Libnet.ro
UNICEF

17:15

Vesti proaste pentru romani: se scumpeste curentul electric. Cat va costa factura la lumina, de la 1 ianuarie 2021

Antena3 Antena3,
Vesti proaste pentru romani: se scumpeste curentul electric. Cat va costa factura la lumina, de la 1 ianuarie 2021

Romanii vor plati mai mult la factura de energie electrica, incepand de la 1 ianuarie 2021, dupa ce vor avea loc doua scumpiri. continuă pe Antena3

Vesti proaste pentru toti utilizatorii de Facebook. Instagram si WhatsApp, viitor nesigur

Sunt vesti proaste pentru toti utilizatorii de Facebook. Instagram si WhatsApp au un viitor nesigur, dupa ce autoritatile americane au dat in judecata Facebook si cer vanzarea Instagram si WhatsApp. SUA cere Facebook sa vanda Instagram si WhatsApp. Le-ar fi cumparat ca sa exetrmine concurenta Comisia Federala pentru Comert a Statelor Unite si o coalitie .

Noi restrictii pentru romani, de Sarbatori. Premierul interimar Ciuca tocmai a facut anuntul

Dupa un Psste petrecut in stare de urgenta, romanii asteapta cu mare nerabdare Craciunul si Revelionul. Din pacate, vestile nu sunt bune deloc. Premierul interimar Nicolae Ciucaa anuntat noi restrictii de Sarbatori. Au fost anuntate restrictii pentru Sarbatori Vesti rele pentru romani. Premierul interimar Nicolae Ciuca a facut anuntul legat de noi restrictii de Sarbatori.

Vesti bune pentru toti soferii romani. DRPCIV a facut anuntul asteptat de cativa ani buni

In sfarsit, vesti bune pentru toti soferii romani. Directia Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV) a facut anuntul asteptat de cativa ani buni de conducatorii auto din Romania. Soferii romani, veste extraordinara de la DRPCIV Dupa ani de zile de stat la cozi interminabile, nervi si timp pierdut, Directia Regim Permise de .

Vesti bune pentru soferii din Romania. Cum vor gasi locuri de parcare mai repede

Intr-un oras ca Bucurestiul cu aproape 2 milioane de locuitori, locurile de parcare sunt clar o problema. Lipsa parcarilor, sau a locurilor de parcare a generat, nu de putine ori, adevarate polemici, fie politice fie sociale. O echipa de dezvoltatori au venit in intampinarea romanilor, si au creat o aplicatie de parking-sharing, denumita yeParking. Locurile .

Vesti bune pentru romanii care merg in Italia. Guvernul a facut anuntul in weekend

Pe 3 decembrie, Primul ministru, Giuseppe Conte, a aprobat un nou decret pentru a contracara raspandirea viruslui in Italia. Pe langa masurile luate pentru perioada de sarbatori, au fost modificate si masurile restrictive pentru cetatenii care vin din Romania. Noile masuri se refera si la persoanele care tranziteaza satul roman in urmatoarea perioada. Noi masuri .

Se dau bani pentru romani! Cine poate beneficia de 2.350 de lei, lunar

Pe ultima suta de metrii in actuala formula guvernamentala, Monica Anisie a mai semnat un nou proiect. Este vorba de un proiect pilot pentru sistemul de invatamant universitar. Conform proiectului vor beneficia de 2. 350 de lei cei care vor face masteratul didactic. Start in cariera prin master didactic Asa se numeste noul proiect initiat si .

Medicul Virgil Musta, inca o lovitura dura pentru romani. Ce se va intampla in luna ianuarie

Medicul de la spitalul Victor Babes din Timisoara avertizeaza populatia cu privire la petrecerea sarbatorilor de iarna, avand in vedere explozia cazurilor COVID-19 printre cunoscuti. Virgil Musta preconizeaza de asemenea ca in luna ianuarie, romanii se vor confrunta cu un numar si mai mare de imbolnaviri. La ce trebuie sa fie atenti romanii Pentru ca .

Se scumpeste curentul. Facturile de energie electrica cresc de la 1 ianuarie

Curentul se va scumpi de la 1 ianuarie, dupa ce Autoritatea de Reglementare in Energiei ANRE) a propus majorarea tarifelor de distributie pentru toate companiile de distributie.

Gimnastica artistica: Patru finale pentru romani, la Europenele masculine de juniori

Sportivii romani au reusit calificarea in patru finale, la individual compus, inele, sarituri si paralele, miercuri, la Campionatele Europene masculine de gimnastica artistica pentru juniori de la Mersin Turcia), in timp ce echipa Romaniei s-a clasat pe locul al patrulea.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )