Libnet.ro
UNICEF

16:15

VIDEO Ferma din Puiesti in care a fost depistata pesta porcina africana a fost izolata. Masinile care ies din sat sunt controlate de politisti si jandarmi

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ferma din Puiesti in care a fost depistata pesta porcina africana a fost izolata. Masinile care ies din sat sunt controlate de politisti si jandarmi

Al treilea focar de pesta porcina africana a fost confirmat, joi seara, in judetul Buzau. Dupa existentei bolii la unul dintre cei patru porci morti, dintr-o ferma aflata in Puiestii de Jos, au fost sacrificati azi-noapte 90 de porci. Vineri au fost luate masuri de dezinfectie completa a fermei afectate si a vecinatatilor, izolarea perimetrului, interzicerea transportului de carne sau semipreparate din carne in zona si avertizarea locuitorilor. continuă pe Adevărul

Noi detalii in cazul barbatului din Focsani care s-a sinucis dupa ce a lovit cu masina un pieton. Acesta ar fi cunoscut victima si a facut gestul din gelozie

Barbatul din Focsani care s-a sinucis miercuri seara, dupa ce a lovit cu masina un pieton, se pare ca si-a premeditat gesturile si ar fi facut-o din gelozie. Potrivit monitoruldevrancea. ro, barbatul.

Pesta porcina africana, confirmata la o ferma din judetul Buzau: 80 de porci au fost eutanasiati

Patru porci dintre cei 80 aflati intr-o exploatatie in comuna buzoiana Puiesti au murit, medicii sanitar-veterinari din cadrul Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) Buzau.

Suspiciune de pesta porcina africana, la o ferma din judetul Buzau

Patru porci dintre cei 80 aflati intr-o exploatatie in comuna buzoiana Puiesti au murit, medicii sanitar-veterinari din cadrul Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) Buzau.

O eleva de 16 ani din Iasi a fost violata de doi indivizi. Cum au planuit agresorii ca victima sa ramana virgina

Doi tineri de 23 si 24 de ani din Iasi au fost arestati preventiv pentru 30 de zile fiind acuzati de viol. Victima lor este o tanara de 16 ani cu care unui dintre agresori avusese o relatie dupa ce s-au.

Un milionar din Iasi a fost legat si dus intr-un sat din apropiere. Rapitorii ar fi fost chiar copiii lui

Un milionar din Iasi a fost legat si dus cu masina intr-un sat din apropiere, dupa un scenariu ca-n filmele cu mafioti. Rapitorii ar fi chiar copiii afaceristului, iar victima i-a reclamat initial la.

Mai multe strazi din Barcelona au fost inundate dupa o ploaie abundenta

Mai multe strazi din Barcelona au fost inundate dupa o ploaie extrem de abundenta. in unele cartiere, precipitatiile au atins 86 de litri pe metru patrat, in mai putin de 30 de minute. Potopul, insotit de.

Primul oras din Japonia care a folosit un sistem de vot digital

Autoritatile orasului japonez Tsukuba au introdus un sistem online de vot bazat pe tehnologia blockchain care sa le permita cetatenilor sa voteze pentru programele locale de dezvoltare, scrieccn. com.

Orasul din Romania care ofera transport in comun gratuit pentru cei care citesc o carte in autobuz, troleibuz sau tramvai

Persoanele care citesc o carte in autobuzele, troleibuzele si tramvaiele din Cluj-Napoca, vor beneficia de transport in comun gratuit, actiunea fiind initiata cu ocazia Salonului de Carte Bookfest. Potrivit.

Schimbarile din organism care prevestesc moartea

Unele schimbari din organism prevestesc moartea. Ritmul in care respira persoanele aflate in prag de moarte se schimba pe masura ce momentul final se apropie. Respiratia neregulata, oftatul simomentele i.

Selfie-uri si salarii: Demersul facut de un sindicat din Elvetia care vrea sa puna capat discriminarii salariale

Cu siguranta, fiecare din noi s-a intrebat la un moment dat cat castiga colegii de munca sau ce salariu primeste seful. Acum, in Elvetia, exista o modalitate de a afla toate astea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )