Libnet.ro
UNICEF

15:15

Vesti bune pentru romanii care vor sa lucreze in institutiile Uniunii Europene. Guvernul a lansat un portal de job-uri

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru romanii care vor sa lucreze in institutiile Uniunii Europene. Guvernul a lansat un portal de job-uri

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a anuntat lansarea unei sectiuni dedicate oportunitatilor de angajare la nivelul institutiilor Uniunii Europene pe site-ul. continuă pe Antena3

Vesti bune pentru cei care vor sa plece in concediu, pe litoral. Preturile au scazut la jumatate

Hotelurilor de pe litoral au redus tarifele la jumatate, incepand cu data de 1 septembrie, astfel ca cererea pentru vacante la inceputul acestei luni nu a scazut comparativ cu varful de.

Vesti bune pentru Elena Udrea: Magistratii i-au ridicat interdictia de a parasi tara (VIDEO)

Victorie pentru Elena Udrea! Fostul ministru al Turismului poate sa plece din tara. Udrea a mers joi la Curtea de Apel in dosarul finantarii campaniei PDL din 2009. Cazul a fost plimbat in ultimele luni.

Procurorii din Franta cer opt ani de inchisoare pentru romanii care isi invatau copiii sa fure

Procurorul Republicii de la Meaux Seine-et-Marne) a cerut, miercuri, opt ani de inchisoare cu executarea impotriva unei familii de romi romani care isi invataucopiii sa fure de la.

Podul de la Agigea intra din nou in reparatii. Cum vor fi afectati romanii care vor sa mearga pe litoral in septembrie

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunta ca in podul de la Agigea intra din nou in reparatii in perioada 5-8 septembrie. Actiunile de reabilitare vor avea loc.

Veste buna pentru suporterii care merg la Romania-Armenia. Programul la metrou va fi prelungit

Veste buna pentru suporterii care vor merge la meciul Romania-Armenia. Metrorex a decis sa prelungeasca programul la metrou cu o ora si jumatate pentru ca fanii care merg sa sustina echipa antrenata.

Vesti bune de la US Open. Sorana Cirstea s-a calificat in turul 2 al probei de dublu

Vesti bune de la US Open. Chiar daca a fost eliminata in proba de simplu, Sorana Cirstea continua in proba de dublu. Romanca s-a calificat in turul doi al probei de dublu.

Firmele care vor merge in strainatate in misiuni economice - alese de catre CCIR

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat MMACA) intentioneaza sa incheie un protocol cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) prin care pregatirile misiunilor economice si companiile care vor participa sa fie decise de Camera, pentru ca este ilegal ca secretarii de stat sa le aleaga, a anuntat, ieri, ministrul de resort Ilan Laufer, intr-o conferinta de presa.

Vestul Capitalei, tot mai interesant pentru companiile care vor sa inchirieze spatii de birouri

75% din spatiile de birouri ce vor fi livrate in cel de-al doilea semestru din acest an sunt situate in zona de vest a Bucurestiului. Recent, Bitdefender a inchiriat un spatiu de 9. 300 de metri patrati din zona de vest a Capitalei in care isi va muta sediul la inceputul anului 2018. Potrivit studiului CW Echinox,apropierea de Politehnica si zona Regie este tot mai apreciata de companiile IT care vor sa faca noi angajari.

Firmele romanesti care vor sa faca afaceri peste hotare asteapta ponturi de la diplomatii romani

Firmele romanesti care vor sa faca afaceri peste hotare asteapta de la diplomatii romani sa vina cu niste actiuni concrete, niste ponturi, a declarat, ieri, Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR), in deschiderea Reuniunii Anuale a Diplomatiei Romane, citat de Agerpres.

Mesajul lui Liviu Dragnea pentru oamenii care au protestat in Piata Victoriei

Liviu Dragnea are un mesaj pentru protestatarii care au scandat in Piata Victoriei impotriva modificarilor din legile justitiei. Trebuie sa tii cont de tot poporul roman si eu cred ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )