Libnet.ro
UNICEF

08:15

VIDEO Cea mai apriga sustinatoare a celor 7 violatori din Vaslui, filmata in timp ce loveste cu pumnii si picioarele o eleva de liceu pana la lesin

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cea mai apriga sustinatoare a celor 7 violatori din Vaslui, filmata in timp ce loveste cu pumnii si picioarele o eleva de liceu pana la lesin

Scene deosebit de violente au avut loc joi, 14 septembrie, in apropierea Inspectoratului de Jandarmi Vaslui, unde o eleva a Liceului Stefan Procopiu a fost lovita cu pumnii si picioarele de o alta tanara. Agresoarea este Moldoveanu, cea care in 2015 s-a remarcat ca fiind o sustinatoare a celor 7 violatori, denigrand victima. continuă pe Adevărul

Surse: Pirelli vrea sa lanseze cea mai mare oferta publica initiala din 2017, in Europa

Producatorul italian de anvelope Pirelli, prezent si pe piata din Romania, vrea ca actiunile sale sa fie evaluate la noua miliarde de euro cu prilejul unei oferte publice initiale IPO) ce ar urma sa fie finalizata in cursul lunii octombrie, au declarat pentru Bloomberg surse apropiate situatiei, conform Agerpres.

ANALIZA De ce nu e corect sa spunem ca Simona Halep este cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei din toate timpurile

Simona Halep este varful de lance al tenisului romanesc in ultimii ani, dar totusi nu poate fi socotita cea mai buna tenismena a Romaniei din toate timpurile.

FOTOGALERIE Cum arata gradinile, fatadele si balcoanele premiate de Primaria Capitalei la concursul Cea mai frumoasa fatada

Primaria Capitalei a postat pe site imaginile cu gradinile, balcoanele si fatadele premiate la concursurile Cea mai frumoasa fatada, Cel mai frumos balcon si Cea mai frumoasa gradina. La categoria Cea mai frumoasa fatada, Premiul I a fost castigat de o cladire cu fatada crapata, acoperita cu iedera, iar la categocia Cel mai frumos balcon, o amenajare cu iedera de plastic.

Sportiva adolescenta Kovesi.Iata cum arata acum 15 ani cea mai puternica femeie din Romania (FOTO)

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef DNA, asociata cu cea mai puternica femeie din Romania, a avut o adolescenta demna de laude, relateaza stirilekanald. ro. Pana sa intre la facultate, Kovesi,.

Sportiva adolescenta Kovesi. Iata cum arata acum 15 ani cea mai puternica femeie din Romania (FOTO)

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef DNA, asociata cu cea mai puternica femeie din Romania, a avut o adolescenta demna de laude, relateaza stirilekanald. ro. Pana sa intre la facultate, Kovesi,.

Cum arata acum fetita care la 6 ani era desemnata cea mai frumoasa din lume

A cunoscut succesul international la o varsta extrem de frageda, gratie frumusetii sale. Thylane Blondeau si-a facut debutul in modelling la 4 ani, defiland pentru Jean Paul Gaultier, iar la 6 ani ajungea in paginile Vogue Paris. A fost, asadar, o revelatie in lumea modei, fiind desemnata pe atunci cea mai frumoasa fata din lume. Ei bine, Thylane nu se dezice de acest titlu nici zece ani mai tarziu.

Marea Neagra, desemnata drept cea mai poluata din Europa. La ce risc sunt supusi romanii

Un studiu realizat de oamenii de stiinta din Statele Unite privind calitatea apei Marii Negre, arata ca e cea mai poluata din Europa, iar aici poluarea cu plastic este de doua ori superioara altor.

Cum arata cea mai puternica explozie solara din ultimii zece ani

Cea mai mare explozie solara din ultimii zece ani a avut loc in urma cu mai putin de o saptamana. Ea a fost captata de telescoapele NASA, iar imaginile au fost date publicitatii.

TROFEUL CETATEA FAGARASULUI - INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE 2017 Cea mai frumoasa cursa din acest an! (P)

Pentru a doua oara in acest an, GT Auto Club Sportiv, Automobil Clubul Roman si gazda evenimentului, Primaria Municipiului Fagaras au reusit sa organizeze cea mai frumoasa cursa din acest an, etapa a cincea, TROFEUL CETATEA FAGARASULUI.

Simona Halep, nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii august

Simona Halep a fost nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii august. in circuitul profesionist feminin. Concurente in acest top ii sunt inca alte cinci jucatoare de tenis, po.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )