Libnet.ro
UNICEF

21:00

VIDEO Cele mai bune filme de groaza din istoria cinematografiei

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cele mai bune filme de groaza din istoria cinematografiei

Pasionatii filmelor de groaza au vazut cu siguranta tot ceea ce a aparut pe marile ecrane. insa pentru spectatorii obisnuiti, care doresc sa urmareasca ocazional un film care sa le dea fiori pe sira spinarii, celebra publicatie de profil Entertainment Weekly a alcatuit o lista cu ecranizarile care merita sa fie vazute. continuă pe Adevărul

Cele mai bune parasutiste vor concura in Parcul Izvor. Vezi ce se intampla duminica!.

Cele mai bune parasutiste din Romania, Austria, Bulgaria, Cehia, Slovenia si Muntenegru vor participa duminica131;, 9 iunie, incepand cu ora 10. 00, in Parcul Izvor din Bucuresti, in cadrul singurului concurs de parasutism din Capitala, aterizare la punct fix. Aici veti vedea cum este sa zbori de la 2000 de metri altitudine si sa aterizezi pe un cerc cu diametrul de 2 cm, acelasi diametru pe care il are si o moneda de 10 bani. In plus, spectatorii vor avea ocazia sa vada in actiune formatia de .

Mark Mobius: Pietele est-europene de frontiera, precum Romania, ofera cele mai bune randamente.

Pietele est-europene de frontiera, precum Romania, ofera cele mai bune randamente, iar incetinirea cresterii economice de pe pietele mai dezvoltate din regiune, cum ar fi Polonia, a fost cauzata in principal de criza din zona euro, considera Mark Mobius, presedintele executiv al grupului Templeton, potrivit Mediafax. Pietele de frontiera, printre care se numara si unele tari precum Romania . ) Toate aceste tari sunt foarte interesante ca piete de frontiera. Si, desigur, Africa, unde va fi .

VIDEO Cele mai enervante lucruri pe care artistii le fac la concerte

Cu totii avem concerte pe care le asteptam cu sufletul la gura, iar atunci cand, dupa multe eforturi financiare reusim sa ajungem la ele, ramanem dezamagiti, incepem sa ne intrebam daca a meritat sau nu. Revista The Rolling Stones a alcatuit o lista cu cele mai enervante si suparatoare lucruri pe care artistii le fac intr-un concert.

Faze tari: Castiga cat un fotbalist la Steaua! Cersetorul care i-a socat pe toti; Cele mai penibileE nume de bande din USA! Gangsterii adevarati rad in hohote; Tot satul poate manca din ciuperca de 5 kg

Povestea incredibila a transexualui roman care a dat lovitura vietii: Am agatat un bancher neamt si l-am convins ca e homosexual. S-a imbracat intr-o rochita scurta, s-a dat cu putin ruj si si-a luat numele de Dana Ionescu. Cine o vede. Descoperire uluitoare. Afla motivul pentru care pasarile nu mai au penis. Un procent coplesitor din clasa pasarilor si-au pierdut organele genitale. Iar asta se intampla.

FOTO Cele mai enervante clisee din filme

Tuturor ne plac filmele pentru ca de multe ori prezinta realitati si situatii exceptionale, care nu ar putea niciodata sa aiba loc in lumea reala. Dar atunci cand anumite clisee se repeta in multe dintre peliculele pe care le vedem, actiunea incepe sa devina previzibila, ceea ce stirbeste placerea vizionarii, CNN a alcatuit o lista cu cele mai enervante clisee din filme.

Top 5 cele mai sangeroase femei din Evul Mediu

Frumoase, bogate, puternice sau pur si simplu malefice. Iata un top a celor mai crude femei din istoria Evului Mediu.

VIDEO Un experiment inedit: ce se intampla cu un carbune incins aruncat intr-unul dintre cele mai reci fluide

Cativa cercetatori s-au gandit cum ar fi daca ar incinge un carbune, iar pentru a-l raci l-ar arunca in oxigen lichid, unul dintre cele mai reci fluide din lume.

VIDEO Cum functioneaza cele mai avansate tehnologii de pe noul Mercedes-Benz Clasa S si cum a luat nastere masina

Mercedes-Benz Clasa S a fost mereu un model de referinta in segmentul limuzinelor, dar si in toata industria auto, iar multe echipamente care se gasesc acum pe masinile obisnuite au aparut pentru prima data pe acest varf de lance al Mercedes-Benz. Producatorul auto german ne arata cum a luat nastere noua generatie a Clasa S si cum functioneaza cele mai avansate sisteme de confort si siguranta care echipeaza noul S. Pe larg despre acest model poti citiAICI.

VIDEO Inundatiile din Europa: Evacuarile continua in Germania, Ungaria se pregateste pentru 'cele mai grave inundatii din toate timpurile

Mai multe localitati din estul Germaniei, amenintate de revarsarea fluviului Elba, au fost evacuate in ultimele 24 de ore, in conditiile in care nivelul apelor a continuat sa creasca sambata. In landul Saxonia-Anhalt, au fost evacuati circa 8. 000 de locuitori ai comunei Susigke, din cauza unei brese in dig, a precizat Pia Leson, purtatoare de cuvant a celulei de criza. In Gross Rosenburg, comuna situata la confluenta dintre Elba si raul Saale, localnicii au fost indemnati sa-si paraseasca imediat locuintele, amenintate de revarsarea apelor Elbei. La randul ei, Ungaria continua sa-si consolideze sambata dimineata digurile, pregatindu-se pentru cele mai grave inundatii din toate timpurile, potrivit premierului Viktor Orban.

VIDEO Liviu Dragnea despre regionalizare: Numarul angajatilor din actualele consilii judetene nu va scadea dupa regionalizare, ci ar putea creste / Timisoara indeplineste cele mai multe criterii pentru a fi capitala de regiune

Numarul angajatilor din actualele consilii judetene nu va scadea odata cu regionalizarea, ci, dimpotriva, intrucat aceste unitati administrativ-teritoriale vor avea competente mult sporite, a declarat vicepremierul Liviu Dragnea vineri, intr-o conferinta de presa, la Timisoara. Declaratiile lui Dragnea intaresc informatiile liderilor locali ce au spus ca din 1 ianuarie 2014 institutiile deconcentrate cu rol de executie ar putea trece de la ministere in subordinea consiliilor judetene, iar numarul angajatilor din CJ-uri ar putea creste cu cateva mii. In plus, Dragnea a dat detalii despre o foarte posibila viitoare capitala de regiune: Timisoara intruneste cele mai multe criterii pentru a fi resedinta in cazul regiunii din vest.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )