Libnet.ro
UNICEF

15:00

FOTO Cele mai rele meserii din lume

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai rele meserii din lume

Nu putini sunt angajatii care se plang de locul de munca, insa exista persoane cu adevarat indreptatite sa se vaite, in conditiile in care trebuie sa miroasa cat este ziua de lunga subsuori transpirate sau sa inoate in dejectiile din canalizarea orasului. continuă pe Adevărul

FOTOGALERIE. Cele mai sexy protestatare din lume

Activistele Femen sunt femei cu pregatire fizica si psihologica speciala, dispuse sa implementeze sarcini umanitare de orice complexitate si oricat de provocatoare. Sunt antrenate sa reziste represiunii exercitate asupra lor si sunt stimulate de insasi cauza ideologica. Femen reprezinta fortele speciale ale feminismului, unitatea militanta de avangarda a acestuia, o incarnare moderna a liberelor si neinfricatelor amazoane.

Cea mai blanoasa oaie din lume. Uite cum arata animalul care nu s-a lasat tuns timp de sase ani

Doi fermieri din Tasmania, Australia, sustin ca au gasit cea mai blanoasa ovina din lume, scrie The Independent. Berbecul, pe nume Shaun, dupa personajul animat din Wallace si Gromit, are sase ani si nu a fost.

VIDEO Filmul cu supereroi Gardienii Galaxiei, cele mai mari incasari din aceasta vara, in SUA

SF-ul de actiune Guardians of the Galaxy/ Gardienii Galaxiei a devenit filmul cu cele mai mari incasari, din aceasta vara, la box office-ul nord-american, depasind blockbusterele Transformers: Age of Extinction/ Transformers: Exterminarea si The Amazing Spider-Man 2/ Uimitorul Om-Paianjen 2, scrie The Hollywood Reporter.

Schimbari importante in una din cele mai puternice tari din Europa. Situatia a devenit exploziva in cateva ore

La Paris este asteptata, astazi, lista noului guvern, care va fi condus tot de Manuel Valls. Din cabinet nu vor mai face parte fostii ministri ai economiei si educatiei, ale caror critici au dus la demisia.

Romania la inaltime: Transfagarasanul, unul din cele mai spectaculoase drumuri din Romania

Antena 3 a demarat o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din Romania. Sigur ca astfel de campanii s-au mai facut, numai ca aceasta este filmata in mod deosebit. Toate cadrele sunt.

Top 10 cele mai neobisnuite ticuri din tenis

Tenisul e un sport de interval. Punctele sunt separate intre ele prin pauze de cate 20 Grand Slam-uri) sau 25 de secunde turnee ATP), game-urile de cate 90 de secunde si seturile de cate 2 minute.

Cele mai scumpe 10 masini ale celebritatilor: bijuteriile cu motor pentru care artistii scot milioane de dolari din buzunare

Cand vine vorba de lux, vedetele stiu cel mai bine cum sa si-l afiseze: bijuterii pretioase, haine fine, ceasuri scumpe, dar mai ales masini elegante si puternice care vin cu un cost pe masura. Ce automobile conduc posesorii celor mai scumpe masini din lume?.

Cele mai controversate momente din istoria premiilor MTV: de la sarutul dintre Madonna si Britney Spears la rochia din carne purtata de Lady Gaga

In aceasta seara pe scena MTV Video Music Awards VMA) vor fi prezente vedete precum Beyonce, Nicki Minaj si Taylor Swift. Nimeni nu stie la ce sa se astepte din partea artistilor, avand in vedere istoria tumultoasa a galei: in 1992, Nirvana a cantat o melodie interzisa, in 2003, Madonna s-a sarutat cu Britney Spears si cu Christina Aguilera, iar, in 2009, Lady Gaga s-a spanzurat pe scena.

Arielle Malard de Rothschild, exponenta a uneia dintre cele mai influente dinastii de bancheri din lume, va intra in consiliul de administratie al Electrica

Arielle Malard de Rothschild este pe cale sa fie aleasa in consiliul de administratie CA) al Electrica, dupa ce compania de stat a fost listata pe bursele de la Bucuresti si Londra, scrie Economica. net, care citeaza surse apropiate.

Amazon.com face cea mai mare achizitie din istoria sa: 970 milioane dolari pentru site-ul de jocuri video live Twitch

Gigantul Amazon. com a anuntat cea mai mare achizitie din istoria sa, urmand sa plateasca 970 milioane dolari pentru compania de live stream gaming Twitch. Informatia a surprins multa lume, mai ales ca se spunea acum cateva luni ca Twitch este in discutii avansate cu Google. Pe Twitch intra zilnic in medie 7 milioane de vizitatori unici, multi dintre ei urmarindu-i pe altii cum joaca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )