Libnet.ro
UNICEF

18:15

Viorica Dancila numeste un apropiat al Rovanei Plumb la sefia DLAF, in ultimele clipe la Palatul Victoria: Bogdan Dintoi, presedinte de bloc si politist, va conduce institutia de contact a celebrului OLAF in urmatorii 5 ani

B1 B1,
Viorica Dancila numeste un apropiat al Rovanei Plumb la sefia DLAF, in ultimele clipe la Palatul Victoria: Bogdan Dintoi, presedinte de bloc si politist, va conduce institutia de contact a celebrului OLAF in urmatorii 5 ani

Viorica Dancila l-a numit, in ultima sa zi la Palatul Victoria, pe Bogdan Ionut Dintoi in functia de sef al Departamentului pentru lupta antifrauda DLAF), structura romaneasca de contact a deja celebrului. continuă pe B1

Barna: Spiritul lui Dragnea e pe buletinul de vot, se numeste Viorica Dancila

Candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna, spune ca spiritul lui Liviu Dragnea este pe buletinul de vot si se numeste Viorica Dancila, candidatul PSD. Barna crede ca este timpul sa fie sanctionat prin vot un partid care in ultimii 30 de ani aproape ca a scos Romania din Europa si care a alungat cinci milioane de romani din tara.

DAN BARNA: Spiritul lui Liviu Dragnea e pe buletinul de vot, se numeste Viorica Dancila

Candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna, spune ca spiritul lui Liviu Dragnea este pe buletinul de vot si se numeste Viorica Dancila, candidatul PSD.

Viorica Dancila, la final de mandat. Declaratii de ultima ora, dupa ce a fost investit Guvernul Orban

Viorica Dancila a ajuns la final de mandat. Aceasta a facut primele declaratii, dupa ce a fost investit Guvernul Orban. Dancila a profitat de prilej si le-a transmis romanilor un mesaj important. Viorica Dancila, la final de mandat. Romania are un nou Guvern Saptamana a inceput cu mari emotii pentru Ludovic Orban! in urma sedintei .

Viorica Dancila, o alta gafa. S-a facut din nou de ras. Ce a putut sa spuna de data asta

Premierul demis al Romaniei a facut o gafa de proportii, cand se afla, cu doar o zi in urma, in Vrancea. Asta deoarece Viorica Dancila a inceput sa spuna lucruri cu adevarat ireale, fiind in plina campanie electorala pentru prezidentiale, precum contracandidatii sai din alte partide politice. Viorica Dancila, o alta gafa. Ce a putut .

Motivul nebanuit pentru care Viorica Dancila nu a avut copii: S-a dus o lupta in mine, mi-a fost teama

Viorica Dancila a facut declaratii neasteptate, despre viata personala. Candidatul la prezidentiale a facut dezvaluiri legate de motivul pentru care nu a devenit vreodata mama si nu a ramas insarcinata. Desi are un fiu, pe Victor, acesta a fost adoptat de catre fostul premier si sotul ei, Viorica Dancila oferind si cateva detalii nestiute, duminica .

Ce a raspuns Viorica Dancila, atunci cand a fost intrebata daca a mai vorbit cu Dragnea. Premierul demis, gest sincer

Viorica Dancila a fost intrebata daca a luat legatura cu Liviu Dragnea, in contextul in care fostul presedinte PSD a primit o zi de permisie si a parasit Penitenciarul Rahova pentru 24 de ore. Premierul demis al Romaniei sustine ca nu a vorbit cu Dragnea. Viorica Dancila sustine ca nu a vorbit cu Liviu Dragnea.

Cum arata Viorica Dancila, in urma cu 27 de ani. Diferenta uriasa! Multi au vazut poza, dar putini au recunoscut-o

Viorica Dancila arata cu mult diferit, in anii tineretii, fata de cum o stiu romanii, in prezent. Mai mult, contracandidata lui Klaus Iohannis in cursa pentru Cotroceni poate fi cu greu recunoscuta de catre alegatori. intr-o imagine din urma cu 27 de ani, aceasta poate fi vazuta alaturi de fiul ei, Victor. De asemenea, fostul .

VIORICA DANCILA: Discutam cresterea salariului minim incepand de anul viitor la 2.262 de lei

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, la inceputul sedintei de Guvern, ca in cadrul acesteia va fi discutata cresterea salariului minim, incepand de anul viitor, la 2. 262 de lei, iar pentru cei cu studii superioare la 2. 620 de lei pe luna.

Cine este mama biologica a fiului adoptat de Viorica Dancila. Ce mesaj are pentru Victor

Mama biologica a fiului adoptat de Viorica Dancila a dezvaluit motivul pentru care a decis sa il dea spre adoptie pe Victor, in urma cu aproape 30 de ani. Femeia a marturisit ca saracia a impins-o sa faca acest gest si i-a multumit premierului demis pentru tot ce a facut pentru copil. Mama biologica a .

VIORICA DANCILA: Sunt singurul contracandidat al lui Iohannis

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, premierul demis Viorica Dancila, a declarat duminica, la Focsani, ca pentru ea nu exista varianta sa nu intre in turul doi al alegerilor, adaugand ca este singurul contracandidat al lui Klaus Werner Iohannis, iar ceilalti candidati sunt soldati disciplinati ai acestuia pentru ca i-au ascultat ordinele atunci cand le-a spus sa voteze motiunea de cenzura.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )