Libnet.ro
UNICEF

05:00

Viorica Dancila, apel catre romani: Le doresc ca in cabina de vot sa se gandeasca la propria familie

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, apel catre romani: Le doresc ca in cabina de vot sa se gandeasca la propria familie

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, premierul demis Viorica Dancila, i-a indemnat pe alegatori sa voteze, duminica viitoare, la scrutinul pentru alegerile prezidentiale, pentru familie si pentru tara. continuă pe Antena3

VIORICA DANCILA: Tradatorii care vor merge luni, la vot, a doua zi sa mearga la partidul foarfeca

Premierul demis, Viorica Dancila a declarat, sambata, in judetul Arad, ca tradatorii din PSD care vor participa, luni, la votul din Parlament pentru Guvernul Orban, a doua zi sa mearga in partidul and foarfeca and si sa nu mai fie alaturi de social-democrati.

Tariceanu, apel catre votantii PSD: NU votati Dancila

Calin Popescu Tariceanu a transmis un mesaj pentru toti cei care vor sa voteze cu PSD la alegerile prezidentiale. Liderul ALDE considera ca un vot pentru Viorica Dancila este, de fapt, un vot pentru Klaus.

Dancila, mesaj catre dictatorul de la Cotroceni: Daca vrea binele acestei tari, sa mearga la vot si sa voteze Viorica Dancila

Liderul PSD, Viorica Dancila, a spus despre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca este dictatorul de la Cotroceni, care isi doreste un nou mandat, si l-a indemnat ca la alegerile prezidentiale sa voteze Viorica Dancila. Decat inalt ca bradul si lenes, mai bine buturuga mica care rastoarna carul mare, a afirmat ea.

Viorica Dancila, un nou apel catre Klaus Iohannis. Ce ii cere premierul demis presedintelui

Premierul demis Viorica Dancila a lansat un nou apel catre contracandidatul Klaus Iohannis sa accepte o dezbatere publica pe realizarile de pana acum si proiectele pe care le au ambii candidati, inainte de.

Viorica Dancila, atac dur la adresa lui Ludovic Orban: Va fi un vot pentru instalarea unui premier expert in plangeri penale

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, la Arad, ca luni, in Parlament, va fi un vot pentru instalarea noului Guvern si a unui premier expert in plangeri penale, care parca joaca intr-o scena de.

Viorica Dancila, provocata sa vorbeasca in limba engleza: Suntem in Romania. Haideti sa fim mandri ca suntem romani

Premierul demis Viorica Dancila, candidat al PSD la alegerile prezidentiale, participa vineri la mai multe actiuni de campanie electorala, la Timisoara.

Situatie stanjenitoare pentru premierul demis al Romaniei. Un salajean, catre Viorica Dancila: Nu vreau sa fac poza cu dumneavostra. Nu m-ati convins - VIDEO

Situatie stanjenitoare pentru premierul demis al Romaniei. Viorica Dancila a avut o discutie pe teme economice cu un cetatean al comunei. Candidata PSD la prezidentiale i-a explicat acestuia ca de cand a.

Rusinea pe care a patit-o Viorica Dancila, intr-o comuna din judetul Salaj. Un cetatean a taxat-o dur

Premierul demis Viorica Dancila a efectuat o vizita, miercuri, in comuna Buciumi, din judetul Salaj. in cadrul evenimentului, oficialul a purtat o discutie cu un localnic, ce a taxat-o dur, punand-o intr-o postura rusinoasa. Viorica Dancila, postura rusinoasa. Un cetatean din Salaj a taxat-o dur Ziua de miercuri a fost marcata de vizita Vioricai Dancila .

Cine este mama biologica a fiului adoptat de Viorica Dancila. Ce mesaj are pentru Victor

Mama biologica a fiului adoptat de Viorica Dancila a dezvaluit motivul pentru care a decis sa il dea spre adoptie pe Victor, in urma cu aproape 30 de ani. Femeia a marturisit ca saracia a impins-o sa faca acest gest si i-a multumit premierului demis pentru tot ce a facut pentru copil. Mama biologica a .

VIORICA DANCILA: Sunt singurul contracandidat al lui Iohannis

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, premierul demis Viorica Dancila, a declarat duminica, la Focsani, ca pentru ea nu exista varianta sa nu intre in turul doi al alegerilor, adaugand ca este singurul contracandidat al lui Klaus Werner Iohannis, iar ceilalti candidati sunt soldati disciplinati ai acestuia pentru ca i-au ascultat ordinele atunci cand le-a spus sa voteze motiunea de cenzura.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )