Libnet.ro
UNICEF

14:45

VIDEO FOTOGALERIE Ford a prezentat Edge, cel mai avansat SUV al gamei europene. Modelul va fi lansat spre final de 2015

Hotnews Hotnews,
 VIDEO FOTOGALERIE Ford a prezentat Edge, cel mai avansat SUV al gamei europene. Modelul va fi lansat spre final de 2015

Ford a prezentat la Koln in premiera modelul Edge, SUV de 4,8 metri lungime care va fi lansat in ultimul trimestru din 2015. Edge se produce in Canada si va fi construit si in Rusia, iar Ford spune ca nava amiral a gamei sale de SUV-uri se vrea a fi un concurent pentru Volvo XC 60 si Audi Q5. In Europa, Ford va oferi pentru Edge doua versiuni ale motorului diesel Duratorq TDCi de 2 litri cu 180, respectiv 210 Cai Putere. continuă pe Hotnews

Salariatii din Romania au lucrat cel mai mult in randul tarilor UE, in 2013

Salariatii cu norma intreaga din Romania au lucrat anul trecut cel mai mult in randul tarilor din UE, in medie 2. 099 de ore. Liber-profesionistii romani, cu 2. 024 de ore, se numara printre europenii cu cea.

Mondragon, cel mai in varsta jucator din istoria Cupei Mondiale

Portarul columbian Faryd Mondragon a devenit cel mai in varsta jucator care a evoluat la turneu final de Cupa Mondiala, la cei 43 de ani si trei zile ai sai. El l-a depasit pe camerunezului Roger Milla, care a evoluat la CM din 1994 la 42 de ani, o luna si opt zile.

Faryd Mondragon, dupa ce a devenit cel mai batran jucator din istoria Cupei Mondiale: Sunt un privilegiat, este o onoare pentru mine

Portarul columbian Faryd Mondragon a devenit cel mai batran jucator care a evoluat la Cupa Mondiala, fiind introdus pe teren in minutul 84 al partidei dintre Columbia si Japonia, din cadrul grupei C. La 43 de ani.

Portarul Mondragon, la 43 de ani, cel mai in varsta jucator care evolueaza la CM - In 1998 a primit gol de la Adrian Ilie

Portarul columbian Faryd Mondragon a devenit cel mai in varsta jucator care evolueaza la un turneu final al Cupei Mondiale, la 43 de ani si trei zile. Acesta a intrat pe teren in minutul 84 al partidei dintre Columbia si Japonia 4-1) si l-a depasit pe camerunezul Roger Milla. La Mondialul din 1998, Mondragon a primit un gol superb de la Adrian Ilie.

Mondragon, cel mai batran jucator care a evoluat vreodata la Cupa Mondiala

Portarul columbian Faryd Mondragon a devenit cel mai varstnic jucator care a evoluat pana acum la Cupa Mondiala de fotbal.

Alfred Laurentiu Mihai este cel mai tanar senator al Romaniei

Conservatorul Alfred Laurentiu Mihai a depus luni, 23 iunie, juramantul de credinta fata de tara si popor, devenind la 33 de ani cel mai tanar senator din Parlamentul Romaniei.

UE, cel mai mare exportator de produse agroalimentare din lume

Uniunea Europeana UE) a devenit anul trecut cel mai mare exportator de produse agroalimentare din lume, cu o valoare totala de 120 de miliarde de euro, sustinute de livrarile de materii prime pentru industria alimentara catre tarile cu economii emergente, potrivit Comisiei Europene citata de AFP.

UE a devenit cel mai mare exportator mondial de produse agro-alimentare

Uniunea Europeana a devenit in 2013 cel mai mare exportator mondial de produse agro-alimentare, cu un total de 120 miliarde de euro, gratie unui avans al vanzarilor de materii prime agricole in tarile in curs de dezvoltare, a anuntat luni Comisia Europeana, citata de AFP.

Record: Cel mai lung meci de fotbal din istorie, scor 475-473

Cel mai lung meci de fotbal din istorie a fost jucat, de doua echipe de amatori, in scop caritabil, incepand de pe data de 19 iunie pana pe 22 iunie. in total partida de la Kerbach, Franta, a durat 73 de ore, ceea ce reprezinta un record mondial.

Cel mai mare producator auto chinez vrea tehnologie din Silicon Valley pentru a-si creste vanzarile

SAIC Motor, cel mai mare producator auto din China, va infiinta un fond de investitii in companii startup in Silicon Valley, prin intermediul caruia sa obtina acces la tehnologie avansata, pentru a-si intari brandul pe piata chineza, unde marcile.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,253 seconds )