnet.ro
UNICEF

09:15

In my veins, cea mai noua piesa Mellina in colaborare cu Icex |AUDIO

Devorator Monden Devorator Monden,
In my veins, cea mai noua piesa Mellina in colaborare cu Icex |AUDIO

In my veins, interpretata de Mellina si Icex este o noua piesa proaspat lansata de cei de la Thats Right Music Production. Este prima colaborare a noastra cu un artist international de calibru. Icex este unul dintre cei mai importanti artisti de la VAM United Germany si este cunoscut atat in Germania, cat si in [. continuă pe Devorator Monden

Pitbull a lansat o noua piesa de club, Dont Stop The Party |AUDIO

Pitbull scoate piesa dupa piesa si culmea, cam toate ajung in topurile internationale. Cea mai noua piesa, Dont Stop The Party este cel de-al treilea single de pe cel de-al saptelea album al artistului, numit Global Warming, pe care il va lansa pe 19 noiembrie. Primul single de pe album este Get It Started si este [.

Thats Right lanseaza o noua piesa Innamorati |AUDIO

Odata cu inceputul toamnei baietii de la Thats Right lanseaza o noua piesa foarte ritmata, dar totodata foarte chill catchy. Piesa se numeste Innamorati si o puteti asculta mai jos! In liniile melodice ale piese Innamorati se regaseste nostalgia pe care cu toti o simtim dupa incheierea sezonului de vara. Innamorati este cel de-al [.

Cea mai neinspirata moarte de pe marile ecrane a strans, pe YouTube, peste 1 milion de vizualizari in doar 2 zile (VIDEO)

Din categoria cea mai. , a aparut recent, pe Internet, cea mai prost regizata si jucata moarte de pe marile ecrane. Aceasta face parte din filmul turcesc Kareteci K305;z Karate Girl) din 1973. Cu.

Faze Tari: Am orgasm la fiecare 30 de secunde. Femeia care atinge climax-ul de sute de ori in fiecare zi; Milionarul ruinat de droguri! I-a cazut nasul din cauza cocainei! Vezi aici cum arata; Vrei sa devii cea mai tare curva? Te invatam noi

Data afara de la Mc Donald's ca punea prea mult sirop in inghetata. Sarah Finch, o tanara de 19 ani, din Carmarthen, Tara Galilor, a fost data afara pentru. Cea mai scumpa rochie din lume, 6 milioane de dolari. Cea mai scumpa rochie din lume, creata de designerul britanic Debbie Wingham, a fost prezentata la un.

Kelemen Hunor: GRESEALA cea mai mare in cazul Oltchim - ACCEPTAREA lui Dan Diaconescu la ...

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, crede ca privatizarea Oltchim trebuia sa aiba loc de mult timp, insa cea mai mare greseala care a fost facuta in acest caz a fost acceptarea lui Dan Diaconescu la licitatie fara nicio garantie si fara nicio verificare, potrivit Mediafax. Nu inteleg cum au acceptat sa fie prezent la privatizarea Oltchim un astfel de om ca Dan Diaconescu. A fost o greseala. Dupa aceasta greseala trebuie sa se gaseasca o solutie pentru Oltchim, pentru cei care lucreaza acolo, .

Va fi a opta minune a lumii, cea mai mare inventie a SECOLULUI. Nemtii au descoperit un nou tip de energie care va schimba lumea

Una din cele mai drastice probleme cu care se confrunta omenirea in aceste momente este incalzirea globala, iar epuizarea resurselor naturale este un alt aspect care ridica multe ingrijorari din partea.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )