Libnet.ro
UNICEF

14:15

VIDEO Imagini cu protestul din 10 august ruleaza pe Aeroportul din Geneva, dupa ce Declic si Rezist au nchiriat un spatiu publicitar

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Imagini cu protestul din 10 august ruleaza pe Aeroportul din Geneva, dupa ce Declic si Rezist au nchiriat un spatiu publicitar

Comunitatile Declic si Rezist Zurich au inchiriat un spatiu publicitar in Gara Aeroportului din Geneva pentru a rula imagini cu actiunile represive ale jandarmilor de la protestul antiguvernamental din 10 august de la Bucuresti. Prin acestea, se transmite un mesaj catre inaltul Comisar ONU pentru Drepturile Omului, Michelle Bachelet, pentru a lua pozitie impotriva abuzurilor din Romania. continuă pe Hotnews

Un clip cu represiunea jandarmilor de la protestul din 10 august ruleaza zilnic pe aeroportul din Geneva, sediul inaltului Comisar ONU pentru Drepturile Omului (VIDEO)

Comunitatile Rezist Zurich si Declic a inchiriat un spatiu publicitar pe ecranele din aeroportul din Geneva, unde va rula zilnic un clip care contine imagini cu violentele comise de jandarmii romani la mitingul.

Ministrul de Interne si coordonatorul actiunii jandarmilor de la protestul din 10 august vor fi audiati in Comisia pentru drepturile omului a Camerei

Comisia pentru drepturile omului din Camera Deputatilor a decis miercuri, in unanimitate, ca ministrul de Interne, Carmen Dan, si coordonatorul actiunii Jandarmeriei de la protestul din 10 august, Catalin.

Romnia, din nou n atentia Parlamentului European: Violentele jandarmilor la protestul din 10 august vor fi subiectul unei dezbateri n plenul de la Strasbourg

Plenul Parlamentului European va organiza, la inceputul lunii octombrie, o dezbatere pe tema violentelor de la protestul din Bucuresti din 10 august. Initiativa apartine grupului Verzilor, cei care au propus si dezbaterea din februarie privind modificarea legilor Justitiei din Romania.

Augustin Lazar, despre dosarul mitingului din 10 august: Documentele care constituie probe trebuie declasificate

Procurorul general a anuntat, vineri dimineata, ca ancheta privind violentele de la mitingul din 10 august din Piata Victoriei dureaza pentru ca multe dintre documentele care constituie probe la dosar sunt clasificate, precizand ca actele care prezinta probe trebuie declasificate, scrie Mediafax.

AUGUSTIN LAZAR, explicatii despre DOSARUL PROTESTULUI din 10 AUGUST: Sunt documente clasificate si asta atrage o anumita dificultate. E necesara declasificarea

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, vineri, la CSM, ca in cazul dosarului in care sunt vizati jandarmii reclamati dupa interventia in forta la Protestele din 10 august, ancheta.

Va vede toata lumea:imagini de la violentele din 10 august, difuzate pe un ecran din aeroportul din Geneva

La o luna de la violentele din timpul mitingului diasporei, pe aeroportul din Geneva au fost difuzate imagini de la protestul din 10 august, pentru ca ele sa fie vazute de oameni din toata lumea.

Surse: Dancila va da explicatii in Parlamentul European privind violentele din 10 august

Parlamentul European ii solicita premierului Viorica Dancila sa dea explicatii in plendespre violentele din 10 august, informeaza Adevarul, care citeaza surse politice. Verzii Europeni au fost cei.

Gabriela Firea, despre evenimentele din 10 august: Carmen Dan a premeditat tot

Gabriela Firea a declarat ca, din punctul sau de vedere, Carmen Dan ar fi trebuit sa faca un pas in spate dupa evenimentele din 10 august. inca din momentul in care incerca sa explice ca un Ministru de.

Subiectele zilei: Dat pierdut si aparut: statul paralel; Imagini cu reprimarea violenta a mitingului din 10 august ruleaza pe ecranele publicitare din aeroportul din Geneva, unde si are sediul naltul Comisar ONU pentru Drepturile Omului; Romni celebri ca

Parinti obligati de directori sa duca analize de sifilis la gradinita. Masura este ilegala. in febra pregatirilor pentru inceperea gradinitei sau scolii, unii directori incalca legea si. in Cluj-Napoca, transportul va fi gratuit pentru cei care citesc o carte in autobuz, troleibuz sau tramvai. Potrivit unui.

Tudose, despre violentele din 10 august: Folosirea fortei nu trebuie sa insemne bastoane pe ceafa

Fostul premier Mihai Tuose a condamnat interventia dura a jandarmilor la protestul din 10 august, precizand ca persoanele violente trebuiau imobilizate si nu sa se ajunga la bastoane pe ceafa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )