Libnet.ro
UNICEF

10:15

Veste proasta pentru romanii din strainatate: 1 decembrie vine cu AMENZI pentru ei!

B1 B1,
Veste proasta pentru romanii din strainatate: 1 decembrie vine cu AMENZI pentru ei!

Ziua de1 Decembrieeste data-limita pana la care romanii dindiasporaar trebui sa prezinte documentele necesare pentruschimbarea rezidentei fiscale, conform Ordonantei de. continuă pe B1

Anunt important pentru romanii din Italia. Pot beneficia de sume substantiale de bani daca indeplinesc patru conditii

Alocatia sociala assegno sociale) poate fi perceputa nu numai de italienii rezidenti in Peninsula, ci si de cetatenii straini care indeplinesc anumite conditii. Astfel, potrivit.

Ziua Romaniei vine cu amenzi pentru romanii din Diaspora

Ziua de 1 Decembrie este data-limita pana la care romanii din diaspora ar trebui sa prezinte documentele necesare pentru schimbarea rezidentei fiscale, conform Ordonantei de Guvern 30/2017. in caz contrar, acestia sunt pasibili de amenda.

Cum faci campanii pe Facebook. Instrumente prin care firmele romanesti pot ajunge si la clienti din strainatate

Peste 1,2 miliarde de persoane ce utilizeaza Facebook sunt conectate la o mica afacere dintr-o alta tara, sustine reteaua de socializare. Iar in Romania, circa 70% dintre utilizatorii de pe Facebook sunt conectati cu cel putin un IMM dintr-o tara straina. Primele cinci tari ale caror IMM-uri atrag cel mai mult romanii pe Facebook sunt Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Italia, Germania si Moldova, arata datele transmise de Facebook.

Modificarile la legile justitiei i-au scos in strada si pe romanii din Diaspora: Proteste, organizate la Londra, Paris, Amsterdam, Milano sau Oslo (VIDEO)

Noi manifestatii au loc duminica seara. Romanii ies din nou in strada pentru a cere retragerea legilor justitiei, respingerea in Parlament a Ordonantei privind modificarea legislatiei fiscale si.

Modificarile la legile justitiei i-au scos in strada si pe romanii din DIASPORA: Proteste, organizate la Londra, Paris, Amsterdam, Milano sau Oslo (VIDEO)

Noi manifestatii au loc duminica seara. Romanii ies din nou in strada pentru a cere retragerea legilor justitiei, respingerea in Parlament a Ordonantei privind modificarea legislatiei fiscale si.

Bani de la stat pentru romanii care vor sa isi cumpere locuinte. Cine se incadreaza

Deputatul PSD Mihai Weber a initiat o propunere legislativa prin care propune ca politistii si cadrele militara sa poata utiliza suma compensatorie acordata pentru chirie si pentru achitarea ratei pentru.

Continua vestile proaste pentru romanii care au credite in lei! ROBOR, la maximul ultimilor 3 ani

Continua vestile proaste pentru cei cinci milioane de romani ce detin credite in lei. Indicele ROBOR a crescut din nou si a fost cotat de Banca Nationala a Romaniei la 2,19%. Aceasta valoare a ma.

Tudose: Vom da o ordonanta pentru salariatii din IT si cei cu dizabilitati, sa nu le scada salariile dupa trecerea contributiilor la angajat

Premierul Mihai Tudose a anunta joi in Parlament ca Guvernul va da o ordonanta dedicata salariatilor cu handicap si a celor din IT, astfel incat veniturile sa nu le scada in urma trecerii contributiilor de la angajatori la angajati. IT e un sector strategic, a declarat Tudose in timpul discursului de la motiunea de cenzura.

Fond de investitii de 500 milioane euro pentru firmele din Europa Centrala si de Est, mai ales din Polonia si Romania

Grupul international Abris, care a investit in firme locale precum compania de curierat Urgent Cargus sau fabrica de hartie Pehart, deschide un nou fond de investitii in valoare de 500 de milioane de euro, bani la care vor avea acces firme din Europa Centrala si de Est, in special din Polonia si Romania, dupa cum au anuntat reprezentantii fondului. Ce firme pot obtine investitii de pana la 75 de milioane de euro de la acest fond.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )