Libnet.ro
UNICEF

00:07

Viorica Dancila: Motiunea nu va trece, Guvernul nu va cadea. Se joaca alegerile prezidentiale la votul de joi

B1 B1,
Viorica Dancila: Motiunea nu va trece, Guvernul nu va cadea. Se joaca alegerile prezidentiale la votul de joi

Premierul Viorica Dancila a sustinut, miercuri seara, ca motiunea de cenzura depusa de Opozitie nu va trece, iar Guvernul nu va cadea. Prim-ministrul a precizat ca motiunea este subtire, iar cei. continuă pe B1

Dancila: Motiunea nu va trece, Guvernul nu va cadea

Premierul Viorica Dancila sustine ca motiunea de cenzura nu va trece, iar Guvernul nu va cadea, baza.

Dancila: Motiunea nu va trece; ma bazez pe oamenii de buna-credinta care stiu ce inseamna stabilitate in Romania

Premierul Viorica Dancila a declarat ca nu are emotii in ceea ce priveste motiunea de cenzura, care se va dezbate si vota saptamana viitoare in Parlament, ea aratand ca se bazeaza pe oamenii de buna-credinta care stiu ce inseamna stabilitate in Romania. Citeste si: Ludovic Orban: Guvernul cauta sa ofere marea cu sarea semnatarilor motiunii pentru a nu veni la vot Nu am nicio emotie in privinta votului parlamentarilor UDMR.

Viorica Dancila anunta ca Guvernul va adopta rectificarea bugetara in sedinta de vineri

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca vineri va avea loc o sedinta de guvern unde va fi adoptata si rectificarea bugetara pe anul 2019. Amintim ca joi este programat sa aiba loc, in Parlament, votul asupra motiunii de cenzura depusa de Opozitie impotriva Guvernului Dancila. Dancila: Motiunea nu va trece; ma bazez pe oamenii de buna-credinta care stiu ce inseamna stabilitate in RomaniaDancila: E periculos ca tocmai presedintele este cel care cere efectiv ca acest guvern sa cada.

Viorica Dancila, la Antena 3: Motiunea nu va trece, guvernul nu va cadea PSD va intra in sala dar nu va vota Cand spui Victor Ponta spui tradare

Viorica Dancila s-a declarat convinsa, miercuri seara, la emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3, ca motiunea de cenzura nu va trece si a reluat mesajul potrivit caruia actuala opozitie doreste sa ajunga la putere pentru a da afara bugetari si pentru a promova masuri de austeritate.

Viorica Dancila: Motiunea de cenzura nu va trece. Dupa motiune vom veni cu remanierea in Parlament

Premierul Viorica Dancila sustine ca nu are emotii in legatura cu votul asupra motiunii de cenzura. Preznta, duminica, la Vaslui, sefa Guvernului a anuntat ca dupa motiune va merge in Parlament pentu a .

Victor Ponta: Daca trece motiunea, Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale

Daca trece motiunea, cu siguranta Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale, ceea ce il va avantaja pe Mircea Diaconu, candidatul sustinut de Pro Romania si ALDE, a declarat marti seara, la Digi24, Victor Ponta.

Victor Ponta, scenariu-soc pe scena politica: Daca trece motiunea, Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale

Victor Ponta, fostul premier si liderul Pro Romania, crede ca daca trece motiunea, cu siguranta Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale. Are dreptate doamna Dancila. in.

Surse. Viorica Dancila isi relanseaza sambata candidatura la prezidentiale chiar daca trece motiunea

Liderul PSD Viorica Dancila isi va relansa sambata candidatura la alegerile prezidentiale, chiar daca motiunea de cenzura a Opozitiei va trece, sustin surse politice pentru Adevarul. Evenimentul va avea loc sambata, la Romexpo, in prezenta a 10. 000 de persoane. Astfel, liderul PSD incearca sa mobilizeze partidul chiar daca pierde guvernarea.

Viorica Dancila isi relanseaza sambata candidatura la prezidentiale, indiferent de votul motiunii de cenzura

Premierul Viorica Dancila isi va relansa, sambata, candidatura la alegerile prezidentiale, chiar daca motiunea de cenzurava trece, sustin surse politice din interior pentru Antena 3. Evenimentul va.

VIORICA DANCILA: Am discutat cu parlamentari, le-am spus: daca trece motiunea, ce se intampla cu tara?

Premierul Viorica Dancila spune ca a discutat cu parlamentari pe care ii cunoaste despre motiunea de cenzura, intrebandu-i ce se intampla cu tara daca motiunea va trece, cerandu-le mai multa responsabilitate si transmitandu-le ca Romania are nevoie de stabilitate. Dancila a precizat ca nu a oferit nimanui functii sau proiecte.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2651 seconds )