Libnet.ro
UNICEF

15:45

Viorica Dancila s-a intors la CATEDRA: Cred mult in puterea generatiilor tinere (FOTO)

B1 B1,
Viorica Dancila s-a intors la CATEDRA: Cred mult in puterea generatiilor tinere (FOTO)

Viorica Dancila s-a intors la catedra. Fosta profesoara de laLiceul Industrial din Videle a fost, vineri, un curs in fata sutdentilorFacultatii de Stiinte Agricole din Timisoara. continuă pe B1

Viorica Dancila s-a intors la catedra dupa 22 de ani - FOTO

Premierul demis Viorica Dancila, fosta profesoara la Liceul Industrial Videle, a tinut vineri o scurta lectie despre viitorul Romaniei in fata unui grup de studenti timisoreni. Am avut ocazia de a ma.

VIORICA DANCILA: Daca Paul Stanescu va participa la votul din Parlament ca va fi exclus din partid

Presedintele PSD, Viorica Dancila, sustine ca senatorul Paul Stanescu a gresit in prima parte a declaratiei facute privind investirea Guvernului. Eu nu cred ca Paul Stanescu este de acord cu votarea unui guvern care vrea sa desfiinteze programele de dezvoltare locala, spune Dancila, mentionand ca in a doua parte a declaratiei Stanescu a afirmat ca va respecta decizia partidului. Cei care vor merge in Parlament si vor iesi din deciziile luate in Comitetul Executiv National, aceea de a nu merge la vot, vor fi exclusi automat din partid, subliniaza Dancila.

Viorica Dancila dezvaluie unde va lucra daca pierde alegerile prezidentiale: Pot sa dovedesc ca pot face performanta

Viorica Dancila a declarat, vineri, ca este convinsa ca isi va gasi un loc de munca, daca va pierde alegerile prezidentiale. Sunt convinsa ca voi gasi un loc de munca pentru ca eu cred ca am de.

Viorica Dancila si-a facut deja planurile pentru dupa alegeri. Nu voi fi somera. Pot face performanta!

In ciuda speculatiilor aparute conform carora premierul demis, ar putea fi somera dupa incheierea alegerilor prezidentiale, Viorica Dancila ofera asigurari clare ca nu se va intampla acest lucru. Aleasa formatiunii social-democrate pentru cursa prezidentiala din acest an este convinsa ca nu va ramane fara loc de munca dupa finalul lunii noiembrie. Viorica Dancila a participat .

Rusinea pe care a patit-o Viorica Dancila, intr-o comuna din judetul Salaj. Un cetatean a taxat-o dur

Premierul demis Viorica Dancila a efectuat o vizita, miercuri, in comuna Buciumi, din judetul Salaj. in cadrul evenimentului, oficialul a purtat o discutie cu un localnic, ce a taxat-o dur, punand-o intr-o postura rusinoasa. Viorica Dancila, postura rusinoasa. Un cetatean din Salaj a taxat-o dur Ziua de miercuri a fost marcata de vizita Vioricai Dancila .

Liderul PSD l-a indemnat pe Iohannis ca la prezidentiale sa voteze Viorica Dancila

Liderul PSD, Viorica Dancila, a spus despre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca este dictatorul de la Cotroceni, care isi doreste un nou mandat, si l-a indemnat ca la alegerile prezidentiale sa voteze Viorica Dancila.

VIORICA DANCILA: Nu am avut timp sa ma gandesc la locul de munca

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, la Timisoara ca nu a avut timp sa se gandeasca la un loc de munca, pentru cand nu va mai fi premier al Romaniei, dar s-a declarat convinsa ca isi va gasi si va face performanta.

VIORICA DANCILA: Sa nu va temeti o clipa ca am sa fac un pas inapoi

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a afirmat, marti seara, la Cluj-Napoca, in fata social-democratilor prezenti la un eveniment, ca nu va face niciun pas inapoi si nu ii este frica de niciunul dintre politicieni si ca daca ar fi corect acestia ar trebui sa poarte fusta si ea pantaloni.

VIDEO Viorica Dancila, asteptata la Timisoara de cativa protestatari care i-au strigat Mincinoasa si Analfabeta

Premierul demis Viorica Dancila a fost asteptata, vineri, la Consiliul Judetean Timis, de cativa protestatari care i-au strigat: Mincinoasa si Analfabeta in momentul in care aceasta a ajuns la sediul institutiei. Oamenii inarmati cu pancarte cu mesaje anti PSD au huiduit-o pe Dancila.

VIDEO Nu, nu vreau, nu m-ati convins - replica unui barbat pentru Viorica Dancila, care ii propusese sa faca o poza cu ea

Nu, nu vreau, nu m-ati convins - este raspunsul pe care premierul demis Viorica Dancila l-a primit de la un barbat din Salaj caruia ii propusese sa faca o poza impreuna. Anterior, barbatul i-a reprosat Vioricai Dancila ca a indatorat Romania, iar aceasta l-a linistit spunandu-i ca Guvernul PSD a adus Romania la cel mai mic grad de indatorare si ca unele televiziuni nu verifica informatiile care apar si sunt oameni care vor sa aduca un prejudiciu tarii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )