Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Cum arata cel mai frumos gol al anului 2015

Online Sport Online Sport,
VIDEO Cum arata cel mai frumos gol al anului 2015

Trofeul Puskas acordat marcatorului celui mai frumos gol din lume a fost obtinut in 2015 de un brazilian pe nume Wendall Lira. Vedeti mai jos golul marcat de acesta in campionatul Braziliei pentru Goianesia. continuă pe Online Sport

Star Wars, cel mai popular film al anului 2015 in Romania

Dupa doar 20 de zile de la premiera din 18 decembrie 2015, STAR WARS: Trezirea Fortei a devenit filmul anului in Romania. Fara indoiala, cel mai nou episod din Star Wars, a fost cel mai de succes film al anului care a trecut. Toate recordurile inregistrate la nivel global nu aveau cum sa nu se [].

Marius Sumudica, desemnat cel mai bun antrenor al anului 2015. Hagi, Radoi si Iordanescu au primit si ei distinctii

Antrenorul Astrei Giurgiu, Marius Sumudica, a fost desemnat cel mai bun tehnician din anul 2015, luand fata unor nume grele in domeniu.

Luis Enrique, cel mai bun antrenor din 2015

Cel mai bun antrenor al anului 2015 a fost ales spaniolul Luis Enrique, cel care a obtinut nu mai putin de patru trofee cu FC Barcelona.

Politehnica Bucuresti, cel mai bine clasata universitate din Romania in topul URAP

Universitatea Politehnica din Bucuresti UPB) este cel mai bine clasata universitate din Romania in topul University Ranking by Academic Performance URAP), arata un comunicat al institutiei.

Neymar, fair-play la gala decernarii Balonului de Aur: Messi este cel mai bun din lume

Atacantul brazilian Neymar a declarat, luni, ca argentinianul Lionel Messi, coechipierul sau de la FC Barcelona, este cel mai bun jucator din lume si merita sa castige Balonul de Aur decernat la gala de la.

Cel mai prost violator vine de la Suceava: un tanar a incercat sa violeze de doua ori, fara succes, o batrana de 87 de ani

Dumitru Marian Mortun, de 22 de ani, din comuna suceveana Ulma poate fi considerat cel mai prost violator. Dupa ce a stat trei ani in inchisoare pentru ca a incercat sa violeze o batrana de 87 de ani, imediat dupa eliberare a tabarat din nou peste femeie, insa nu a reusit nici de aceasta data sa o violeze.

Cel mai mare aeroport din lume este in constructie la Marea Neagra. Va costa 7 MLD. dolari

Cel mai mare aeroport din lume este in constructie la 35 de km de Istanbul, pe coasta Marii Negre si va deservi 150 de milioane de pasageri care vor putea zbura catre 350 de destinatii internationale, potrivit igairport. com .

Cel mai important apeduct al Chisinaului s-a spart. Chirtoaca: Oamenii sa nu ramana fara apa in robinete

O avarie care a afectat cel mai important apeduct al municipiului Chisinau este calificata ca fiind o situatie exceptionala de catre directorul Apa-Canal. Autoritatile locale dau asigurari ca alimentarea cu apa a locuitorilor Capitalei nu va fi intrerupta.

Bursele din tarile emergente, la cel mai scazut nivel din ultimii sase ani

Bursele de pe pietele emergente au ajuns, luni, la cel mai redus nivel din ultimii sase ani, iar monedele au inregistrat o noua depreciere, pentru a saptea zi consecutiv- .

Actiunile asiatice au scazut la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Actiunile marilor companii asiatice au scazut luni la cel mai redus nivel din peste patru ani, pe fondul temerilor legate de capacitatea administratiei de la Beijing de a administra economia chineza, a doua ca marime din lume, transmite Reuters,.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )