Libnet.ro
UNICEF

19:45

VIDEO Sebastian Ghita vorbeste despre persoanele care apar alaturi de Kovesi, in fotografie

România Liberă România Liberă,
VIDEO Sebastian Ghita vorbeste despre persoanele care apar alaturi de Kovesi, in fotografie

Posturile de televiziune au difuzat, joi seara, cea de-a doua parte a interviului acordat de omul de. continuă pe România Liberă

VIDEO Sebastian Ghita, interviu cu Cristoiu: Nu sunt un fugar. Atunci cand viata unui om este in pericol, trebuie sa aiba sansa sa isi apere viata

Intr-un interviu acordat jurnalistului Ion Cristoiu, pentru Evenimentul Zilei, Sebastian Ghita, aflat in Serbia unde asteapta sa fie extradat, a declarat ca nu se considera un fugar si ca a plecat pentru a-si apara viata. Ghita a afirmat ca a discutat cu Florian Coldea de nenumarate ori despre pretinsele abuzuri ale procurorilor care-l anchetau.

VIDEO Sebastian Ghita, partea a doua a interviului cu Cristoiu. Fotografia cu Kovesi ar fi un cadru dintr-o inregistrare video de la o petrecere

In parte a doua a interviului acordat jurnalistului Ion Cristoiu, pentru Evenimentul Zilei, Sebastian Ghita, aflat in Serbia unde asteapta sa fie extradat, i-a aratat jurnalistului o fotografie stocata in telefon in care Laura Codruta Kovesi este surprinsa la el acasa. Este o crama, in subsolul casei mele. Sunt trei persoane, printre care si membrii familiei mele. Va rog sa nu aratati aceasta fotografie la camera.

Interviu incendiar, la Antena 3. Cele mai importante dezvaluiri facute de Sebastian Ghita, vor fi difuzate la Sinteza Zilei, miercuri, la ora 21:00

Cel mai asteptat interviu al anului va fi difuzat in aceasta seara la Antena 3. Sebastian Ghita face dezvaluiri zdrobitoare care ar putea insemna sfarsitul pentru cele mai controversate personaje ale.

Sebastian Ghita, intrebat de ce nu arata POZA CU KOVESI, vorbeste despre nevoia de SUPRAVIETUIRE

Sebastian Ghita a promis ca va face curand publica poza care demonstreaza ca Laura Kovesi a fost in locuinta sa. Nu o va face insa chiar acum deoarece considera ca trebuie sa fie mai prudent si sa se.

Kovesi, prima reactie dupa poza cu ea pe care Sebastian Ghita i-ar fi prezentat-o lui Ion Cristoiu (VIDEO)

Sebastian Ghita a sustinut intr-un interviu acordat lui Ion Cristoiu in Serbia ca ar avea o poza in care se vede ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, l-ar fi vizitat acasa, cei doi avand o relatie.

Jurnalistul Ion Cristoiu ofera detalii despre poza lui Sebastian Ghita

Jurnalistul Ion Cristoiu a oferit detalii despre poza lui Sebastian Ghita care ar dovedi ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, l-ar fi vizitat acasa. in spate sunt butoaie. E o fotografie facuta cu telefonul.

Sebastian Ghita, noi declaratii despre faimoasa poza: Presedintele Iohannis.... / Cristoiu: Proba exista! in poza apare si socrul lui Ghita

Sebastian Ghita i-a aratat jurnalistului Ion Cristoiu faimoasa poza cu Laura Codruta Kovesi, facuta chiar in locuinta lui. Jurnalistul a confirmat ca imaginea exista si a sustinut ca Laura Kovesi.

AVEM FOTOGRAFIA pe care SEBASTIAN GHITA i-a aratat-o lui Ion Cristoiu! VEZI in ce ipostaza apare KOVESI in IMAGINE! (FOTO,VIDEO)

SEBASTIAN GHITA a sustinut intr-un interviu acordat lui Ion Cristoiu in Serbia ca ar avea o POZA in care se vede ca sefa DNA, LAURA CODRUTA KOVESI, l-ar fi vizitat acasa, cei doi avand o relatie.

Sefa TVR, Doina Gradea, chemata in Parlament sa dea explicatii despre difuzarea interviului cu Sebastian Ghita

Presedintele comisiei de cultura si mass-media din Camera Deputatilor, Gigel Stirbu PNL), a transmis o scrisoare directorului TVR Doina Gradea, in care o invita pe aceasta la audieri in comisie pe tema difuzarii de catre TVR, miercuri seara, a unui interviu cu Sebastian Ghita, aflat in Serbia, pentru care s-a emis un mandat european de arestare.

VIDEO Primele imagini cu Sebastian Ghita, dupa aproape 15 luni

Sebastian Ghita a oferit primul interviu video, difuzat la TVR, dupa fuga din Romania! in 20 decembr.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )