Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Topul filmelor cu cele mai mari incasari din 2014

Adevărul Adevărul,
VIDEO Topul filmelor cu cele mai mari incasari din 2014

Anul 2014 a fost unul fantastic pentru filmele since-fiction, Transformers: Age of Extinction/ Transformers: Exterminarea si X-Men: Days of Future Past/ X-Men: Viitorul este trecut ocupand primele locuri in topul filmelor cu cele mai mari incasari din 2014. continuă pe Adevărul

LOVITURA pentru bogatii lumii care isi tin banii in Elvetia. Ce au decis cele mai mari banci din raiul financiar la presiunea Fiscului American

Cele mai mari doua banci elvetiene cu actionariat restrans au decis sa-si publice pentru prima data de la infiintare, in urma cu doua secole, rezultatele financiare la presiunea fiscului din Statele.

VIDEO Topul filmelor cu cele mai mai incasari: Gardienii galaxiei revine pe primul loc in box office-ul nord-american

Lungmetrajul SF Gardienii galaxiei/ Guardians of the Galaxy revine pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari totale de 251,88 de milioane de dolari, devenind filmul cu cele mai mari vanzari de bilete din aceasta vara.

Filmul SF Gardienii galaxiei, cele mai mari vanzari de bilete din aceasta vara

Lungmetrajul SF Gardienii galaxiei/ Guardians of the Galaxy revine pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari totale de 251,88 de milioane de dolari, devenind filmul cu cele mai mari vanzari de bilete din aceasta vara, informeaza Mediafax.

Una dintre cele mai mari colectii de arme din lume la Palatul Marilor Maestri din Malta

Istoria tumultuoasa a insulei Malta este asociata fara doar si poate cu aventurile prin care au trecut cavalerii Ordinului Sf. Ioan si prin numeroasele situatii in care si-au aratat vitejia. Fiecare cladire si zid.

Romania la inaltime: Transfagarasanul, unul din cele mai spectaculoase drumuri din Romania

Antena 3 a demarat o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din Romania. Sigur ca astfel de campanii s-au mai facut, numai ca aceasta este filmata in mod deosebit. Toate cadrele sunt.

Schimbari importante in una din cele mai puternice tari din Europa. Situatia a devenit exploziva in cateva ore

La Paris este asteptata, astazi, lista noului guvern, care va fi condus tot de Manuel Valls. Din cabinet nu vor mai face parte fostii ministri ai economiei si educatiei, ale caror critici au dus la demisia.

Amazon a cumparat serviciul de video-streaming Twitch, pentru 970 de milioane de dolari

Retailerul online Amazon a cumparat pentru suma de 970 de milioane de dolari serviciul Twitch, specializat in difuzarea de jocuri video online. Aceasta este una dintre cele mai mari achizitii din istoria gigantului.

Doua mari banci din Elvetia isi vor publica rapoartele financiare

Doua dintre cele mai mari banci de administrare a averilor din Elvetia, Lombard Odier si grupul Pictet, isi vor face publice rapoartele financiare in luna august, la presiunea autoritatilor de reglementare din strainatate, dupa doua secole in care au pastrat discretia fata de datele clientilor.

FOTO Cele mai rele meserii din lume

Nu putini sunt angajatii care se plang de locul de munca, insa exista persoane cu adevarat indreptatite sa se vaite, in conditiile in care trebuie sa miroasa cat este ziua de lunga subsuori transpirate sau sa inoate in dejectiile din canalizarea orasului.

COFACE: Cei mai mari jucatori economici ai Romaniei, crestere medie de 6,3% a cifrei de afaceri

Cei mai mari jucatori economici ai Romaniei au avut o evolutie pozitiva in ceea ce priveste performanta financiara, rezultatele pentru 2013 indicand o crestere medie de 6,3% a cifrei de afaceri si o rata a profitului net de 3,3%, arata datele Coface privind topul primelor 500 de companii din Europa Centrala si de Est remise azi redactiei.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )