Libnet.ro
UNICEF

12:00

Victor Ponta, mesaj de ultima ora catre PNL si USR: Pot sa incerce reteta de succes a USL 2012

B1 B1,
Victor Ponta, mesaj de ultima ora catre PNL si USR: Pot sa incerce reteta de succes a USL 2012

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a scris pe Facebook ca va milita pentru formarea unui Guvern de centru-stanga, insa a transmis totodata USR si PNL ca pot incerca reteta aliantei USL, daca Viorica. continuă pe B1

Victor Ponta, mesaj pentru politicieni: Cred ca este bine pentru Romania sa existe un Guvern cu o sustinere serioasa pentru anumite reforme

Victor Ponta a reactionat dupa ce ALDE a decis retragerea de la guvernare. Fostul prim-ministru a sustinut la un post de televizune ca este nevoie de un Guvern cu o sustinere serioasa. Un Guvern.

Victor Ponta, mesaj pentru premierul Dancila dupa deciziile lui Klaus Iohannis: Trebuie sa mearga in Parlament!

Doamna Dancila trebuie sa mearga in Parlament. Nu poti sa guvernezi fara sa ai un vot cand se schimba structura politica. Al doilea mesaj pe care l-a transmis a aratat ca nu este un blat cu Dancila.

Victor Ponta, mesaj ironic catre premierul Dancila: Fara suparare, tu chiar ti-ai gresit meseria

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a scris un mesaj plin ironie la adresa premierului Viorica Dancila in care sugereazaca si-a gresit meseria in momentul in care a intrat in politica. Fara.

Victor Ponta, despre pierderea majoritatii de catre PSD: E o lovitura mortala, e ca Titanicul, dupa ce s-a lovit de iceberg

Liderul Pro Romania, Victor Ponta,a declarat marti la Digi24 ca PSDare o singura solutie daca mai vrea sa ramana la guvernare si in 2020 si sa isi termine mandatul: o restructurare.

Victor Ponta: PNL si USR sa incerce reteta de succes a USL 2012, daca pot si daca vor

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, spune ca isi doreste un guvern de centru-stanga, dar considera ca PNL si USR pot sa incerce reteta de succes a USL, in cazul in care Viorica Dancila va duce pana in prapastie Guvernul. Fostul premier mai afirma ca a discutat cu fostii sai colegi din PSD si incearca sa ii convinga sa renunte la candidatura Vioricai Dancila la prezidentiale si sa il sustina pe Mircea Diaconu.

Pro Romania semneaza motiunea de cenzura doar daca PNL si USR indeplinesc trei conditii. Victor Ponta: `Atunci au sanse foarte mari. ii astept si da, semnam`

Victor Ponta a anuntat, joi, ca parlamentarii din Pro Romania vor semna motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila doar daca PNL si USR indeplinesc trei conditii, potrivit stiripesurse. ro. Prima cond.

Dumitru Buzatu: `PSD trebuie sa se gandeasca sa treaca in Opozitie` Presedintele CJ Vaslui, mesaj surprinzator catre PNL, USR si PMP (VIDEO)

Dumitru Buzatu, social-democratul care conduce Consiliul Judetean Vaslui, indeamna PSD sa paraseasca guvernarea, in ipoteza in care ramane fara majoritate parlamentara. in acest scenariu, spune el in.

Victor Ponta: Nu ma intorc in PSD! Doar Dancila mai crede ca vreau sa-i iau partidul (VIDEO)

Victor Ponta i-a dat asigurari, miercuri, Vioricai Dancila ca nu vrea sa ii ia partidul, asa cum se teme premierul. Nu ma intorc in PSD, a spus raspicat liderul Pro Romania.

Surse: Ce conditii a pus Victor Ponta ca sa sustina motiunea de cenzura a PNL. in paralel, negociaza si cu PSD

Victor Ponta le-a transmis liberalilor ca va sustine motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila numai daca va fi cooptat intr-un nou guvern instalat de PNL. Ludovic Orban a refuzat, pe motiv ca asocierea cu ProRomania, partid desprins din PSD, ar dauna grav sanatatii PNL pe termen lung. in paralel, Ponta vrea la guvernare si cu PSD, cu conditia ca Dancia sa-l sustina pe Mircea Diaconu la prezidentiale. Dancila nici nu vrea sa auda.

Victor Ponta, despre o motiune de cenzura a PNL: Orban face un joc ascuns, iesind cumva sa o sprijine pe Dancila

Liderul PNL, Ludovic Orban, face un joc ascuns, iesind cumva sa o sprijine pe Viorica Dancila, a afirmat, luni, liderul PRO Romania, Victor Ponta, care s-a referit la anuntul privind depunerea unei motiuni de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )