Libnet.ro
UNICEF

17:30

Romanii au aproape cele mai mici salarii minime din UE. Vezi un top al castigurilor din Uniune

Antena3 Antena3,
Romanii au aproape cele mai mici salarii minime din UE. Vezi un top al castigurilor din Uniune

Romania are printre cele mai mici salarii minime din Uniunea Europeana. Singurii care castiga mai putin ca noi sunt vecinii bulgari, potrivit datelor furnizate de EUROSTAT. in Romania, salariul minim este de 179. continuă pe Antena3

Platim printre cele mai mici tarife din UE la apelurile mobile nationale

Romania are unele dintre cele mai mici preturi din Uniunea Europeana la apelurile nationale pe telefoanele mobile, cu un tarif mediu pe minut de 2,2 eurocenti, fiind depasita doar de Lituania, cu 1,9 eurocenti, releva o analiza a Comisiei Europene, care atrage atentia asupra diferentelor considerabile intre tarifele pentru apelurile mobile interne la nivelul blocului comunitar.

Kenya: Incendiu puternic pe aeroportul din Nairobi, unul dintre cele mai importante noduri aeriene din Africa de Est

Un incendiu major a izbucnit miercuri pe aeroportul international Jomo Kenyatta JKIA) din Nairobi, paralizand trafciul pe unul dintre cele mai importante noduri aeriene din Africa de Est, a declarat un oficial din ministerul de Interne.

Forbes: Simon Cowell si Howard Stern, cele mai bine platite staruri din televiziunea americana

Simon Cowell, juratul acerb din emisiunea de talente The X Factor, ocupa primul loc in topul celor mai bine platite personalitati din televiziunea americana, la egalitate cu Howard Stern, membru in juriul emisiunii America039;s Got.

FOTO Cine sunt cele mai bine platite vedete din televiziunea americana.

Simon Cowell, juratul acerb din emisiunea de talente The X Factor, ocupa primul loc in topul celor mai bine platite personalitati din televiziunea americana, la egalitate cu Howard Stern, membru in juriul emisiunii Americas Got Talent, a anuntat, joi, site-ul Forbes. com, potrivit Mediafax. Simon Cowell, in varsta de 53 de ani, a urcat doua pozitii, de pe locul al treilea pe care il ocupa in topul din 2012, iar Howard Stern a urcat o pozitie, de pe locul al doilea. Amandoi au obtinut .

ANOFM pune la bataie 9.000 de locuri de munca. Cele mai mari sanse de angajare le au persoanele cu studii medii

Aproape 9. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind disponibile in Capitala si in judetele Cluj, Timis, Iasi, Arges, Bistrita-Nasaud si Brasov, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). La polul opus se situeaza judetele Mehedinti, Bacau si Caras-Severin.

Cele mai frumoase sosele europene si cele mai bune masini pentru ele: Transfagarasan este pe lista

Sunt sosele care te duc la destinatie si sosele care sunt destinatia, scriu jurnalistii americani de la details. com care au numit si Transfagarasanul in top cinci cele mai frumoase drumuri europene. Ce masini ar conduce americanii pe aceste sosele.

Vezi aici care sunt cele mai bune 10 hituri ale lui Katy Perry!

Mai e foarte putin timp pana cand vom asculta in premiera noul single al artistei, Roar, iar in aproximativ doua luni si jumatate ne vom delecta cu intreg albumul Prism. Noul proiect al cantaretei evidentiaza o schimbare majora in stilul sau. One Of The Boys si Teenage Dream, primele sale doua albume, ne prezentau o .

Basescu: Ferdinand I, seful de stat care a facut cele mai mari servicii neamului romanesc

Presedintele Traian Basescu a declarat, astazi, in discursul rostit la vernisajul expozitiei dedicate Regelui Ferdinand I, organizate la bordul fregatei din Portul Militar Constanta, ca Ferdinand I a fost seful de stat care a facut cele mai mari servicii neamului romanesc, informeaza Realitatea. net.

Femeile, cele mai solicitate pe piata muncii. 88 de posturi sunt libere in industria confectiilor

Peste 200 de locuri de munca pun angajatorii la bataie in aceste zile pentru persoanele aflate in cautarea unui job. Cele mai multe oferte, 88 de posture libere, sunt destinate femeilor care au o calificare in domeniul confectiilor.

Cele mai populare branduri FMCG pe Facebook: primul poate umple 1.300 de stadioane National Arena cu fanii sai

Brandurile din industria bunurilor de larg consum detin unele dintre cele mai populare pagini din reteaua de socializare Facebook, primele zece marci insumand peste 250 de milioane de fani, arata datele Socialbakers .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )