Libnet.ro
UNICEF

09:31

Viorica Dancila: Incurajez romanii din diaspora sa se intoarca acasa sau sa dezvolte afaceri in tara

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Viorica Dancila: Incurajez romanii din diaspora sa se intoarca acasa sau sa dezvolte afaceri in tara

Viorica Dancila si membrii delegatiei guvernamentale s-au intalnit vineri cu reprezentantii comunitatii romanesti din New York, carora le-au prezentat evolutiile si potentialul de dezvoltare ale tarii noastre, premierul subliniind ca Romania este. continuă pe Wall-Street Ro

Viorica Dancila: incurajez romanii din diaspora sa se intoarca acasa sau sa dezvolte afaceri in tara

Prim-ministrul Viorica Dancila si membrii delegatiei guvernamentale s-au intalnit vineri cu reprezen.

Viorica Dancila: incurajez cat mai multi romani din diaspora sa se intoarca sau sa dezvolte afaceri in tara

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, vineri, cu reprezentantii comunitatii romanesti din New York, incurajandu-i pe romanii din strainatate sa revina acasa sau sa isi deschida afaceri in tara. Pledez pentru incredere intr-un viitor pe care sa il construim impreuna, la care sa participe romanii de acasa si dumneavoastra, cei de aici, pornind de la realitatile prezentului, a afirmat Dancila.

Barna incepe un turneu in Europa pentru a se intalni cu romanii din diaspora

Dan Barna, candidatul Aliantei USR PLUS la Presedintie, va merge, in perioada 30 septembrie - 5 octo.

Premierul, intalnire cu reprezentantii comunitatii romanesti din SUA. Viorica Dancila: Romanii din diaspora vorbesc tot mai des despre progresele acestui guvern (GALERIE FOTO)

Premierul Viorica Dancila a afirmat, dupa intalnirea de vineri cu reprezentantii comunitatii romanesti din SUA, ca romanii de peste vorbesc din ce in ce mai des despre progresele facute de acest gu.

Premierul Viorica Dancila a transmis in SUA ca Romania este ofertanta, astfel ca ii incurajeaza pe romani sa isi dezvolte afaceri in tara Site-ul Guvernului ilustreaza comunicatul cu sefa Executivului alaturi de preoti

Aflata in vizita in SUA, Viorica Dancila a transmis ca ii incurajeaza pe romani sa se intoarca acasa sau sa dezvolte afaceri in tara, pentru ca Romania este dinamica, ofertanta, mentionand programele Diaspora Start-up si Start-UP Nation. Desi din comunicatul pare sa vizeze mai degraba mediul de afaceri, acesta este insotit de o fotografie a Vioricai Dancila cu doi preoti.

Viorica Dancila, la iUmor! Irena Boclinca, moment de senzatie in fata celor trei jurati

Irena Boclinca, sau Viorica Dancila de la iUmor, se intoarce in platoul emisiunii care i-a adus succesul. Actrita va avea un moment de senzatie in fata celor trei jurati ai show-ului. Viorica Dancila, la iUmor. Irena Boclinca revine! Irena Boclinca, castigatoarea iUmor din sezonul 6, cea care a interpretat-o pe Viorica Dancila, premierul Romaniei, revine .

Barna: Nu o putem lasa pe Viorica Dancila sa faca greseala dupa greseala. Trebuie sa gasim impreuna un comisar care sa fie cinstit si competent

Liderul USR, Dan Barna, afirma ca incapatanarea premierului Viorica Dancila de a mentine candidatura Rovanei Plumb a facut din nou ca Romania sa fie oaia neagra a Europei. El ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa se implice in nominalizarea unui nou comisar din partea Romaniei. Nu o putem lasa pe Viorica Dancila sa faca greseala dupa greseala pentru ca suntem in campanie electorala, mai spune Barna.

VIORICA DANCILA: Motiunea de cenzura cu care ne ameninta opozitia nu va trece nici de aceasta data

Premierul Viorica Dancila afirma ca motiunea de cenzura nu va trece nici de aceasta data, intrucat opozitia vine fara alternativa si fara cea mai mica idee despre ce vor face a doua zi. Si fiindca nu poate exista sustinere pentru. nimic, nici aceasta motiune nu va trece, sustine Dancila.

Viorica Dancila, intalnire cu secretarul general adjunct al Organizatiei Natiunilor Unite

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut, vineri, in cadrul vizitei de lucru in Statele Unite, o intrevedere bilaterala cu secretarul general adjunct al Organizatiei Natiunilor Unite, Amina J. Mohammed.

Viorica Dancila, intalnire cu presedintele World Jewish Committee. Ce a discutat premierul Romaniei cu Ronald Lauder si rabinul-sef al New York-ului

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut o intrevedere cu presedintele World Jewish Committee, Ronald Lauder, si cu rabinul-sef al orasului New-York, Arthur Schneier, in cadrul discutiilor fiind abordate subiecte care tin de relatia Romaniei cu Statele Unite, cu comunitatea evreiasca, precum si dezvoltarea de afaceri.

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )