Libnet.ro
UNICEF

05:15

VIDEO Jandarmi din mai multe tari, printre care si Madagascar, au vizitat monumente istorice din Vrancea

Adevărul Adevărul,
VIDEO Jandarmi din mai multe tari, printre care si Madagascar, au vizitat monumente istorice din Vrancea

Jandarmii vranceni au fost gazdele stagiarilor Cursului Superior International, organizat de catre Jandarmeria Romana. continuă pe Adevărul

Turistii din 21 de tari, printre care Romania, vor fi scutiti de plata vizelor pentru Thailanda

Guvernul Thailandei a decis ca incepand din 1 ianuarie 2019 turistii din 21 de tari, printre care Romania, sa fie scutiti de la plata vizelor la sosirea lor in aceasta tara. Masura este menita sa creasca.

Cele mai cautate marci auto pe Google: Volkswagen este lider in Romania, Toyota castiga in cele mai multe tari

Volkswagen este marca auto pe care romanii o cauta cel mai des pe Google, in timp ce Toyota ocupa prima pozitie in top in 57 dintre cele 171 de tari incluse in statistica.

Apelul umanitar al unui preot din Teleorman care construieste case pentru orfani, femei abuzate si batrani singuri din mai multe judete

Un preot din Teleorman vrea sa ridice case pentru orfani, femei abuzate si batrani singuri din mai multe judete. Proiectul sau se intinde pe trei ani, perioada in care spera sa ridice trei case. Ca sa faca asta, parintele adreseaza un apel celor care pot dona materiale de constructii, bani si alimente.

Decizie n prima instanta: Clientii de internet fix ai RCSRDS, UPC, Telekom, Nextgen si AKTA, blocati permanent sa acceseze mai multe site-uri web cu filme piratate

Opt case internationale de productie cinematografica au obtinut luni, 5 noiembrie, in prima instanta, blocarea permanenta a accesului clientilor principalilor furnizori de internet fix, respectiv RCSRDS, Telekom Romania fostul Romtelecom), UPC, Nextgen firma de cablu a Telekom), DCS si AKTA la mai multe site-uri web cu filme piratate, pentru incalcarea drepturilor de autor. Decizia, despre care a scris initial Profit. ro, poate fi atacata in 30 de zile de la comunicare, la Curtea de Apel Bucuresti.

Incendiu la Remat Targoviste. Au luat foc mai multe deseuri din mase plastice

Pompierii de la ISU Dambovita au intervenit, in aceasta dupa-amiaza, pentru stingerea unui incendiu produs in incinta Remat Targoviste, acolo unde au luat foc mai multe deseuri din mase plastice.

VIDEO Imagini din aer cu cel mai complex nod rutier din Romnia

In apropierea municipiului Turda se gaseste cel mai complex nod rutier din Romania, potrivit Companiei de Drumuri care publica un video realizat din drona. Intersectia uneste doua autostrazi - A3 si A10, si drumul national DN1. Nodul rutier face parte din Lotul 4 A10 Sebes - Turda, deschis circulatiei la finalul lunii iulie.

Avertizare meteo. Cod galben de ceata in 19 judete. Circulatie ingreunata pe mai multe drumuri

19 judete sunt partial sub atentionare de cod galben de ceata, iar pe mai multe drumuri judetene se circula greu, in conditii de ceata densa. Atentionarile emise de Administratia Nationala de.

A suferit un accident si a stat in coma mai multe luni. Cand s-a trezit, s-a speriat de moarte. Era casatorita cu un necunoscut. Doamne, e cumplit! Ce naiba s-a intamplat in tot acest timp?

A suferit un accident si a stat in coma mai multe luni, insa cand s-a trezit, a crezut ca traieste un cosmar. Era casatorita cu un necunoscut. Ce s-a intamplat? in 2013, Angela Sartin-Hartung a fost lo.

VIDEO Momentul in care o macara se prabuseste pe mai multe masini. S-a intamplat intr-o parcare din Cluj

Un barbat a filmat momentul in care o macara se prabuseste pe masini intr-o zona ce pare a fi curtea unei fabrici din Cluj-Napoca. Din primele date nu pare sa fi fost cineva ranit.

UPDATE Clientii din Romania ar putea fi blocati sa acceseze site-uri cu filme piratate

Opt case internationale de productie cinematografica au obtinut luni, 5 noiembrie, in prima instanta, blocarea permanenta a accesului clientilor principalilor furnizori de internet fix, respectiv RCSRDS, Telekom Romania fostul Romtelecom), UPC, Nextgen firma de cablu a Telekom), DCS si AKTA la mai multe site-uri web cu filme piratate, pentru incalcarea drepturilor de autor. Decizia, despre care a scris initial Profit. ro, poate fi atacata in 30 de zile de la comunicare, la Curtea de Apel Bucuresti. UPDATE Asociatia pentru Tehnologie si Internet APTI): Nu e prima incercare de blocare a unor site-uri prin DNS. Solutia e una singura - invatati sa folositi Internetul liber, in afara cenzurii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )