Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Premierul Victor Ponta si-a inceput vizita in China: intrevedere cu seful Guvernului de la Hong Kong si vizita la turnul de televiziune din Macao

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Premierul Victor Ponta si-a inceput vizita in China: intrevedere cu seful Guvernului de la Hong Kong si vizita la turnul de televiziune din Macao

Premierul Victor Ponta a avut, in cadrul turneului asiatic pe care il efectueaza, o intrevedere cu seful Guvernului de la Hong Kong, Leung Chun-ying, si a vizitat turnul de televiziune din Macao. UPDATE Premierul a declarat, in cadrul unui interviu la TVR, ca se afla in China pentru a da impulsul politic necesar in vederea investitiilor in Romania. continuă pe Hotnews

Premierul Victor Ponta si-a inceput vizita in China

Premierul Victor Ponta a ajuns duminica in China, unde efectueaza o vizita oficiala la invitatia omologului sau Li Keqiang, transmite Agerpres. Victor Ponta a aterizat la Shenzhen sud), de unde s-a deplasat la Hong-Kong. El va avea o intrevedere cu guvernatorul regiunii si se va intalni cu reprezentantii companiilor Huawei, China Nuclear Electric, ZTE.

UPDATE Premierul Victor Ponta si-a inceput vizita in China: intrevedere cu seful Guvernului de la Hong Kong si vizita la turnul de televiziune din Macao

Premierul Victor Ponta a avut, in cadrul turneului asiatic pe care il efectueaza, o intrevedere cu seful Guvernului de la Hong Kong, Leung Chun-ying, si a vizitat turnul de televiziune din Macao. UPDATE Premierul a declarat, in cadrul unui interviu la TVR, ca se afla in China pentru a da impulsul politic necesar in vederea investitiilor in Romania.

Premierul Victor Ponta s-a intalnit cu guvernatorul Hong Kong-ului

Premierul Victor Ponta si-a continuat vizita oficiala in China. Astazi. Seful Executivului a ajuns in Hong Kong, unde a avut o intrevedere cu guvernatorul regiunii. Totodata, premierul s-a intalnit si cu.

Premierul Victor Ponta face lobby pentru trupa Mandinga: A devenit foarte populara si sunt mandru de asta

Victor Ponta face lobby pentru Mandinga. Aflat in vizita in Azerbaidjan, premierul i-a spus presedintelui azer ca stie faptul ca formatia romaneasca are mare succes in tara sa si ca se mandreste cu.

Premierul Victor Ponta: Scandalul dintre PNL si PC nu afecteaza USL sau Guvernul

PremierulVictor Ponta a declarat, vineri, pentru Stirile B1 TV, ca cearta dintre PNL si PC, cele doua partide care formeaza Alianta de Centru Dreapta ACD), nu afecteaza USL si nici activitatea guvernului.

Victor Ponta spera sa atraga investitori chinezi pentru infrastructura

Premierul Victor Ponta a declarat ca sunt proiecte de infrastructura si de investitii in domeniul energiei si al telecomunicatiilor in privinta carora companiile chineze au fost deja informate, iar el, prin vizita oficiala pe care o efectueaza in China doreste sa ofere un semnal si un impuls politic.

Victor Ponta: Mi se pare rational ca referendumul pentru Constitutie sa se suprapuna cu alegerile prezidentiale

Premierul Victor Ponta a declarat in cadrul unei editii speciale de pe TVR1 ca un cvorum de 30% necesar pentru modificarea Constitutiei i se pare normal desi nu intelege termenul de 1 an de zile necesar pana se poate organiza referendumul dupa aceste norme. Premierul sustine ca, in acste conditii, i s-ar parea normal ca referendumul pentru modificarea Constitutiei sa se suprapuna cu alegerile prezidentiale. Ponta: Vin bani de la chinezi pentru infrastructura, autostrazi, energie si telecomunicatii.

Victor Ponta: Ar fi bine ca Romania sa aiba in continuare un acord preventiv cu FMI

Romania ar fi bine sa aiba in continuare un acord preventiv cu Fondul Monetar International, dupa ce acordul recent s-a incheiat cu succes, fara ca Romania sa ia bani de la FMI, iar acum se poate imprumuta la dobanzile cele mai scazute din istoria tarii, a declarat premierul Victor Ponta intr-un interviu acordat TVR in Hong Kong.

Victor Ponta agreeaza ideea coabitarii cu Traian Basescu si Crin Antonescu: Acest gen de normalitate prinde bine Romaniei

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la Romania TV, ca spera la o coabitare mereu intre el, presedintele Traian Basescu si presedintele Senatului, Crin Antonescu.

Victor Ponta: Va fi schimbata grila de salarizare la bugetari

Premierul Victor Ponta a anuntat ca va fi schimbata grila de salarizare a bugetarilor, ca vor fi introduse plafoane minime si maxime. Nu putem plati un medic rezident cu o mie de lei si un chestor sau un.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )