Libnet.ro
UNICEF

13:30

VIDEO Cand faima dauneaza bugetului: Lista celor mai piratati artisti din 2013

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cand faima dauneaza bugetului: Lista celor mai piratati artisti din 2013

Multi cantareti viseaza la statutul de celebritate, insa nimeni nu-si doreste sa plateasca pretul cu dobanda. Daca vanzarile materialelor discografice si ale biletelor de la spectacole sunt indicatorii fanilor ce le respecta munca, topurile de piraterie anunta pierderi financiare importante. Bruno Mars, Rihanna, Daft Punk si Justin Timberlake sunt premiantii a caror muzica a fost descarcata masiv de pe internet. continuă pe Adevărul

Lista celor mai mari datornici la bugetul de stat

Fiscul a publicat lista marilor datornici la bugetul de stat. Pe primul loc, cu o datorie de peste jumatate de miliard de lei, se afla Galaxy Tabacco, fosta Societate Nationala Tutunul Romanesc, al carei actionar.

Poporul roman, unul dintre cele mai bolnave popoare din UE. Vedeti lista celor mai periculosi aditivi alimentari

Romanii au mancat milioane de cozonaci si au baut zeci de milioane de litri de vin de Craciun si Revelion. Marea majoritate au facut cumparaturile fara sa citeasca etichetele si sa vada pe ce dau, de.

Gigi Becali, inclus intr-un top rusesc al celor mai scandalosi patroni din fotbalul mondial

Gigi Becali nu este uitat de presa internationala nici dupa gratii. Jurnalistii rusi l-au inclus intr-un top al celor mai scandalosi patroni din fotbalul mondial. Mai mult, in articolul postat pe cel mai mare.

Business report: Harta celor mai bine platite joburi in Europa pentru care se cauta urgent romani; Cea mai bogata femeie din Romania a pierdut jumatate din avere; Cele mai bune dobanzi la depozite. Care este topul bancilor si cat castigi

Sapunul de rufe Cheia din Transilvania ia cu asalt Ungaria. Va mai amintiti de sapunurile Cheia produse inainte de 1989? La aproape un sfert de secol de la Revolutie, un baimarean le va exporta in Europa, Rusia si Statele Unite. tatul roman a pierdut dreptul de proprietate asupra marcii, lansata in 1886. Un baimarean cu initiativa a inregistrat-o pe numele fiicei sale la OSIM. Cautam nobletea, asa ca am inregistrat marca la OSIM. E un cadou pentru fetita noastra, Calina, povesteste Alin Lazlo, care produce de ani buni sapunuri si detergenti bio in Baia Mare, scrie EVZ. ro Evenimentele care au marcat comertul alimentar in 2013. Iata cinci momente-cheie si decizii care au dus la cresterea celor mai mari afaceri.

O clujeanca a castigat o bursa Cambridge acordata celor mai buni dascali de engleza din lume

Catalina Cocan, profesoara la Scoala Alexandru Vaida-Voevod din Cluj-Napoca, a castigat, la finalul lunii decembrie, o bursa acordata de Universitatea Cambridge celor mai buni dascali de engleza din lume. Cinci astfel de burse sunt acordate in fiecare an profesorilor din toata lumea care predau engleza ca limba straina.

FOTO Topul celor mai vizitate muzee romanesti in 2013

Pe primele locuri in topul celor mai vizitate institutii muzeale din Romania in 2013 sunt Castelul Bran si Complexul National Muzeal Astra din Sibiu, atragand impreuna peste 860. 000 de persoane in acest an, informeaza Mediafax.

Topul celor mai puternici oameni din lume, prezentat in emisiunea Subiectiv

Topul Forbes al celor mai puternici oameni din lume a fost prezentat si comentat in cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3. Putin l-a detronat de pe prima pozitie a clasamentului pe liderul de anul trecut,.

FOTO VIDEO Topul celor mai populare filme si al celor mai indragite personaje de pe Facebook

Cea de-a sasea parte a francizei Furios si iute, care ii are ca protagonisti pe Van Diesel si Paul Walker, a fost desemnat cel mai popular film pe reteaua de socializare Facebook, potrivit unei cercetari realizate de firma de monitorizare sociala Expion, dupa cum informeaza dailymail. co. uk.

Topul celor mai piratate filme din 2013. Hobbitul: O calatorie neasteptata', pe primul loc

Hobbitul: O calatorie neasteptata/ The Hobbit: An Unexpected Journey a fost cel mai piratat film al anului 2013, fiind urmat indeaproape de Django dezlantuit/ Django Unchained, Furios si iute 6/ Fast Furious 6.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )