Libnet.ro
UNICEF

11:00

VIDEO Cele 3 scenarii ale analistilor dupa decizia CCR n cazul Kovesi. PSD-ALDE l-ar putea suspenda pe Iohannis

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cele 3 scenarii ale analistilor dupa decizia CCR n cazul Kovesi. PSD-ALDE l-ar putea suspenda pe Iohannis

Procurorii considera ca a venit momentul sa traga un semnal de alarma privind independenta justitiei. Pe de alta parte, in comunicatul DNA nu se vorbeste despre o eventuala demisie a Laurei Codruta Kovesi, desi a fost ceruta cu insistenta de cei de la PSD si ALDE. continuă pe Hotnews

Reactia lui Tudorel Toader dupa decizia CCR in cazul lui Kovesi

La scurt timp dupa decizia CCR cu privire la revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris o postare pe o retea de socializare in care argumenta ca verdictul Curtii Constitutionale valorifica principiul.

Prima reactie a procurorului general dupa decizia CCR: Vrem sa stim daca magistratii mai sunt independenti (VIDEO)

Augustin Lazar, procurorul general al Romaniei, a avut joi o prima reactie dupa decizia Curtii Constitutionale privind refuzul lui Klaus Iohannis de a o revoca pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi. in contextul.

PRIMUL MESAJ al presedintelui Iohannis, dupa decizia CCR in cazul Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj cu prilejul Zilei Rezervistului Militar. Aceasta este primul mesaj al Administratiei Prezidentiale, dupa decizia de miercuri a Curtii Constitutionale CCR) cu.

Calin Popescu Tariceanu, prima reactie dupa decizia CCR

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a avut o prima reactie dupa decizia luata de Curtea Constitutionala, aceea de a admitesesizarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader. CCR a constatat,.

Florin Iordache, reactie dupa decizia CCR: Codruta go home

Florin Iordache, artizanul din spatele modificarilor legislative din justitie, a avut o reactie de bucurie dupa decizia Curtii Constitutionale privind revocarea Laurei Codruta Kovesi si a cerut ca aceasta sa.

Klaus Iohannis, gesturi nervoase dupa decizia CCR - VIDEO

Klaus Iohannis pleaca din tara, in momentul in care toti romanii asteapta decizia sa cu privire la soarta Laurei Codruta Kovesi. Presedintele va fi la Munchen, unde va primi un premiu de 10. 000 de euro din .

Radu Banciu, scenariu dupa decizia CCR: Iohannis o poate revoca, iar Augustin Lazar sa ii prelungeasca interimatul in fruntea DNA pentru inca 6 luni (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu decizia Curtii Constitutionale privind revocarea lui Kovesi din fruntea DNA lansand si un scenariu cum aceasta ar putea sa mai ramana in fu.

FOTO VIDEO Sute de timisoreni au iesit in strada dupa decizia CCR privind revocarea sefei DNA

Decizia CCR prin care Klaus Iohannis e obligat sa o demita pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi a scos sute de oameni in strada la Timisoara.

Sute de procurori si judecatori din toata tara, solicitare comuna dupa decizia CCR: Respectarea statului de drept si a independentei sistemului judiciar

Decizia Curtii Constitutionale privind revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, a starnit reactii puternice in justitie. O declaratie comuna a fost semnata de catre 500 de procurori de la toate parchetele.

Codrin Stefanescu, furibund dupa decizia CCR

Codrin Stefanescu, secretar general adjunct al PSD, a reactionat in cazul hotararii CCR legat de Laura Codruta Kovesi. Cei care astazi critica cu maxima nervozitate decizia Curtii Constitutionale a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )