Libnet.ro
UNICEF

19:45

Viorica Dancila, declaratii de presa la sediul PSD

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, declaratii de presa la sediul PSD

Viorica Dancila, presedintele PSD,sustine o declaratie de presa astazi, 07 noiembrie 2019, incepand cu ora 20. 00, la sediul central al PSD din Sos. Kiseleff nr. Va vom prezenta in timp real. continuă pe Antena3

Viorica Dancila face declaratii de presa, la ora 19

Presedintele PSD, Viorica Dancila, va sustine o declaratie de presa marti, incepand cu ora 19. 00, la.

Viorica Dancila: Nu am sa iert niciun tradator. PSD se va curata, odata, de tradatori

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a avertizat ca nu va ierta niciun social-democrat care tradeaza partid. Credeti-ma ca nu am sa iert niciun tradator si ca acest partid se va curata, odata,.

Viorica Dancila, despre demisia de la sefia PSD. in ce conditii va renunta la aceasta functie

Premierul demis a oferit detalii despre momentul in care va parasi partidul si, respectiv, colegii social democrati. inscrisa pentru cursa de la Cotroceni, Viorica Dancila are planuri mari de viitor, desi gurile rele spun ca va soma, odata cu incheierea prezidentialelor, de pe 10 noiembrie 2019. Aleasa formatiunii social-democrate a facut cateva afirmatii, miercuri, in .

Viorica Dancila, la final de mandat: De astazi, PSD intra in mod oficial in opozitie

Premierul demis Viorica Dancila afirma ca social-democratii vor face cea mai dura opozitie la Guvernul Orban. De astazi, Partidul Social Democrat intra in mod oficial in opozitie. Si ne vom asuma cu.

Viorica Dancila, inaintea votului de investitura: Presedintele Iohannis si PNL insista sa instaleze o echipa improvizata la Palatul Victoria (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si PNL insista sa instaleze o echipa improvizata la Palatul Victoria, a afirmat, luni, la inceputul sedintei de Guvern, premierul demis Viorica Dancila, care a precizat ca.

VIDEO Viorica Dancila: Este o zi neagra pentru democratie - ziua in care Iohannis a reusit sa-si impuna locotenentii la Palatul Victoria Avem un presedinte dictator si abuziv

Aceasta este o zi neagra pentru Romania, in care presedintele Iohannis a reusit sa isi impuna locotenentii la Palatul Victoria, a sustinut fostul premier PSD Viorica Dancila, care a facut o declaratie de presa la sediul de partid, dupa votul de investitura primit in Parlament de Guvernul PNL condus de Ludovic Orban.

Dancila continua gafele: Scopul PSD este sa castige alegerile de anul trecut VIDEO

Presedintele PSD Viorica Dancila a facut astazi o noua gafa intr-o conferinta de presa organizata la sediul PSD din Kiseleff. Acolo, aceasta a afirmat ca scopul PSD este de a castiga alegerile prezidentiale, locale si parlamentare de anul trecut.

VIORICA DANCILA: Vedem cum se confirma, toate avertismentele PSD - taieri de salarii, scumpirea medicamentelor, concedieri in masa si noi taxe

Presedintele PSD, Viorica Dancila, sustine ca, inca din primele trei zile la Palatul Victoria, Guvernul Orban, echipa de majorete a lui Klaus Iohannis, a inceput cu taieri de salarii, scumpirea medicamentelor, concedieri in masa si noi taxe, confirmand ceea ce PSD a anuntat de mult. Partidul Social Democrat va fi cea mai dura, cea mai agresiva si cea mai buna opozitie pe care au vazut-o vreodata acesti amatori, a transmis Dancila.

Viorica Dancila, la final de mandat. Declaratii de ultima ora, dupa ce a fost investit Guvernul Orban

Viorica Dancila a ajuns la final de mandat. Aceasta a facut primele declaratii, dupa ce a fost investit Guvernul Orban. Dancila a profitat de prilej si le-a transmis romanilor un mesaj important. Viorica Dancila, la final de mandat. Romania are un nou Guvern Saptamana a inceput cu mari emotii pentru Ludovic Orban! in urma sedintei .

Viorica Dancila face anuntul: Exista o posibilitate sa-mi dau demisia din PSD

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a afirmat miercuri ca nu are motive sa-si dea demisia din aceasta functie, singura posibilitate in acest sens fiind dupa castigarea alegerilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )