Libnet.ro
UNICEF

14:30

WTA Madrid: Simona Halep, Sorana Crstea si Mihaela Buzarnescu vor evolua duminica

Hotnews Hotnews,
 WTA Madrid: Simona Halep, Sorana Crstea si Mihaela Buzarnescu vor evolua duminica

Organizatorii turneului de la Madrid au anuntat programul zilei de duminica, Simona Halep, Sorana Cirstea si Mihaela Buzarnescu urmand sa debuteze la competitia de categorie Premier Mandatory. Meciul dintre Halep si Ekaterina Makarova va fi al doilea al zilei pe arena Manolo Santana si va incepe in jurul orei 14:00. continuă pe Hotnews

WTA Madrid: Simona Halep o va ntlni pe Ekaterina Makarova n primul tur (Buzarnescu vs Sharapova, Begu vs Ostapenko)

Vineri a avut loc tragerea la sorti a tablourilor de concurs de la Madrid, competitie unde Simona Halep campioana ultimelor doua editii) o va intalni in primul tur pe Ekaterina Makarova. Liderul mondial se afla pe aceeasi parte cu jucatoare precum Karolina Pliskova posibil duel in sferturi) si Garbine Muguruza s-ar putea intalni in semifinale). Jucatoarele din Romania nu au avut noroc la stabilirea tintarului: Mihaela Buzarnescu vs Maria Sharapova, Irina Begu vs Jelena Ostapenko si Sorana Cirstea vs Katerina Siniakova.

Programul de duminica al turneului de la Madrid: cand joaca Simona Halep, Sorana Cirstea si Buzarnescu versus Sarapova

Organizatorii turneului de la Madrid au anuntat programul de duminica si este unul incarcat pentru iubitorii tenisului din Romania.

Traseu accesibil pentru Simona Halep la Madrid. Adversari de cosmar pentru Mihaela Buzarnescu si Irina Begu

Simona Halep principala favorita a turneului de la Madrid, care va incepe luni, si-a aflat primul adversar si posibil traseu catre finala.

WTA Praga: Mihaela Buzarnescu, nvinsa n a doua finala WTA a carierei - Petra Kvitova, la al treilea trofeu n acest an

Nici a doua oara nu a fost cu noroc pentru Mihaela Buzarnescu 37 WTA), jucatoarea noastra fiind invinsa in finala turneului International de la Praga. Petra Kvitova 10 WTA) a castigat duelul stangacelor, dupa doua ore si 19 de minute de joc: scor 4-6, 6-2, 6-3. Mihaela a avut o revenire incredibila in primul set al finalei, dupa ce a fost condusa cu 3-0 si 4-1, insa experienta Petrei si-a spus cuvantul in urmatoarele doua manse. Dubla campioana de la Wimbledon a condus cu 4-1 in seturile doi si trei, iar a saptea favorita a competitiei din Cehia nu a mai avut puterea sa revina. Kvitova a fost tot mai agresiva, a gresit mult mai putin fata de primul act, trecandu-si in palmares al treilea titlul din acest an si al 23-lea din cariera.

VIDEO WTA Praga: Mihaela Buzarnescu, nvinsa n a doua finala WTA a carierei - Petra Kvitova, la al treilea trofeu n acest an

Nici a doua oara nu a fost cu noroc pentru Mihaela Buzarnescu 37 WTA), jucatoarea noastra fiind invinsa in finala turneului International de la Praga. Petra Kvitova 10 WTA) a castigat duelul stangacelor, dupa doua ore si 16 de minute de joc: scor 4-6, 6-2, 6-3. Mihaela a avut o revenire incredibila in primul set al finalei, dupa ce a fost condusa cu 3-0 si 4-1, insa experienta Petrei si-a spus cuvantul in urmatoarele doua manse. Dubla campioana de la Wimbledon a condus cu 4-1 in seturile doi si trei, iar a saptea favorita a competitiei din Cehia nu a mai avut puterea sa revina. Kvitova a fost tot mai agresiva, a gresit mult mai putin fata de primul act, trecandu-si in palmares al treilea titlul din acest an si al 23-lea din cariera.

Mihaela Buzarnescu a pierdut finala turneului WTA de la Praga

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu a fost invinsa de cehoaica Petra Kvitova, cu 4-6, 6-2, 6-3, sambata, in finala turneului WTA de la Praga, dotat cu premii totale de 226.

WTA Praga: Mihaela Buzarnescu s-a calificat n semifinale

Jucatoarea Mihaela Buzarnescu, locul 37 WTA si favorita 7, s-a calificat, joi, in semifinalele turneului de la Praga, cu premii totale de 250. 000 de dolari, trecand in sferturi de sportiva ceha Kristyna Pliskova, numarul 74 mondial, relateaza News. ro.

WTA Praga: Mihaela Buzarnescu s-a calificat n sferturi

Mihaela Buzarnescu, locul 37 WTA si cap de serie numarul 7, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului de la Praga, cu premii de totale de 250. 000 de dolari.

Mihaela Buzarnescu a cedat nervos si a injurat, dar s-a calificat in finala: azi joaca pentru primul trofeu WTA al carierei

Mihaela Buzarnescu o intaneste astazi pe Petra Kvitova in finala turneului de la Praga. Jucatoarea noastra a trecut peste un moment critic in semifinale.

Halep a ajuns la Madrid: Simona a explicat de ce iubeste turneul pe care l-a castigat la ultimele doua editii

Simona Halep 1 WTA) a apucat sa joace doar doua partide la Stuttgart si a pierdut 85 de puncte in clasamentul mondial dupa eliminarea in sferturi. La Madrid 7-13 mai), romanca nu-si mai permite sa aiba prestatii slabe.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )