Libnet.ro
UNICEF

20:15

VIDEO Indian Wells: Serena Williams, eliminata in turul trei de sora Venus

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Indian Wells: Serena Williams, eliminata in turul trei de sora Venus

Revenita in circuit dupa o pauza de 14 luni perioada in care a nascut o fetita), Serena Williams nu a avut armele necesare pentru a trece de turul trei de la Indian Wells, faza a competitiei unde a fost invinsa de sora Venus, scor 6-3, 6-4. continuă pe Hotnews

SIMONA HALEP - QIANG WANG ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS

SIMONA HALEP - QIANG WANG ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS Simona Halep, numarul unu mondial, e in optimile de finala ale turneului WTA de la Indian Wells California).

VIDEO Indian Wells: Novak Djokovic, invins la debut de locul 109 ATP (Rezultatele complete ale zilei)

Lucrurile nu au mers mai bine nici pentru favoritii de pe taboul masculin de simplu de la Indian Wells. Revenit pe teren dupa o noua interventie chirurgicala la cot, Novak Djokovic 10) a cedat in fata japonezului Taro Daniel 109 ATP), scor 7-6 3), 4-6, 6-1, fiind eliminat inca din runda a doua a competitiei a avut bye in primul tur). Printre capii de serie care au parasit competitia se regasesc germanul Alexander Zverev 4), francezul Lucas Pouille 9), argentinianul Diego Schwartzman 14) sau americanul John Isner 15).

Indian Wells. Surpriza-uriasa la Indian Wells. A fost eliminata in turul 2

Jucatoarea britanica de tenis Johanna Konta, cap de serie nr. 11, a fost eliminata vineri in turul 2 al turneului WTA de la Indian Wells, dotat cu premii totale de 7. 535 dolari, fiind invinsa in doua seturi,.

VIDEO intrebarea despre doping care a scos-o din sarite pe Serena Williams: Spune tare, sa te auda toata lumea!!

Duoa ce a trecut cu bine peste meciul cu Zarina Diyas, din primul tur la Indian Wells, Serena Williams a avut parte de o conferinta neplacuta.

VIDEO Indian Wells: Surpriza uriasa - Garbine Muguruza, invinsa in turul doi de locul 100 WTA

Garbine Muguruza favorita numarul 3) a parasit turneul de la Indian Wells inca din runda a doua, dupa ce fost invinsa in primul meci disputat in cadrul competitiei californiene. Spaniola a cedat in fata americancei Sachia Vickery locul 100 WTA), jucatoare venita din calificari.

VIDEO Indian Wells: Grigor Dimitrov, favoritul numarul 3, eliminat de Fernando Verdasco in turul doi (Rezultate complete)

Grigor Dimitrov n-a avut parte de un parcurs prea lung la turneul de la Indian Wells, bulgarul fiind invins inca din turul al doilea. Cap de serie numarul 3, Dimitrov a cedat in trei seturi in fata spaniolului Fernando Verdasco 39 ATP), scor 6-74), 6-4, 3-6, dupa doua ore si opt minute de joc. Au mai parasit competitia, printre altii, Fabio Fognini, Albert Ramos, Damir Dzumhur sau Andrey Rublev.

VIDEO Indian Wells: Simona Halep, in turul trei al competitiei (6-4, 6-4 impotriva Kristynei Pliskova)

Simona Halep si-a respectat statutul de mare favorita si a castigat in doua seturi, scor 6-4, 6-4, partida de debut de la Indian Wells n. r din turul al doilea). Kristyna Pliskova sora Karolinei) a incercat sa-si impuna stilul de joc bazat pe forta, insa Simona a gasit din mers raspunsul pentru a o anihila pe adversara. Se actualizeaza.

VIDEO Indian Wells: Simona Halep, in turul trei al intrecerii (6-4, 6-4 impotriva Kristynei Pliskova)

Simona Halep si-a respectat statutul de mare favorita si a castigat in doua seturi, scor 6-4, 6-4, partida de debut de la Indian Wells n. r din turul al doilea). Kristyna Pliskova 77 WTA - sora Karolinei) a incercat sa-si impuna stilul de joc bazat pe forta, insa Simona a gasit din mers raspunsul pentru a o anihila pe adversara. Partida de pe arena centrala s-a intins pe durata a 76 de minute.

Surpriza de proportii la Indian Wells: A fost eliminata a treia jucatoare a lumii dupa un meci fantastic, de peste doua ore

Simona Halep a scapat de cea mai periculoasa adversara cu care se putea duela in semifinalele de la Indian Wells, dupa un rezultat total neasteptat.

Simona Halep, victorie in doua seturi cu Kristyna Pliskova la Indian Wells

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Indian Wells dupa o victorie fara emotii obtinuta in fata cehoaicei Kristyna Pliskova, locul 77 mondial, scor 6-4, 6-4.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )