Libnet.ro
UNICEF

19:16

VIDEO Andreea Paul Vass, cu Klaus Iohannis pe scena: Votati Victor Ponta!

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Andreea Paul Vass, cu Klaus Iohannis pe scena: Votati Victor Ponta!

Gafa saptamanii trecute ii apartine deputatului PDL Andrea Paul, care i-a indemnat pe participantii la un miting ACL organizat sambata la Cluj Napoca sa voteze cu Victor Ponta. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Klaus Iohannis va fi declarat incompatibil cu siguranta (VIDEO)

Victor Ponta, a declarat ca decizia inaltei Curti de a nu judeca dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis inainte de alegeri este una foarte buna, adaugand ca acesta va fi declarat cu siguranta.

Elena Udrea: in cazul in care Klaus Iohannis va fi declarat incompatibil, categoric sunt in turul 2 (VIDEO)

Elena Udrea crede ca, daca luni, Klaus Iohannis va fi declarat incompatibil de inalta Curte de Casatie si Justitie in procesul cu ANI, iar ea va ajunge in turul doi al alegerilor prezidentiale, categoric va.

VIDEO. Klaus Iohannis: Rusine PSD pentru ca duce o campanie mizerabila la adresa mea si sperie pensionarii

Klaus Iohannis, presedintele PNL si candidatul ACL la Presedintie, le-a spus, duminica, pesedistilor ca trebuie sa le fie rusine pentru modul in care au inteles sa duca o campanie electorala pe care a catalogat-o drept mizerabila la adresa sa si, pe de alta parte, sa si sperie pensionarii ca le vor fi taiate pensiile.

VIDEO Victor Ponta: Klaus Iohannis va fi declarat incompatibil

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat luni ca liderul liberal Klaus Iohannis cu siguranta va fi declarat incompatibil in urma procesului de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), pentru ca, sustine el, este practica unitara a Inaltei Curti, in toate cazurile anterioare au spus la fel.

VIDEO Klaus Iohannis, cel mai dur atac de pana acum la adresa PSD: Este o jena publica ce faceti in aceasta campanie. Rusine!

Liderul ACL Klaus Iohannis a sustinut duminica seara o conferinta de presa in care a raspuns dur atacurilor PSD la adresa sa, considerand campania electorala a PSD una murdara, mizerabila, o jena publica.

Soarta lui Klaus Iohannis, decisa in aceste momente. Se va judeca sau nu dosarul sau inainte de alegeri

UPDATE:Soarta candidatului la prezidentiale, Klaus Iohannis, este decisa in aceste momente de judecatori. Agentia Nationala de Integritate cere devansarea termenului in cazul Iohannis. Va reamintim ca.

Klaus Iohannis: Victor Ponta are sapte case. Toate casele mele valoreaza cat apartamentul in care sta Ponta

Klaus Iohannis a afirmat joi ca nu intelege atacurile la care este supus din partea PSD pentru cele sase case pe care le detine, in conditiile in care Victor Ponta detine sapte case, dar a declarat doar trei.

Ioana Petrescu, catre Klaus Iohannis: Toate afirmatiile despre modificarea regimului fiscal sunt doar minciuni de campanie

Ioana Petrescu, ministrul Finantelor, spune ca afirmatiile facute de candidatul ACLla prezidentiale, Klaus Iohannis, in legatura cu modificarea regimului fiscal in Romania, sunt doar minciuni de.

Dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis nu va fi judecat inainte de alegeri

UPDATE:Dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis NU va fi judecat inainte de alegeri. Magistratii au decis sa pastreze termenul pentru 18 noiembrie, dupa cel de-al doilea tur de scrutin.

Curtea Suprema decide astazi daca judeca mai devreme dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis

Judecatorii Curtii Supreme vor lua in discutie, luni, cererea Agentiei Nationale de Integritate ANI) de preschimbare a termenului din dosarul in care candidatul PNL la prezidentialele din 2014, Klaus Iohannis, este acuzat de incompatibilitate.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )