Libnet.ro
UNICEF

12:00

Viorica Dancila: Investitiile in Sanatate, in calitatea actului medical, precum si motivarea medicilor de a profesa in tara sunt masuri pe care le sustin fara rezerve

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila: Investitiile in Sanatate, in calitatea actului medical, precum si motivarea medicilor de a profesa in tara sunt masuri pe care le sustin fara rezerve

Premierul Viorica Dancila a felicitat-o pe Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, pentru initiativa de a investi in domeniul Sanatatii. Astazi au fost inmanate cheile primelor locuinte de. continuă pe Antena3

Viorica Dancila: Nu merg in SUA pentru poze, ci pentru a reprezenta tara si a intari relatiile transatlantice

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri seara, la Sinteza Zilei, ca vizita pe care urmeaza sa o efectueze, incepand de duminica, in SUA are drept scop consolidarea relatiilor transatlantice, precum si.

Cum s-a imbracat Viorica Dancila la sedinta de Guvern. Vestimentatia premierului a atras toate privirile

Lupul isi schimba parul, dar naravul ba. Cum s-a imbracat Viorica Dancila la sedinta de Guvern de marti? Vestimentatia premierului a atras toate privirile. Cum s-a imbracat Viorica Dancila la sedinta de Guvern Marti, 17 septembrie, a fost sedinta de Guvern. Pe langa discurs, Viorica Dancila a fost nevoita sa isi pregateasca si tinuta. De .

Viorica Dancila, mesaj special pentru Laura Codruta Kovesi dupa ce a fost votata ca procuror-sef european

Viorica Dancila a reactionat dupa ce Consiliul Uniunii Europene a votat-o pe Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef al Parchetului European. Premierul spera ca dosarele care sunt acum in spatiul public sa nu se concretizeze, intrucat ar insemna ca Romania va primi o lovitura dura. Viorica Dancila, mesaj special pentru Laura Codruta Kovesi Sper .

Impozitarea pensiilor speciale. Viorica Dancila schimba legea lui Eugen Teodorovici

Viorica Dancila a reactionat dupa ce Senatul a aprobat proiectul legislativ initiat de Eugen Teodorovici cu privire impozitatea pensiilor speciale, iar Victor Ponta a anuntat ca pensiile militarilor vor fi taiate. Premierul Romaniei a precizat ca legea va fi modificata in Camera Deputatilor, iar pensiile militare nu vor fi afectate. Viorica Dancila schimba legea care .

Viorica Dancila, o alta gafa la colectie. Ce a spus premierul, la depunerea candidaturii pentru prezidentiale

Exprimarea i-a jucat din nou feste, dar poate verva de astazi, depunerea candidaturii, a impins-o la o alta gafa. Dupa orice om ii e teama, acum, cercul se strange. Viorica Dancila, o alta gafa la colectie Viorica Dancila a depus joi semnaturile pentru intrarea oficiala in cursa pentru alegerile prezidentiale din noiembrie anul curent. Actual .

VIORICA DANCILA SI-A INREGISTRAT CANDIDATURA LA BEC: Am convingerea ca romanii isi doresc un presedinte care sa iubeasca Romania

Candidata PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, si-a inregistrat, joi, candidatura la Biroul Electoral Central BEC), unde a fost asteptata de zeci de sustinatori. Ea a venit insotita de mai multi lideri PSD.

VIORICA DANCILA: Iohannis reinterpreteaza dupa bunul plac o decizie a CCR care este obligatorie

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca, obisnuit sa incalce Constitutia, presedintele Klaus Iohannis a trecut la urmatorul nivel: reinterpreteaza dupa bunul plac, in cheie electorala, o decizie a CCR care este obligatorie pentru toata lumea.

VIORICA DANCILA: Nu cred ca motiunea va trece

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri seara, la Antena 3, ca motiunea de cenzura pe care opozitia o pregateste la adresa Guvernului nu va trece si crede ca in Parlament sunt oameni pentru care este mai important ceea ce se intampla cu tara decat interesul politic.

VIORICA DANCILA: Vom merge in Parlament atunci cand vom considera ca este momentul oportun

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri seara, dupa Comitetul Executiv National al PSD, ca s-a stabilit ca Guvernul va merge in Parlament pentru remaniere, insa nu s-a decis cand se va intampla acest lucru.

VIORICA DANCILA: Prin implicare, curaj si determinare veniturile tuturor romanilor au crescut

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, ca masurile luate de guvern au dus la cresterea veniturilor tuturor romanilor, iar seniorii Romaniei au in prezent pensii care au crescut in medie cu 55% fata de decembrie 2016.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2606 seconds )