Libnet.ro
UNICEF

11:45

VIDEO Miting de solidaritate cu Sorina Pintea, organizat de sotul fostului ministru al Sanatatii

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Miting de solidaritate cu Sorina Pintea, organizat de sotul fostului ministru al Sanatatii

Circa 100 de oameni au iesit, joi, in strada la Baia Mare, in fata Palatului de Justitie, pentru a o sustine pe Sorina Pintea, fostul ministru al Sanatatii, aflat in arest preventiv, fiind acuzat de luare de mita. Manifestantii au avut afise cu Nu o ucideti pe Sorina Pintea sau Justitie corecta, dar si mesaje preluate din Evanghelia dupa Ioan. in acelasi timp, demisia Sorinei Pintea din functia de manager al Spitalului Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris Baia Mare a fost inregistrata, joi, la Consiliul Judetean Maramures, iar Consiliul de Administratie al unitatii medicale urmeaza sa fie propus un manager interimar. continuă pe Hotnews

Miting de solidaritate cu Sorina Pintea, la Baia Mare. Bolnavului nu i se prescrie puscarie

Sute de oamenii s-au strans, joi, 5 martie, in fata Palatului de Justitie din Baia Mare, pentru a-si manifesta sustinerea fata de fostul ministru al Sanatatii. Printre protestatari se afla si sotul Sorinei Pintea.

Sorina Pintea s-a prevalat de dreptul la tacere imediat dupa ce fiul ei a anuntat ca s-a intalnit cu denuntatorul. De ce a fost arestat fostul ministru al Sanatatii

Sorina Pintea ar putea influenta si alti participanti la savarsirea infractiunii, mai ales ca in fata instantei nu a scos o vorba. Tacerea fostului ministru al Sanatatii si detaliile din video-ul postat de fiul Sorinei Pintea pe Facebook l-au determinat pe magistratul de drepturi si libertati sa ia masura arestarii preventive.

Sorina Pintea a demisionat. Cum arata cererea de demisie a fostului ministru al Sanatatii FOTO

Sorina Pintea, ex-ministrul Sanatatii, si-a dat demisia din functia de manager al Spitalului de Urgenta Dr. Constantin Opris din Baia Mare, dupa acuzatiile DNA. Cum arata cererea de demisie a Sorinei Pintea, fostul ministru al Sanatatii? Sorina Pintea este arestata preventiv, acuzata ca ar fi luat mita zece mii de euro si 120. 000 de lei, .

Sorina Pintea, probleme grave de sanatate dupa ce a fost arestata preventiv. Anuntul avocatilor

La adresa Sorinei Pintea exista doar un denunt si nu un flagrant, spun avocatii fostului ministru al Sanatatii, arestat preventiv, la sfarsitul saptamanii trecute pentru luare de mita. Acestia argumenteaza cu faptul ca flagrantul despre care se vorbeste nu s-a realizat pentru ca nu exista un proces verbal in acest sens. Potrivit acestora, fostul ministru .

Sorina Pintea se simte rau. Boala i se agraveaza in arest

Sorina Pintea se simte din ce in ce mai rau, iar boala i se agraveaza in arest, spun apropiatii fostului ministru.

Sorina Pintea a fost scoasa din nou din arest si dusa la Policlinica MAI VIDEO

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea, aflata in arest preventiv pentru 30 de zile, a fost condusa intr-un centru medical de diagnostic si tratament, din reteaua Ministerului Afacerilor Interne, pentru un consult medical de specialitate.

Sorina Pintea, dusa din Arestul Central la Policlinica MAI din Capitalapentru noi investigatii medicale (VIDEO)

Sorina Pintea a fost transportata, marti seara, la Policlinica MAI din Capitala pentru noi investigatii medicale. Fostul ministru al Sanatatii a fost scos din Arestul Central si a ajuns incatusat la.

Cum a fost dusa Sorina Pintea la un nou control medical. Multi s-au uitat lung la hainele ei

Sorina Pintea a fost scoasa din arest pentru un nou control medical. Imaginile cu fostul ministru al Sanatatii sunt de-a dreptul dramatice. Cum arata aceasta acum si cu ce haine era imbracata? Era de nerecunoscut! Sorina Pintea, dusa la un nou control medical Sorina Pintea traieste una dintre cele mai grele perioade din viata sa.

Mesaj dur dupa ce Sorina Pintea a fost arestata: Ajunge! Tortura umana trebuie sa dispara

Dupa ce Sorina Pintea a fost preluata de agentii de politie, un mesaj dur s-a lansat pe pagina ei de Facebook. Prin ce a trecut fostul Ministru al Sanatatii in drumul spre sectia de politie? Mesaj dur dupa ce Sorina Pintea a fost arestata Fostul Ministru al Sanatatii, este acum arestata pentru o perioada de .

Viorica Dancila o apara pe Sorina Pintea. Ce a dezvaluit acum despre fostul ministru

Sorina Pintea, ex-ministrul Sanatatii, si-a dat demisia din functia de manager al Spitalului de Urgenta Dr. Constantin Opris din Baia Mare dupa acuzatiile DNA. Viorica Dancila, fostul premier al Romaniei, a sarit in apararea acuzatei. Fostul lider PSD a transmis un mesaj pe contul ei de Facebook referitor la situatia in care se afla Pintea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )