Libnet.ro
UNICEF

05:15

Viorica Dancila se simte amenintata de Victor Ponta: Daca nu vine cu dovezi, voi depune plangere penala impotriva sa

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila se simte amenintata de Victor Ponta: Daca nu vine cu dovezi, voi depune plangere penala impotriva sa

Premierul Viorica Dancila a aratat ca se simte amenintata de afirmatiile lui Victor Ponta si a spus ca e un om disperat, iresponsabil si lipsit de credibilitate si daca nu aduce dovezi, va depune. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, intrebata daca Victor Ponta a cerut zece ministere: Una este sa vrei, alta e sa obtii

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat sambata, la Mamaia, ca liderul PRO Romania, Victor Ponta, nu reprezinta o prioritate pentru partid, afirmand ca nu are de gand sa discute cu acesta si il.

Victor Ponta: Viorica Dancila va avea maximum 1,2 milioane de voturi la prezidentiale(VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, estimeaza ca Viorica Dancila va obtine putin peste 1 milion de voturi la alegerile prezidentiale din luna noiembrie. Aflat, luni seara, in studioul emisiunii.

VICTOR PONTA: O asteptam pe doamna Dancila sa vina urgent sa ceara votul Parlamentului

PRO Romania asteapta ca premierul Viorica Dancila sa vina sa ceara votul Parlamentului pentru a ramane la guvernare, a declarat, miercuri, liderul formatiunii, Victor Ponta.

Victor Ponta: Dancila va ramane premier pana la turul 2 al prezidentialelor. Cam toata lumea are nevoie de un sac de box in care sa dea cu pumnii si cu picioarele fara sa se supere nimeni (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat lunui, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca primul lucru pe care trebuie sa-l faca Viorica Dancila, in contextul aceste crize guvernamentale, este sa me.

Victor Ponta, despre motiunea de cenzua: Ce sa semnez? Nu am vazut textul!

PRO Romania asteapta ca premierul Viorica Dancila sa vina sa ceara votul Parlamentului pentru a ramane la guvernare, a declarat miercuri liderul formatiunii, Victor Ponta. Am discutat cu colegii par.

Victor Ponta: ALDE a girat niste greseli mari de tot. Tariceanu prea mult langa Dragnea si dupa aceea langa Viorica Dancila (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarta luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca cei de la ALDE au ramas prea mult timp in coalitia cu PSD si au girat niste erori foarte.

Adrian Nastase, sfaturi pentru Viorica Dancila. Ce trebuie sa faca premierul pentru a obtine o noua majoritate in Parlament

Fostul premier Adrian Nastase vine cu cateva sfaturi pentru Viorica Dancila pentru a putea obtine o noua majoritate in Parlament. In ultima vreme, in perspectiva alegerilor prezidentiale, scena.

Viorica Dancila insista cu Rovana Plumb si Dan Nica, desi viitoarea sefa a Comisiei Europene i-a transmis ca sunt nepotriviti din cauza problemelor penale. Cum s-ar replia premierul daca acestia sunt respinsi

Premierul Viorica Dancila insista sa-i nominalizeze pe Rovana Plumb si Dan Nica pentru functia de comisar european din partea Romaniei, desi presedintele Ursula von der Leyen i-a transmis ca astfel de.

Liderul Pro Romania, convins 100% ca vine furtuna economica. Victor Ponta: Dupa ce l-au luat cu duba pe Dragnea, toti au devenit curajosi. Cum a fost dupa ce a fugit Ceausescu

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, este convins ca suta la suta vine furtuna economica, potrivit stiripesurse. ro. Printre altele, fostul premier a comentat si situatia politica interna,.

Viorica Dancila, la mana lui Klaus Iohannis. Ce mesaj ii transmite pentru a urgenta avizul presedintelui

Viorica Dancila a facut un apel urgent catre presedintele Romaniei. Conflictele dintre Dancila si Iohannis sunt departe de a-si gasi sfarsitul. Ce mesaj aproape disperat i-a transmis premierul lui Klaus Iohannis? Acuzatii extrem de dure din partea premierului catre presedintele Romaniei! Viorica Dancila, la mana lui Iohannis Conflictul vesnic dintre Dancila-Iohannis legat de ministrii este .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )