Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cele mai urmarite videoclipuri pe Youtube in 2015, in Romania VIDEO

ADPM ADPM,
Cele mai urmarite videoclipuri pe Youtube in 2015, in Romania VIDEO

Google a facut publice doua clasamente, cu cele mai urmarite videoclipuri muzicale si cele mai urmarite filmari ce au devenit virale pe Youtube, in Romania, in 2015. Iata cine se afla in top. continuă pe ADPM

VIDEO: Care sunt cele mai populare videoclipuri de pe YouTube, in 2015

YouTube Spotlight a lansat, miercuri, videoclipul Now you watch me 2015, care reprezinta un sumar al celor mai accesate videoclipuri de pe youtube, in anul 2015. Actorii din videoclip provin de pe 129 de canale YouTube.

VIDEO. Care au fost cele mai vizualizate videoclipuri romanesti pe Youtube

Cele mai vizionate videoclipuri muzicale romanesti in 2015 pe Youtube le apartin Deliei, formatiei Carlas Dreams si Ruby, conform unei statistici a Google, data publicitatii miercuri. Astfel, piesa Cum ne noi, interpretata de Carlas Dreams feat. Delia, a strans peste 33,3 milioane de vizualizari in 2015.

Top cele mai bune telefoane din 2015

Cele mai bune telefoane din 2015 au venit cu o serie deimbunatatiri importante in comparatia cu generatia trecuta. Anul 2015 aproape s-a sfarsit, asa ca a venit timpul sa ne uitamin urma peste cateva dintre cele mai bune lucruri de care am avut parte. Deja v-am prezentat lista noastra cu cele mai bune jocuri, iar [] .

Despre cele mai grave afectiuni ale sangelui si cum sunt ele gestionate in Romania, la Adevarul Live de la ora 15.00

Prof. dr. Daniel Coriu, directorul Centrului de Hematologie si Transplant Medular din cadrul Institutului Clinic Fundeni, si Daniel Oniga, presedintele Asociatiei Nationale a Hemofilicilor din Romania, vin la Adevarul Live sa vorbeasca despre unele dintre cele mai severe afectiuni sanguine si despre neajunsurile bolnavilor din Romania.

Forbes: Topul muzicienilor cu cele mai mari venituri in 2015

Cantareata pop americana Katy Perry ocupa prima pozitie in topul muzicienilor cu cele mai mari venituri in 2015, potrivit unui clasament intocmit anual de revista Forbes, informeaza site-ul bbc. com, citat de Mediafax.

Cele mai scumpe sejururi de Revelion 2016 in Romania

A devenit o traditie ca Revelionul in Romania sa fie mai scump, in unele locuri, decat in strainatate. Iata care sunt cele mai scumpe sejururi de Revelion 2016 in tara noastra, la munte, in statiuni baleneare sau pe litoral.

Cele mai brutale metode de avort fortat din Romania decreteilor lui Ceausescu. Cum actiona mustarul introdus in vagin

Timp de 24 de ani, din 1966 pana in 1989, romanii au fost cobaii celui mai sinistru experiment demografic facut vreodata in Romania. Planul lui Nicolae Ceausescu, de a creste cu forta populatia Romaniei pana la 30 de milioane de locuitori, a insemnat nasterea a zeci de mii de copii nedoriti si moartea a mii de femei care au recurs la avorturi empirice.

Cele mai bune jocuri lansate in 2015

Anul 2015 ne-a oferit o multime de jocuri interesante, iar cele de mai jos sunt doar zece dintre preferatele noastre. Dupa cum era de asteptat, anul 2015 a fost dominat de remake-uri si de continuari ale unor serii extrem de cunoscute. Chiar si asa, dezvoltatorii s-au intrecut pe ei insisi, reusind sa creeze jocuri extrem [] .

Cele mai bune telefoane ale anului 2015

Cele mai bune telefoane din 2015 au venit cu o serie deimbunatatiri importante in comparatia cu generatia trecuta, scrie playtech. ro. Anul 2015.

La ce s-au uitat romanii pe YouTube in 2015: cele mai populare video-uri

Era si timpul pentru o retrospectiva a celor mai vizionate filmulete de pe YouTube in 2015. Satira, animatii, umor. Cam acestea ar fi elementele care au stat la baza viralizarii diverselor video-uri, cel putin in Romania. Umorul a fost cheia viralizarii pe YouTube in Romania anul acesta. Cele mai multe dintre video-urile din top folosesc [] .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2643 seconds )