Libnet.ro
UNICEF

17:00

Veste soc pentru toti pensionarii romani: Ce se intampla cu banii acestora din aceasta luna! Vezi daca esti pe lista!

B1 B1,
Veste soc pentru toti pensionarii romani: Ce se intampla cu banii acestora din aceasta luna! Vezi daca esti pe lista!

Romanii cu pensii mai mici de 600 de lei primesc o veste nesperat de buna, in conditiile in care noua lege prevede ca aceasta categorie sa beneficieze de o indemnizatie sociala, potrivit. continuă pe B1

Veste importanta pentru toti soferii. Ce se intampla cu pretul benzinei si al motorinei

Dupa ce soferii au lacrimat langa pompa de benzina, a iesit soarele pe strada lor. Veste importanta pentru toti conducatorii auto! Ce se intampla cu pretul benzinei si motorinei? Veste importanta pentru toti soferii Salariile romanilor nu sunt la fel de mari ca ale celor din restul Europei. Cu toate acestea, preturile la benzina si .

VESTI EXCELENTE pentru toti PENSIONARII! VEZI AICI LISTA cu banii pe care iI VA PRIMI FIECARE roman, din 2021

Pe 8 iulie a fost promulgat un act normativ care prevede cresteri etapizate ale punctului de pensie, pana in anul 2021 pentru ca, din 2022, sa fie aplicata noua formula de calcul bazata pe Valoarea Punctului de.

Veste buna pentru Borcea! Cum ar putea fostul actionar de la Dinamo sa scape de inchisoare

Cristi Borcea a primit o veste buna in inchisoare. Comisia de eliberari conditionate din cadrul Penitenciarului Jilava a dat aviz favorabil cerererii inaintate de fostul actionar de la Dinamo, iar instanta va decide pe 10 septembrie daca Borcea poate fi eliberat conditionat. Cristi Borcea vrea sa scape de inchisoare. Cererea de eliberare conditionata se judeca .

Gigi Becali, atacat din nou, inainte de Romania Spania: Patron, manager, antrenor de toate pentru toti

Gigi Becali este criticat in continuare de oamenii din fotbalul romanesc. De aceasta data Ionel Ganea este cel care se ia de patronul FCSB, chiar in ziua meciului Romania Spania, din preliminariile Euro 2020. Ganea este de parere ca Becali este de vina ca niciun jucator de la FCSB nu a fost convocat pentru .

Anuntul soc de la Dacia: Ce se intampla cu omologarile! Toti soferii romani trebuie sa citeasca rapid asta!

Constructorul de automobile Dacia a reusit o crestere usoara pe o piata, desi aceasta este tot mai afectata de procesil lent cu al procedurilor de omologare, potrivit profit. ro.

Varsta de pensionare, schimbata oficial: Revolta fara precedent, toti pensionarii sunt in strada... Pica Guvernul?

Mii de oameni au protestat in centrul capitalei Croatiei, Zagreb, fata de planurile guvernului de a creste varsta de pensionare la 67 de ani si de a diminua pensiile pentru cei care opteaza pentru pensionarea.

Veste proasta pentru antreprenorii din Bucuresti: Nu sunt bani pentru programul Startup City - fondurile nerambursabile de cate 50.000 Euro

Programul Startup City, prin care antreprenorii aspiranti din Capitala ar fi putut sa obtina fonduri nerambusrabile de cate 50. 000 de euro, este blocat, pentru ca Primaria Bucuresti si Consiliul General nu au buget alocat pentru aceasta schema de finantare locala.

Vestea Digi pentru toti clientii: trebuie sa faci asta urgent ca poate castigi vacanta in Egipt

GrupulDigi |RCS-RDS are un renume din a da abonamente la pret mic, dar si din oferte la portare. Acum are o oferta excelenta pentru abonati. Promite chiar si o vacanta in Egipt. Grupul.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )