Libnet.ro
UNICEF

08:17

Deputatul USR Tudor Pop, mesaj pentru Viorica Dancila: Opriti fraudele masive din sistemul national al asigurarilor de sanatate!

Hotnews Hotnews,
 Deputatul USR Tudor Pop, mesaj pentru Viorica Dancila: Opriti fraudele masive din sistemul national al asigurarilor de sanatate!

Deputatul USR Tudor Pop, membru in Comisia pentru Sanatate si Familie, i-a transmis, miercuri, o scrisoare deschisa premierului Viorica Dancila, in care ii prezinta o propunere legislativa care, spune el, ar rezolva problema transparentei deconturilor catre asigurati, ar contribui la prevenirea fraudelor si cresterea eficientei sistemului sanitar si ar avea potentialul de a salva mii de vieti. continuă pe Hotnews

Mesajul unei mame a unui copil cu autism pentru Viorica Dancila: La ce ar ajuta scuzele publice sau o amenda? Faceti ceva concret pentru acesti oameni!

Mama unui copil cu autism, reprezentanta Asociatiei pentru Neurodiversitate, ii transmite prim-ministrului Viorica Dancila un mesaj amplu, in care ii cere ca, in loc de scuze dupa declaratia in care i-a numit autisti pe cei care ar dezinforma Uniunea Europeana, demonstrand o totala lipsa de empatie cu suferinta bolnavilor, sa ia masuri reale si imediate prin care cei care sufera de astfel de tulburari sa se poata integra in societate.

VIORICA DANCILA are INTERZIS la functiile de conducere din PSD: Nu va candida! Are deja foarte multe de facut

Vicepremierul Paul Stanescu a declarat miercuri, la finalul Biroului permanent national al PSD, ca premierul Viorica Dancila are deja foarte multe de facut si nu va candida pentru functia de presedinte executiv.

Viorica Dancila a avut o intrevedere cu comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu

ACTUALIZARE 20:18 Sunt foarte ingrijorata de evolutia proiectelor privind spitalele regionale care au fost aprobate in luna iulie 2015, a declarat Corina Cretu dupa intalnirea de astazi cu Viorica Dancila. ----------- Prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila, a avut astazi o intrevedere cu comisarul european pentru Politica regionala, Corina Cretu, in cadrul vizitei la Bruxelles.

Viorica Dancila: Reformarea administratiei, miza pentru Guvern. Viabilitatea PNDL, introdus de domnul Liviu Dragnea, ne-a dat certitudinea ca trebuie continuat

Premierul Viorica Dancila a anuntat luni ca reformarea administratiei este unul dintre principalele trei obiective ale mandatului sau, alaturi de infrastructura si cresterea veniturilor populatiei. Intr-un discurs la Asociatia Comunelor, Dancila l-a laudat pe Livu Dragnea pentru infiintarea Programului National de Dezvoltare Locala PNDL 1).

Viorica Dancila, vizita oficiala la Bruxelles

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, se afla intr-o vizita oficiala la Bruxelles. Viorica Dancila are programate mai multe intalniri importante si se va vedea inclusiv cu Donald Tusk, presedintele.

UPDATE CNCD discuta marti pe tema declaratiilor premierului Viorica Dancila, care i-a numit autisti pe cei care dezinformeaza UE

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) discuta, marti , despre declaratiile premierului Viorica Dancila, care i-a catalogat drept autisti pe cei care dezinformeaza UE in ciuda faptului ca stiu adevarul. Conform presedintelui CNCD, Asztalos Csaba, Dancila nu a confirmat prezenta la audieri.

Asztalos Csaba (CNCD): Viorica Dancila a depus un punct de vedere in cazul deschis de Consiliul pentru Combaterea Discriminarii

Premierul Viorica Dancila a depus un punct de vedere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) privind declaratiile in care ii numeste autisti pe cei care dezinformeaza UE, a declarat pentru Agerpres presedintele CNCD, Asztalos Csaba.

Cat de bogata e Viorica Dancila. Averea premierului a crescut de la an la an

Averea noului premier PSD, Viorica Dancila, a crescut de la ultima declaratie oficiala cu peste 12 mii de euro. Potrivit ultimului document postat pe site-ul Guvernului saptamana trecuta, primul ministru are in conturi o suma cumulata de peste 120 de mii de euro si este proprietara mai multor terenuri in Predeal, Dolj si Teleorman. Viorica Dancila a avut, in 2017, in calitate de europarlamentar, un venit anual de aproximativ 80. 000 euro.

Viorica Dancila merge la Chisinau pentru a se intalni cu premierul Pavel Filip

Premierul Viorica Dancila a anuntat, luni, ca va efectua, pe 27 februarie, o deplasare oficiala la C.

Viorica Dancila, anunt de ULTIMA ORA privind indemnizatiile pentru mame si concediile medicale

Premierul Viorica Dancila a vorbit luni despre defectiunile din legea salarizarii legate de indemnizatiile pentru mame si concediile medicale si a anuntat ca va fi adoptata o noua ordonanta, care sa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )