Libnet.ro
UNICEF

20:30

Victor Ponta, serie de atacuri la adresa premierului: Cred ca azi avem datoria sa ingropam un mort care sta la Palatul Victoria, daca nu, il vor ingropa romanii la alegerile prezidentiale

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, serie de atacuri la adresa premierului: Cred ca azi avem datoria sa ingropam un mort care sta la Palatul Victoria, daca nu, il vor ingropa romanii la alegerile prezidentiale

Victor Ponta a facut o serie de ironii la adresa premierului Dancila, in timpul dezbaterilor din plenul Parlamentului pentru adoptarea motiunii de cenzura. Ne aflam in fata unei motiuni foarte. continuă pe Antena3

Mihai Fifor, critici la adresa lui Victor Ponta: in 2015 era doar o poza pusa in geam. Munca o faceau altii, cei pe care acum ii denigreaza

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, l-a atacat luni dimineata pe liderul PRO Romania,Victor Ponta, despre care spune ca este un cameleon. Mihi Fifor il critica in termeni duri pe fostul.

MOTIUNE DE CENZURA. Incident in Parlament: Victor Ponta, acuzat ca a impins un deputat PSD

Victor Ponta ar fi impins un deputat PSD care se afla in zona grupului Pro Romania, in timpul discursului premierului Viorica Dancila, din plenul Parlamentului. Ce cauti aici? Pleaca!, i-ar fi spus Ponta dep.

Motiunea de cenzura. Victor Ponta: NU cred ca ECHIPA DANCILA o sa aiba succes mai mult decat ECHIPA CEAUSESCU!

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine, cu doua zile inainte de motiuna de cenzura impotriva Guvernului Dancila, ca oamenii nu mai pot fi condusi in acest mod. Mai mult, fostul premier compara.

Viorica Dancila: Planul lui Victor Ponta este sa distruga PSD

Premierul Viorica Dancila l-a criticat in termeni duri pe Victor Ponta, liderul PRO Romania, subliniind ca acesta isi doreste realmente sa distruga PSD. Cred ca este o regula in politica. in.

Dancila, despre Victor Ponta: Dorinta lui e de a distruge PSD E exclus ca PSD sa guverneze cu Ponta si Tariceanu

Premierul Viorica Dancila a lansat acuzatii grave la adresa lui Victor Ponta despre care a precizat ca nu isi va respecta niciodata cuvantul fata de nimeni, in contextul motiunii de cenzura. De asemenea,.

Victor Ponta, intalnire inainte de motiunea de cenzura: Noi aducem 30 de voturi. Oamenii pusi de USR pe lista au batut palma cu PSD - FOTO

Victor Ponta sustine ca cei 30 de deputati si senatori ai partidului vor fi prezenti joi la motiunea de cenzura si vor vota vedere pentru binele tuturor. Ne-am intalnit azi la Sediul ProRomania toti.

Gestul facut de Viorica Dancila, in timp ce Victor Ponta vorbea la tribuna Parlamentului. Colegii ei au inceput sa rada

Gestul facut de Viorica Dancila a fost unul neasteptat si s-a petrecut in timp ce Victor Ponta sustinea un discurs, in tribuna Parlamentului. Colegii care asistau in acele momente au inceput chiar sa rada, cand si-au dat seama ce face premierul Romaniei. Gestul facut de Viorica Dancila, in timp ce Victor Ponta vorbea Viorica Dancila .

Victor Ponta, desfiintat de Fifor inaintea motiunii: pesedist, inainte de a fi tradator

Daca va pica motiunea de cenzura, Victor Ponta s-ar putea sa fie principalul responsabil al esecului. A fost sarcina lui sa atraga parlamentari PSD in curtea Pro Romania, si nu i-a iesit foarte bine. Partidul lui Victor Ponta este cea mai noua iteratie a batranului partid social democrat. A fost construit de la premisa ca .

Victor Ponta, despre adevaratul scop al motiunii de cenzura: Nu va mai fi candidat la alegerile prezidentiale

Victor Ponta a facut declaratii referitoare la adevaratul scop al motiunii de cenzura. Daca va trece, in mod cert Viorica Dancila nu va mai reprezenta o optiune viabila pentru candidatura la prezidentiale, din partea PSD. Acest lucru il va avantaja pe Mircea Diaconu, fiind sustinut de Pro Romania si de ALDE. Victor Ponta, despre adevaratul .

Victor Ponta, dupa motiune: M-am pregatit cu trei propuneri de premieri si mergem sa discutam cu Iohannis

Abia a trecut motiunea de cenzura, iar liderul PRO Romania, Victor Ponta, deja are trei propuneri de premieri si urmeaza sa aiba o discutie cu Iohannis in acest sens. Ponta a facut un apel la presedinte si la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )