Libnet.ro
UNICEF

18:15

FOTO Cine sunt cele mai bine platite vedete din televiziunea americana.

România Liberă România Liberă,
FOTO Cine sunt cele mai bine platite vedete din televiziunea americana.

Simon Cowell, juratul acerb din emisiunea de talente The X Factor, ocupa primul loc in topul celor mai bine platite personalitati din televiziunea americana, la egalitate cu Howard Stern, membru in juriul emisiunii Americas Got Talent, a anuntat, joi, site-ul Forbes. com, potrivit Mediafax. Simon Cowell, in varsta de 53 de ani, a urcat doua pozitii, de pe locul al treilea pe care il ocupa in topul din 2012, iar Howard Stern a urcat o pozitie, de pe locul al doilea. Amandoi au obtinut . continuă pe România Liberă

Forbes: Simon Cowell si Howard Stern, cele mai bine platite staruri din televiziunea americana

Simon Cowell, juratul acerb din emisiunea de talente The X Factor, ocupa primul loc in topul celor mai bine platite personalitati din televiziunea americana, la egalitate cu Howard Stern, membru in juriul emisiunii America039;s Got.

Au venituri de zeci de milioane de dolari. Topul celor mai bine platite personalitati din televiziunea americana

Simon Cowell, juratul din emisiunea de talente The X Factor, se afla pe primul loc in topul celor mai bine platite personalitati din televiziunea americana, realizat de publicatia Forbes. La egalitate cu.

Sharapova, dovada vie ca se castiga bine si in tenis. Rusoaica, in topul Forbes al celor mai bine platite sportive din lume

Jucatoarea de tenis din Rusia, Maria Sharapova, ocupa primul loc in topul Forbes al celor mai bine platite sportive din lume, pentru a noua oara la rand, cu un venit anual de 29 de milioane de dolari, scrie.

Accesul la educatie, sanatate si gasirea unui loc de munca sunt cele mai stringente probleme ale comunitatii rome

Accesul la educatie, la sanatate, asistenta sociala si la locurile de munca sunt cele mai stringente probleme cu care se confrunta cetatenii de etnie roma din Republica Moldova.

Salariul mediu: 1.600 de lei. Unde sunt cele mai mari lefuri

Castigul salarial mediu a scazut in iunie, fata de luna precedenta, cu 5 lei 0,3%), la 1. 606 lei net, potrivit datelor anuntate de Institutul National de Statistica INS).

Forbes: Maria Sarapova, cea mai bine platita sportiva la nivel mondial

Rusoaica Maria Sarapova ocupa prima pozitie in clasamentul celor mai bine platite sportive din lume, cu 29 de milioane de dolari, dintre care doar sase milioane de dolari premii, restul fiind reprezentat de.

FOTO Una dintre cele mai frumoase Gradini Zoologice din tara, promovata pe Facebook

Gradina Zoologica va fi promovata in mediul virtual printr-o serie de fotografii pe care vizitatorii sunt provocati sa le realizeze de catre Tineretul Conservator, filiala Calarasi. Pe 9 august cand se sarbatoreste Ziua Internationala a Gradinilor, calarasenii sunt invitati la un concurs de fotografie.

Cele mai tari plaje urbane: in ce orase europene te poti relaxa pe sezlong

Desi orasele si plajele nu au multe in comun, atunci cand nisipul, umbrelutele si relaxarea isi fac aparitia in mediul urban multi turisti sunt atrasi. Iata care sunt cele mai frumoase plaje din orasele europene, scrie CNN .

Fructele colorate sunt cele mai bune

Piersicile, caisele, afinele, murele, pepenele galben si cel rosu sunt doar cateva dintre deliciile care nu trebuie sa-ti lipseasca din meniul zilnic, pentru ca au vitamine, minerale, antioxidanti si incetinesc procesul de imbatranire.

Subiectele Zilei: Cine sunt cei opt stapani ai Finantelor din Romania. Seful pe Moldova, cercetat de DNA intr-un dosar de stopaj la sursa; Pomeni electorale din noi biruri impuse romanilor; Cum si-au condamnat alte state cazurile Visinescu

BOR, despre reportajul BBC: Mai bine biserici nou construite, pline, decat cele vechi, goale, transformate in spatii comerciale. Patriarhia Romana a trimis o reactie oficiala la adresa reportajului publicat, sambata, de televiziunea BBC cu titlul Desi este cea mai saraca tara din UE, in Romania la fiecare trei zile se mai construieste o biserica. Ca sa faca rost de bani, Oprescu intabuleaza casele AFI la suprapret. Edilul-sef al Capitalei arunca trei milioane de euro in buzunarul cadastristilor privati. El vrea sa intabuleze imobilele si terenurile detinute de Municipalitate, ca sa poata obtine credite.

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )