Libnet.ro
UNICEF

13:30

VIDEO Mii de buzoieni au asistat la parada militara, de Ziua Nationala, de pe Calea Eroilor

Adevărul Adevărul,
VIDEO Mii de buzoieni au asistat la parada militara, de Ziua Nationala, de pe Calea Eroilor

Mii de buzoieni au asistat, duminica, la parada militara organizata pe Calea Eroilor. Sase sute de militari au defilat, alaturi de o parte din tehnica militara a Diviziei 2 Infanterie Getica si de autospeciale din dotarea MAI. Mai multe avioane si elicoptere au survolat zona pe toata perioada desfasurarii evenimentului. continuă pe Adevărul

Mii de oameni au asistat la parada militara din Bucuresti. Presedintele Iohannis a facut o baie de multime - FOTO

Mii de oameni au asistat, duminica, la parada militara organizata de Ziua Nationla a Romaniei in Piata Arcului de Triumf. Parada militara a durat aproximativ doua ore. La final, presedintele Klaus Iohannis a facut o baie de multime.

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Parada Militara de Ziua Nationala

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, duminica, la Parada Militara din Piata Arcul de Triumf din capitala. Parada a inceput la ora 11 si va dura aproximativ doua ore.

Parada militara de Ziua Nationala a Romaniei a inceput in Bucuresti: programul zilei de 1 Decembrie si restrictiile de trafic

Parada militara de Ziua Nationala a Romaniei a inceput, duminica, in Bucuresti, urmand ca aproximativ 4. 000 de militari, din care 500 din peste 20 de tari aliate sau partenere, sa defileze pe sub Arcul de Triumf, scrie Agerpres.

Restrictii de trafic in Capitala pentru parada militara de Ziua Nationala a Romaniei si tragerea la sorti a grupelor pentru EURO 2020

Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala, sambata si duminica, pentru efectuarea antrenamentelor generale si pentru parada militara de Ziua Nationala a Romaniei in zona Arcului de Triumf. Mai multe restrictii de circulatie sunt impuse in.

VIDEO Parada de Ziua Nationala s-a incheiat, dupa defilarea a mii de militari si sute de mijloace tehnice

Aproximativ 4. 000 de militari si specialisti din Min. Apararii Nationale, Min. Afacerilor Interne, SRI si Administratia Nationala a Penitenciarelor, 500 de militari din peste 20 de tari, circa 200 de mijloace tehnice si peste 50 de aeronave participa, duminica, incepand cu ora 11,00, la parada militara organizata in Piata Arcul de Triumf. 35 Parada s-a incheiat. Presedintele Klaus Iohannis s-a dus sa dea mana cu mai multi spectatori care au asistal la eveniment si le-a urat La multi ani de Ziua Romaniei. Cine este anul acesta, in premiera, comandantul paradei militare nationale din BucurestiFOCUS: 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei. Semnificatiile si istoria acestei date.

FOTO VIDEO Cum va arata parada militara dedicata Zilei Nationale de la Alba Iulia

Punctul culminant al manifestarilor ce vor avea loc duminica, 1 decembrie 2019, la Alba Iulia, de Ziua Nationala a Romaniei, va fi parada militara.

FOTO VIDEO Sarbatoare in centrul Focsaniului. Cum a fost la parada de Ziua Nationala a Romaniei

Ziua Nationala a Romaniei a fost sarbatorita la Focsani de cateva mii de focsaneni, care au profitat de soarele de afara si au venit cu mic, cu mare, sa cinsteasca cea mai importanta zi a romanilor.

Cele mai importante momente de la parada militara de Ziua Marii Uniri, de 1 Decembrie. Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent la ceremonie Foto Video

Parada militara de 1 decembrie 2019 va avea loc, la fel ca si in ceilalti ani, la Bucuresti si la Alba Iulia, orasul Marii Uniri. Militarii s-au pregatit intens pentru parada de 1 decembrie, care va arata cetatenilor ce are mai bun Armata Romana in materie de dotari si personal. UPDATE 13:00 Defilarea militara .

VIDEO Pornirea iluminatului festiv si deschiderea targului de Craciun, in prezenta a peste doua mii de buzoieni

Latoul din centrul municipiului Buzau s-a umplut pana la refuz, duminica seara, pentru cel mai asteptat moment al zilei de 1 Decembrie: aprinderea iluminatului festiv. Artisti de muzica populara au asigurat atmosfera de sarbatoare. Momentul a coincis cu deschiderea Targului de Craciun organizat de Primarie.

LIVEVIDEO Parada de Ziua Nationala a inceput. Participa peste 4.000 de militari, 200 de mijloace tehnice si peste 50 de aeronave

Aproximativ 4. 000 de militari si specialisti din Min. Apararii Nationale, Min. Afacerilor Interne, SRI si Administratia Nationala a Penitenciarelor, 500 de militari din peste 20 de tari, circa 200 de mijloace tehnice si peste 50 de aeronave participa, duminica, incepand cu ora 11,00, la parada militara organizata in Piata Arcul de Triumf. Cine este anul acesta, in premiera, comandantul paradei militare nationale din BucurestiFOCUS: 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei. Semnificatiile si istoria acestei date in jur de 60. 000 de oameni, asteptati la Alba Iulia de Ziua Nationala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )