Libnet.ro
UNICEF

18:15

VIDEO/FOTOGALERIE Jaguar F-TYPE SVR, cel mai rapid Jaguar construit vreodata, porneste de la 140.000 euro

Hotnews Hotnews,
 VIDEO/FOTOGALERIE Jaguar F-TYPE SVR, cel mai rapid Jaguar construit vreodata, porneste de la 140.000 euro

Cel mai rapid model Jaguar construit vreodata, modelul F-TYPE SVR, vine in doua versiuni de caroserie si porneste de la 140. 000 euro, livrarile urmand sa demareze in vara acestui an. Masina atinge 100 km/h in 3,7 secunde, iar viteza maxima trece de 300 km/h. continuă pe Hotnews

VIDEO In India s-a lansat cel mai ieftin smartphone din lume, la sub 4 dolari

O companie din India a lansat cel mai ieftin smartphone din lume, modelul cu ecran de 4 inci costand echivalentul a 4 dolari. Procesorul este quad-core de 1,3 Ghz, stocarea este de 8 GB, iar pe spate camera este de 3,2 MB. India are un miliard de utilizatori ai telefoniei mobile si este celebra pentru modelele ultra low-cost. UPDATE Site-ul companiei a picat la foarte putin timp dupa deschidera comenzilor.

Autostrada Pitesti-Sibiu, cel mai asteptat proiect de infrastructura la nivel national, ar putea fi gata cel mai probabil in 2021

Autostrada A1 Pitesti-Sibiu, cel mai asteptat proiect de infrastructura la nivel national, va fi gata cel mai probabil la finalul anului 2021, in contextul in care, luna trecuta, ultimul termen dat de compania de drumuri era anul 2020.

Banca Transilvania, cel mai bun randament din BET

Titlurile Bancii Transilvania TLV) au inregistrat, in perioada 8 -15 februarie, o apreciere de 1,44%, fata de moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din indicele BET, dar si din indicele extins BET-XT, in conditiile in care acestia au avut evolutii negative.

Cel mai mare telescop din lume, aproape finalizat in China

Descoperirea unei forme de viata inteligente este in mare ambitia Chinei, care a anuntat marti ca este in curs de finalizare cel mai mare telescop din lume, scriu miercuri AFP si directmatin. fr, citate de Agerpres. De cativa ani autoritatile chineze isi sporesc investitiile in astronomie.

Actiunile Credit Agricole (CA) au inregistrat cel mai semnificativ avans din ultimii patru ani

Actiunile Credit Agricole CA) au inregistrat cel mai semnificativ avans din ultimii patru ani, dupa ce al treilea grup bancar francez a anuntat vanzarea unor participatii in bancile regionale detinute, pentru a-si majora capitalul si dividendele, transmit Bloomberg si Reuters.

Cat castiga cel mai bine platit angajat din Romania

Cel mai bine platit angajat roman lucreaza in Bucuresti si are o profesie libera categorie in care intra avocatii, auditorii financiari, consultantii fiscali, contabilii, farmacistii, medicii, notarii.

Cel mai mare venit obtinut de o persoana cu profesie libera: 4,4 milioane de euro

Cel mai mare venit obtinut de o persoana fizica in 2014 a fost de 19,97 milioane de lei brut circa 1,6 milioane de lei brut pe luna), obtinut in Bucuresti de o persoana cu profesie libera, categorie in care intra avocatii, auditorii financiari,.

Clasamentul ATP: Novak Djokovic, lider fara rival - Adrian Ungur (189), cel mai bine clasat sportiv din Romania

Novak Djokovic este, si in aceasta saptamana, liderul detasat al ierarhiei ATP, sarbul acumuland 16. 790 de puncte. Podiumul este completat de Andy Murray 8. 855) si Roger Federer 8. Adrian Ungur este cel mai bine clasat sportiv din Romania: locul 189.

Adrian Ungur, cel mai bine clasat jucator roman in ATP

Romania nu mai are niciun jucator in topul 100 mondial ATP, iar cel mai bine clasat tenismen este Adrian Ungur pe pozitia 189.

VIDEO Care este cel mai mare regret pe care il ai?

Un eveniment i-a luat prin surprindere pe newyorkezi luna trecuta cand intr-o locatie aglomerata din centrul orasului a fost instalata o tabla pe care trecatorii isi puteau scrie regretele. Iata care au fost raspunsurile lor si ce au aceste raspunsuri in comun in materialul video de mai jos, care a inregistrat deja peste 3 milioane de vizualizari.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )