Libnet.ro
UNICEF

12:15

Viorica Dancila a dezvaluit ce va face daca va pierde alegerile prezidentiale

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila a dezvaluit ce va face daca va pierde alegerile prezidentiale

Premierul demis, Viorica Dancila, a dezvaluit, vineri, in cadrul vitizei de la Timisoara ce va face daca va pierde alegerile prezidentiale. Aceasta este convinsa ca isi va gasi un loc de munca unde poate. continuă pe Antena3

Viorica Dancila dezvaluie unde va lucra daca pierde alegerile prezidentiale: Pot sa dovedesc ca pot face performanta

Viorica Dancila a declarat, vineri, ca este convinsa ca isi va gasi un loc de munca, daca va pierde alegerile prezidentiale. Sunt convinsa ca voi gasi un loc de munca pentru ca eu cred ca am de.

Viorica Dancila, provocata sa vorbeasca in limba engleza: Suntem in Romania. Haideti sa fim mandri ca suntem romani

Premierul demis Viorica Dancila, candidat al PSD la alegerile prezidentiale, participa vineri la mai multe actiuni de campanie electorala, la Timisoara.

Viorica Dancila, la a doua vizita in Salaj. Care este programul premierului demis

Aceasta este cea de-a doua vizita pe care Viorica Dancila o face in acest an in judetul Salaj, dupa cea din luna mai.

Dancila, mesaj catre dictatorul de la Cotroceni: Daca vrea binele acestei tari, sa mearga la vot si sa voteze Viorica Dancila

Liderul PSD, Viorica Dancila, a spus despre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca este dictatorul de la Cotroceni, care isi doreste un nou mandat, si l-a indemnat ca la alegerile prezidentiale sa voteze Viorica Dancila. Decat inalt ca bradul si lenes, mai bine buturuga mica care rastoarna carul mare, a afirmat ea.

Dancila, despre contracandidati: Daca ar fi corect, eu ar trebui sa port pantaloni, iar ei fusta

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a spus, marti, la Cluj-Napoca, ca este mai puternica decat contracandiatii sai. Daca ar fi corect, eu ar trebui sa port pantaloni si ei fusta, a declarat Dancila, potrivit Mediafax.

Liderul PSD l-a indemnat pe Iohannis ca la prezidentiale sa voteze Viorica Dancila

Liderul PSD, Viorica Dancila, a spus despre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca este dictatorul de la Cotroceni, care isi doreste un nou mandat, si l-a indemnat ca la alegerile prezidentiale sa voteze Viorica Dancila.

Viorica Dancila si-a facut deja planurile pentru dupa alegeri. Nu voi fi somera. Pot face performanta!

In ciuda speculatiilor aparute conform carora premierul demis, ar putea fi somera dupa incheierea alegerilor prezidentiale, Viorica Dancila ofera asigurari clare ca nu se va intampla acest lucru. Aleasa formatiunii social-democrate pentru cursa prezidentiala din acest an este convinsa ca nu va ramane fara loc de munca dupa finalul lunii noiembrie. Viorica Dancila a participat .

Viorica Dancila, prima declaratie dupa ce sondajul IMAS a plasat-o pe locul al treilea

Candidatul social-democratilor la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a declarat, joi, in exclusivitate la Sinteza zilei, ca este sigura ca va ajunge in turul al doilea al alegerilor pentru.

Jurnalistul Ion Cristoiu: in turul doi al alegerile prezidentiale intra candidatii PNL si PSD

Klaus Iohannis si Viorica Dancila se vor duela in turul doi al alegerilor prezidentiale. E pronosticul lansat de jurnalistul Ion Cristoiu, prezent joi, la Antena 3, in emisiunea Editie Speciala. Reactia lui.

Sondaj IMAS: Klaus Iohannis, pe primul loc in topul prezidentiabililor, urmat de Mircea Diaconu. Ce cote electorale au Dan Barna si Viorica Dancila

Klaus Iohannis este favorit la alegerile prezidentiale, fiind creditat, intr-un sondaj IMAS, cu 45,7% din intentiile de vot, urmat de Mircea Diaconu, cu 16,7%.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )